Тошко Йорданов: Вчера е имало разговори "как да се прецака гласуването" за НСО

Ще се опитаме да оправим глупостите, заяви той
Обновена: 3 сеп 2021 10:41 | 3 сеп 2021 10:16, Анисия Иванова
177

Росица Кирова от ГЕРБ показа тотална некомпетентност и непознаване на правилника, за първи път виждам председател на НС, който да си дава сам почивка, за да пита как да продължи заседанието, заяви председателят на ПГ "Има такъв народ" Тошко Йорданов пред Bulgaria ON AIR по повод проваленото гласуване в НС на промените в Закона за НСО.

Кирова е водила вчерашното парламентарно заседание в грубо нарушение на правилника, в почивката е питала председателя на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова "как да прецака гласуването, обясни Йорданов.

"Всъщност, всичките гласувания вчера са практически невалидни, защото те бяха в нарушение на правилника. Сега ще се опитаме да оправим глупостите, които сътвори Росица Кирова и ще предложим точката да продължи да се гласува, защото тя унищожи заседанието", обясни той.

По думите му дали ще има време за актуализацията на бюджета, зависи изцяло от президента Румен Радев.

"Зависи от президента Радев кога ще разпусне парламента. Актуализацията влиза на второ четене следващата седмица. Такава е процедурата, такава е Конституцията, не зависи от нас", посочи Тошко Йорданов..

Зам.-председателят на ИТН коментира и причината партията на Слави Трифонов да отреже за 5 минути преговорите за правителство с БСП.

"Хубаво е всички да разберат, че в нашата партия се опитваме - което кажем, това да вършим. Още в началото на този парламент обявихме, че ще предложим кабинет и ако не бъде подкрепен от протестните партии, ние няма да участваме повече в даване на доверие на други. Ние просто изпълняваме това, което сме казали", подчерта той.

Йорданов коментира задаващите се нови предсрочни парламентарни избори.

"Искрено се надявам да има редовно правителство. От наша страна ще има изключително разбиране и желание за управление. Надявам се останалите да проявят здрав разум, защото бяха доста празноглави", завърши Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По дрехите ще приемат европейците Киро факиро, по акъла ще го изпратят..
43
4
 
23
 
! Отговори
Чиновник преди 2 години
Сценаристът Тошко не разбира, че не става за нищо нито той, нито началникът му. Държава не се управлява като бит пазар, както те си мислят. Затова нищо не им се получава.
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видя се, че не искат, не могат и няма да се разберат и работят заедно. Единственото общо между тях е остракирането на ГЕРБ и ДПС и неистовата жажда за власт. Да *** това, дето го плюха по тези две партии, и да работят заедно. Колкото и да им се иска няма как да изключат половин БГ от политическия живот.
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Българин "Важното е, че сме в ЕС и НАТО, в ЕС и НАТО ние нормалните българи живеем добре." Виж как знаеш :)))) Полека лека ще стоплиш! Браво :))))
40
2
 
17
 
! Отговори
bi преди 2 години
Вземете си партията и вървете по дяволите.
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44 "F-16 сърбите ги сваляха с руски зенитки от 50те години. "Затова ли целия Белград беше надупчен като швейцарско сирене?
38
4
 
14
 
! Отговори
Z3 преди 2 години
Големи бели направихте с този закон, арогантни дребнави празноглавци от ИТН и всички останали гласували за тази глупост. От злоба към Гешев, за да си изпълните поръчката да го изчегъртате, сега сме единствената държава, в която главният прокурор е незащитен. Станахме срамно уникални в Европа с мадуровските машинки, а сега Ива Митева с охрана, а Гешев - не. Не осъзнахте, че става дума за държавност, а не за лична вендета. Държите се като наемници на арестуваните и забегналите олигарси. Позор сте!
37
3
 
20
 
! Отговори
Гол и бос преди 2 години
Как ще оправим глупостите на Тошко Йорданов и другите чалгаропитеци се питам аз...
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре се занимавайте с бюджета,защото Боко ви гледа сеира и ви крои шапката.
35
3
 
0
 
! Отговори
Разбирате ли? преди 2 години
Тия номера на границите на закона и на границите на търпимостта само доказват теорията ми, че религиозните о.л.и.г.о.ф.р.е.н...и само дебнат да е.бб.н.ааа.т - винаги готови и на всеки километър. Точно тези номера на границата на закона показват, че врагът е във вечно настъпление .... точно както Сакскобурготски, Василев, Велчев, Игнатов, Дянков, Даниел Вълчев .... Поради което аз съм посочил среден пръст предимно на каменният кръст не толкова на ***.а чиито внук като баща си е порно горд!
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До F-16 Block-70V А Ц-400 досега колко Ф-16 са свалили?
33
1
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бийте са не са карайте :))))
32
5
 
13
 
! Отговори
Браво, Тошо.... преди 2 години
КИРЕ- КАНАДЕЦА ВЕЧЕ ШЕ ТЕ ВЗЕМЕ У НОВАТА СИ ПАРТИЯ!!!...МНОГО СИ ГО ВПЕЧАТЛИЛ....!
31
2
 
19
 
! Отговори
В крайна сметка преди 2 години
не разбрах вчера Тошко на Ива Митева ли се кара, че провалила гласуването или днеска на Росица Кирилова? То той по принцип на всички се кара де, изглежда е най-умния и надарен новоизлюпен Наполеончо и всички други са просто празноглави пречки.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Тодор Живков Ахахахахахаха. ИЗПРЕВАРИХ те. С малко, но ЗАВИНАГИ. Вече мога напълно да те предскажа! :)))
29
0
 
6
 
! Отговори
Си Дзи Пин преди 2 години
Напълнихме се с евтини китайски депутати, 2 седмици в парламента и после до края на живота си размахват CV-то на депутат :))
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко иорданов е все едно гледаш хитлер даже може да са рода с него.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Българин КАжи за бананите. Също толкова неграмотно тролене, но поне повече ти отива. :)))
26
4
 
20
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Най благоприятния вариант за съставяне на правителство при следващи избори е вие изобщо да не влезете в парламента, господин Тошко. И повярвайте, няма да ни липсва нито вашата последователност, и " каквото сме казали го правим" нито абсурдният ви начин на поведение и език, много напомнящи на Борисов.А аз вярвах във вас!
25
9
 
10
 
! Отговори
Гешевизация преди 2 години
Прокуратурата работи в полза на Гешев и престъпници!Пуснах жалба срещу Пернишки терористи и веднага я отхвърлиха,служителите на Спец.Прокуратурата ме псуваха!Жалба номер: 58222-----05.07.21