Симов: Маските падат - покупко-продажба на човеци в името на власт и пари

Депутатът си обяснява защо натискали БСП сама да се откаже от третия мандат
Обновена: 5 сеп 2021 14:13 | 5 сеп 2021 14:11, Елка Василева
97
Симов: Маските падат - покупко-продажба на човеци в името на власт и пари
Снимка: архив, БГНЕС

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена,  написа във Facebook соцдепутатът Александър Симов по повод твърденията на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“, че Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ е правила оферта от 500 000 лв. за купуване на депутати от ИТН.

Още по темата

Ето пълният текст на поста на Симов:

Ето как маските падат: много време се чудех защо Христо Иванов, Атанас Атанасов и Мая Манолова толкова натискаха БСП да се откаже сама от третия мандат и той да отиде при Мая. Задавах си въпроса откъде идва тази медийна страст и политически шантаж. Мандат при ИБГНИ изглеждаше абсолютно обречена кауза, тъй като Слави Трифонов ги беше отрязал тотално и нямаха никакъв шанс за мнозинство. Сега аферата започва да се изяснява.

От думите на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева предлагала пари на депутати от ИТН, разбрах каква завера са били замислили тези с новия морал на промяната: притискат Корнелия сама да се откаже да получи третия мандат. Получава го Мая. Подкрепят я Демократична България. Мислят си: БСП ще ни подкрепи, няма къде да мърда, иначе ще ги пришием за статуквото, купуваме си депутати за 500000 лв. от ИТН и ето ти мнозинство и стабилност.

Тези наистина надминаха и Бойко Борисов.

И той цепеше групи, ама тези го удариха в земята. И той правеше парламентарни схеми, ама тези го задминаха само за няколко месеца.

И това ми било промяната.

Изчегъртване, ама някой друг път.

Досегашното задкулисие ряпа да яде. И сега имат наглостта да винят Нинова, че ги отрязала и не пожелала да води с тях тайни разговори за тази сделка, а ги поканила на открити разговори пред камерите. Пред камерите било пиар, казва Христо Иванов и отказва среща.

А зад камерите какво е, бе?

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена.

Отвратителна работа“, написа Симов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
6
 
! Отговори
Лека добавка преди 2 години
До Анонимен30 Трябват 2 стадиона. Единият за Пиночет и Хитлер, другият за Сталин и Мао. Две фадроми и два камаза, които да съберат на куп тая политическа *** и *** и в... центъра на термоядрен взрив... Тогава гаранцията е абсолютно сигурна. Оправяме се за 3 ДНИ.
58
2
 
23
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
Нищо ново под слънцето!!! Лека полека нещата се осветляват!!! То не бяха: обади се на Маджо , театъра от хората на Прокопиев, сега и подкупите излязоха на преден план!!! Вече на всички ни стана ясно, че промяна няма да има, а мафията и задкулисието се завръща и окопира цялата държава!!! Очаквам скоро време и борчетата да пуснат по улиците и бизнесите!!!
57
4
 
8
 
! Отговори
fostara преди 2 години
i vie ste suschtite nali don4eva e va6 kadar
56
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пуделът на Корни пак бръмчи по медиите.***-ха се,че с нов политически проект БСП че стане 5 партия по гласове.
55
8
 
4
 
! Отговори
Спец операция на преди 2 години
Граб и ИТН-- Ако можеха да купят Славито да,, ама 2-3 *** депутати във партия която е доминирана само от един човек ,това е толкова глупаво колкото и немислимо ,а и това са милиони който не са по силите даже и на по-голямата ДБ,който нямат пари за голяма изборна кампания .Много плитко а не е възможно ,ясно е че ще измислите че Божков дава парите ,ама той няма място във толкова притоплени манджи ....
54
23
 
2
 
! Отговори
Тези пари -- преди 2 години
--могат да се намерят за копуване на депутати само от шкафчето на Батко , и колко депутата трябва да се купят от ИТН по 500 000 лв ,че да имат мнозинство . Троловете веднага подемат ,то това им ре работата ,ама такива пари за покупка има само партия граб и няма да се очудя ако със ИТН са исие ,само граб не може да разбие опозицията и използат ИТН ,а ИТН няма да ги бъде вече , ако Дончева не влезе във Парламента вътре ще са Бъзраждане -- още по добре !
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗМАМИХМЕ ТЕ БГ! И ДОЙДОХМЕ!
52
8
 
18
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
Хайде не ми се прави на света вода не напита бе.Вашата партия е най -печена с корупцията.Татяна Дончева беше години наред в БКП/БСП.Най-много милионери има във вашата партия е,затова Алгафари си тръгна с гръм и трясък преди години от БСП
51
22
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Аз така и не видях - къде е тая корупция? Написвам "500 000" на едно листче, бутам ги пред очите на чалгара и той почва да пищи, че го изнасилват. Ами ако просто го бъзикам?Може да искам да го компрометирам, нямам ли право? А въобще истина ли е, откога приказките на "Тошко Африкански" са неоспорима истина за гербелите?
50
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
говорехте за корупцията на Борисов, за която нямате едно единствени доказателство представено, но се оказа, че корумпираните сте вие ----///----- Корумпиран значи развален, това не е само крадене, което е трудно доказуемо, но и практики, които са очевидно неадекватни и вредни. Гледайте в Ютюб как гласуват комсомолците на ГЕРБ под уморения поглед на дедо Бойко и ще ви стане ясно за каква *** иде реч. Това е корупция.
49
4
 
13
 
! Отговори
есе преди 2 години
аз давам 5лв за депутат да идва всяка събота да ми мие аудито
48
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова въпреки вътрешната опозиция на герб в партията си се представи доста достойно, на фона на всичките циркове в парламента, които целят да върнат Бойко мутрата на власт.
47
0
 
25
 
! Отговори
Христо Бойкикев преди 2 години
Абе, важно е, както вика Христо Иванов да възтържествува върховенството на закона. Може да има корупция, но ако са нашите хора това не е корупция, всъщност а парламентарна дейност.
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, олиго Френи, набийте си го в тъпите картуни- Мафията в България е превзела ВСИЧКО- всички партии, съд, полиция, прокурори, НАП, президентство народно събрание, местна власт- всичко е КеН еФно вие продължавате да гласувате за престъпници с надеждата да се докопате и вие някак си до КРАЖБИи да грабите. Долно племе.
45
6
 
26
 
! Отговори
Кирил Язовира преди 2 години
Мислех си, че шампионът по корупция до момента е Кирил Петков с назначаването в неговото министрество на 24 годишната Ленка Владимирова за юрист-консулт на заплата от 7 000 лв, но очевидно още можело.
44
9
 
21
 
! Отговори
you преди 2 години
До АнонименТочно така е само при управление на ГЕРБ тази държава ще върви напред.Тези сегашните са тотален резил и провал.
43
4
 
21
 
! Отговори
Корупция Радев преди 2 години
До Сата НАТОТова е вашата представа за парламент, но не е нашата. Вие дойдохте на власт с вдигнати юмруци, говорехте за корупцията на Борисов, за която нямате едно единствени доказателство представено, но се оказа, че корумпираните сте вие от ново утре партии и татко ви Радев!
42
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама някой сериозно ли очаква промяна от ИБГНИ? Мая, Татяна, Куневица - все нови лица. И то едни сини, сини! Боже!
41
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялото служебнио правителство е изтъкано от корупция, но защо няма оставки, защо Румен Радев се крие от народа?
40
3
 
19
 
! Отговори
РАДЕВ,РАДЕВ..... преди 2 години
ЗАЩО организира и НАСЪСКА към тази глупост???!!!ОБРЕЧЕ БЪЛГАРИЯ!През 1990 на колко години беше?Не си ли спомняш ЗАБЛУЖДАВАЩИТЕ, АРОГАНТНИ изяви на Слави и компания...