Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ

Румен Радев можело и да не стигне до втори тур
Обновена: 12 сеп 2021 10:50 | 12 сеп 2021 10:30, Камелия Цветанова
235
Даниел Митов няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Даниел Митов съобщи, че той не е кандидатът за президент на ГЕРБ.

„Ще обявим нашия кандидат, все още водим разговори със структурите“, аргументира се той пред БНТ.

Още по темата

На въпрос не е ли ясно, че на втория тур ще е настоящия държавен глава Румен Радев, Митов бе категоричен: "Не е ясно, той тежко раздели нацията, той излезе от рамките, предписани от Конституцията, взе участие в политически партии, до голяма степен той носи вина, че няма редовно правителство, целта му бе да управлява до президентските избори и да ползва държавния апарат за своето преизбиране. Голяма част от проблемите сега, са негова отговорност. Трябва да е човек с ясна геополитическа ориентация, с прозападна ориентация".

Митов обясни, че той не е единственият в ГЕРБ с продясна ориентация, разпознат от хората, който може да върне доверието в президентската институция.

Запитан дали ГЕРБ ще продължи с промяна в лидерството, той отговори: "Ние си имаме лидер Бойко Борисов, в последните 2 парламента той казва: "Няма да влизам в парламента". Моето мнение е, че трябва да си води листа, ние сме избрали ясно политическото си лидерство. Другите партии не могат да ни поставят условия "ГЕРБ без Борисов".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още по темата: Даниел Митовпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
5
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 102 Преврат е , когато едно служебно правителство вместо да извърши най-важната отговорност...да проведе избори, тръгва да уволнява поголовно на всички нива, и най-вече да се саморазправят с тия, които разкриха руските шпиони! Служебни , които се забравиха че никой не ги е избирал, а тръгнаха да лапат като за световно, сякаш ще векуват на тези постове!
101
2
 
8
 
! Отговори
ACDC преди 2 години
Радка има 20% от комунистите (БСП и мутрите на Мая и Татянчето) и 20% от чалгарите (ИТН и други без образование). С максимум 40% няма как да стане Радка-Пиратка, ако всички останали се обединят около един разумен кандидат.
100
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Даниелчо за никакъв не става!!! И по-добре не го показвайте много, защото губите гласове!
99
7
 
3
 
! Отговори
еми грант преди 2 години
Герб с президент. Голям майтап.
98
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Отговор - Очевдино, за теб е нормално да подкрепящ политическата сила, която овладя целия бизнес в странта, овладя прокуратурата и не се спря със скаднал, след скандал.
97
1
 
7
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Реших да се преброя електронно. Започнах регистрация обаче не ми се получава, защото ми искат някакъв номер на идентификатор. Без да пояснят какъв е този номер на идентификатор. Един вид ми искат номер на ЕГН, но не самото ЕГН а номер на ЕГН-то. Накратко казано Бай-Ганъо прави преброяване. Те един формуляр не могат да направят искат да преброят цялото население.
96
3
 
3
 
! Отговори
ACDC преди 2 години
Радка има 20% от комунистите (БСП и мутрите на Мая и Татянчето) и 20% от чалгарите (ИТН и други без образование). С максимум 40% няма как да стане Радка-Пиратка, ако останалите се обединят за един разумен кандидат.
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов няма да се кандидатира, зщаото няма да събере и 30% от гласовете, при това на втори тур, който е малко вероятен, така или иначе.Едно е, да загубиш с 4-5% разлика, друго е с 20+.
94
3
 
3
 
! Отговори
до нормалност преди 2 години
Не му се дава, но може да си го позволи. В чекмеджето за 12 години са отекли милиарди, от които сега се водят черни кампании срещу президента...
93
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ троль преди 2 години
Троловете на ГЕРБ се появиха - аз излизам от сайта. Лек ден!
92
3
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 100 И кой реши ,кое е "нормално" и кое не, някой да е кандидат на най-голямата партия в България? Митьо Гестапото ли, Бригадир Аспарухов ли ,или пишман-"Майстора" Александър Маринов? Цялата ДС-секта, които начело с Фигуранта се засилиха да правят хората на овце?
91
5
 
1
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
Аз предлагам кандидат за президент да бъде жена!!! Това ще е у унисон с цялостната стратегия на еврогейския съюз! Нали сме за европейско развитие все пак?!
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Отговор - Доста грубо, но истината е, че същата тази конституцията, за която говори, ме пита, като ми дава право на глас. Със същия успех, може да кажа, кой те пита теб, нали? Ако вярваш, че нямам право на менние, че никой не трябва да ме слуша, направо си го кажи. Освен това, искам да знам, за какъв "преврат" говориш? Изобщо знае ли значението на думата преврат?
89
0
 
6
 
! Отговори
Pi ar Sevi Boiko преди 2 години
Има карма - Гешев, който публикува скрийншотове от чужди телефони, падна жертва на кармата, след като журналисти снимаха че си пише с "Pi ar Sevi Boiko" в Правната Комисия на Народното Събрание.
88
3
 
7
 
! Отговори
Нормалност преди 2 години
Не зная дали има някой нормален человек, който ще се навие да е кандидат на ГЕРБ. Трябва да му предложат доооооста голямо количество кеш-пара, а Боко едва ли му се дава в момента, като гледа на къде отива каруцата.
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
днес бг, нещо да кажете за снимките с чата на Каскета с пиарката на тиквата?
86
3
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 93 Никой не те пита какво искаш! България е парламентарна република, ако си забравил, и водещата партия в парламента е решаваща за управлението на държавата! Радев да не се крие зад Чалгата и разни Тошковци и Слафчовци! Номерът с преврата няма да му мине, и рано или късно ще му се търси отговорност за грубото погазване на Конституцията, което за него се превърна в ежедневие!
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 91 и 92 - Може и да има, но такива хора са доста едностранни и крайни, докато предполагаемата гурпа, за която аз говоря, е много "флуийдна", така да се каже. Винаги се променят бързо и рязко, винаги пишат за енда и съща тема. Отначало не вярвах, че имат голям влияние, но съм чувал неща от познати, които не са публикувани в нито една статия, со са дискутирани със стотици и хиляди коментари, писнаи под самите статии. Хората четат коментари и се влияят.
84
6
 
3
 
! Отговори
Pi ar Sevi Boiko преди 2 години
Кандидатът на ГЕРБ ще бъде обявен от шефа на ГЕРБ - Севдалина.
83
0
 
3
 
! Отговори
До 91 и 92 преди 2 години
Лошото е, че май има такива крайни сектанти които го правят доброволно