Петков убеден: Ще има над 121 депутати от коалиция на почтените

Формацията подкрепя Радев за президент
Обновена: 19 сеп 2021 12:11 | 19 сеп 2021 12:10, Александър Попов
158
Петков убеден: Ще има над 121 депутати от коалиция на почтените
Снимка: БГНЕС

В следващия парламент ще има над 121 депутати от коалиция на почтените, заяви Кирил Петков, който заедно с Асен Василев представят днес новия политически проект "Продължаваме промяната", предаде репортер на БГНЕС.

На никого от листите няма да крадем, няма да има задкулисни уговорки, увериха двамата бивши министри от служебното правителство и подчертаха, че мандатоносител им е нужен единствено, защото няма време за регистрация на партията до изборите. Те бяха категорични, че ще самофинансират изцяло своя собствен проект.

Това не е президентска партия. Ние много го харесваме Румен Радев, защото той преди 3 месеца ни даде пълна свобода на действие, заяви Петков, а на въпроса ще издигат ли собствен кандидат-президент, Василев отговори: Кандидатът ни за президент е Румен Радев.

Истината е, че следващото правителство на България най-вероятно ще е коалиционно. Разговаряме със 7-8 партии, с които да влезем в коалиция, каза още Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Един там преди 2 години
До 73, аз съм! Как се досети? 😂
67
4
 
22
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Почтените...хахахахаххахахаа, ами в България, почтените не са толкова много, даже никак не са много и могат да бъдат посочени поименно;))) за да им видим и ние почтеността. Това ми звучи като "Почтени от цяла България, обединявайте се";))) Почтен и то с много пари, хм;))) Второ, Кирчо говори тъй все едно на политическата сцена е само той и няма други партии и управлението му е в кърпа вързано. Забравя ГЕРБ-СДС, ИТН, които общо правят над 121 депутата;)))
66
13
 
4
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Бибитко , ти си зората на утрешният ден ти по когото се равняват природните стихий на кого ни оставяш нас верните тролита от сайтчето?
65
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
докато бат Бойко ни крадеше цените не мърдаха тоя като ни освободи цените скочиха с 30% направо ме освободи от заплатата
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един тамТи ли си дето ги нарече симпатщги в друг сайт....хахахаха :))) Кажи за Лайфа и завода за електрически автомобили, нали Кирчо се усмихваше с джебчийската си усмивка на представянето на офшорката.....хахахаха :)))
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Суверена: 35% избирателна активност = нелегитимен Парламент и Президент !
62
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изключително нагъл мoшeник е този на снимката...
61
32
 
5
 
! Отговори
Един там преди 2 години
Кирил Петков, браво момче! Браво че се опитваш да направиш нещо в това блато от ла*на което са забъркали за последните 30 години. Задължително мнозинство в парламента и смяна на Гешеф, тогава да му видя мутренската му физиономия на тиквата..Съд до дупка на всички крадци от ГЕРБ, ДПС, БСП, СДС, НДСВ и т.н
60
17
 
9
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Долу зловещите ръце от тлъстият ни водач,Биби Банкянския ще пребъде!Ние от младежкото ГЕРБ сме твърдо отзат.
59
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте за Кирчо и Асенчо, те ще ви донесат промяната.......хахахахаха :)) Немат партия, немат програма и визия з БГ, но нищо, требва за тех да гласувате....хахахаха :))
58
17
 
7
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
Това е най-нормалната алтернатива.
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До реалист - груби популисти и демагози - това излиза на преден план, ако човек им прочете "принципите", които залагат за бъдещата си партия. Всъщност, рестартиране на стара схема - учили,работили извън страната, у нас са слабо познати старите им скандали...а такива има доста и при двамата. Поредните спасители-предишният искаше 700 дни, тези искат 4 години. Политически гурбетчии - и те ще откраднат каквото могат и ще си заминат....
56
3
 
9
 
! Отговори
През час преди 2 години
пускате статия за лъжлив Кирчо геросания.Това някакво форма на социологическо проучване ли е? Да броите коментарите "за" и "против"?Ако е така - добре, бройте!Обаче май изпълнявате поръчки, или атакувате агресивно
55
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължавате подмянатаА другите 11 ремонтирани язовира, над 50% подменени ЖП линии, детски градини, спортни зали, нови сгради на университетите, високите заплати на учители, асистенти, хиляди км пътища, и пр. кой щеше да ги ичегъртва? Подмяната ще направи ли нещо, освен да краде от банките?
54
4
 
8
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
До анонимен За да не те обиждам ще ми поясниш ли КАК един министър може да определя цените на стоките, защото си мисля че още живеете в онзи свят в който държавата беше собственик на всичко, чакам отговора ви.
53
13
 
9
 
! Отговори
Кики преди 2 години
С мехура от Банкя и дебелия му побратим ние от младежкото ГЕРБ сме бъдещето на България.
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ко стана канадец ли си бабин яла кажи на баба да те одари с бастуня
51
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До реалистМен не ме бъркат олигархчетата, не съм зависим от тях :) Да му му мислят слугите като теб, що пропагандират това плашило Кирчо......хахахахаха :))
50
21
 
10
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Най -добрия индикатор, че двамата са правилните хора е че олигархичните партии ги тресе стеах. Народа ще застане зад вас.
49
9
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тоя измамник в какъв свят живее? Наясно ли е, че хората са докарани до безизходица с тези цени на тока, горивата и храните, не без неговото участие! Какви резултати очаква, че ще стане отново министър? Той е за затвора!