БСП: "Продължаваме промяната" - бизнес проект, акционерно дружество

Зад него не стоял Румен Радев
167
БСП: "Продължаваме промяната" -  бизнес проект, акционерно дружество
Снимка: БГНЕС

Проектът на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“ не е създаден от президента Румен Радев, смята Кристиан Вигенин от БСП.

Още по темата

„Начинът, по който новия проект беше представен в началото създаде известни колебания сред нашите членове, че едва ли не президентът се отказва от БСП. Последните дни дадоха ясно да се разбере, че този проект е не е създаден от Румен Радев. Струва ми се, че колкото повече минава времето, толкова повече изглежда, че това е просто бизнес проект, който ще бъде регистриран по Закона за политическите партии. Това е едно акционерно дружество, което в момента набира капитал“, добави той пред bTV.

По думите му участието на Петков и Василев в служебния кабинет е било използвано да трупат популярност и да си правят пиар.

“За мен винаги е стоял въпросът защо е това бързане да се направи, тъй като формирането на една политическа партия изисква време и ясни принципи”, каза Вигенин.

Той отсече, че БСП категорично стои зад кандидатурата на Румен Радев и се надява, че по този начин вече окончателно са затворили всички спекулации, които са вървели в последните месеци.

„Няма да се опитваме да слагаме Радев в „тесни партийни дрехи“. Той заслужава нашата подкрепа“, допълни Вигенин.

Тази вечер ще бъде обявен Инициативния комитет за издигане на кандидатурата на Румен Радев за президент, както и неговия председател.

„Комитетът е преди всичко знак към обществото затова, че президентът Радев продължава да бъде партийно необвързана фигура, а човек, който показа, че има качествата да води страната. Огромната част от местните структури на БСП подкрепят Румен Радев и Илияна Йотова. Разбира се, в някои структури има и други имена, които са изпратени към националното ръководство, но преобладаващата подкрепа е за Радев“, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
до 53 преди 2 години
Нова упорка?! Едва ли. По-скоро ялови тролски напъни
46
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ за критици на Гешев и Борисов!
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никакво значение дали ПППП са бизнес проект. Важното е, че кирцата и цъклю го набиват на бсп много здраво. 3-тото място за жалката червена партийка е мираж!
44
3
 
9
 
! Отговори
Страна на преди 2 години
абсурдите - ще бориме акционерното дружество ГЕРБ с акционерно дружество - Продължаваме промяната. На времето си ГЕРБ поне си направиха нормална партия - а тия сега съвсем го удариха на търговия - купуват си партии на килограм.
43
8
 
2
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До БКП - кръгла нула, няма СССР-няма НРБ и Зозо като капак: Почнахте ли вече с тролските г'лупости? И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А вие какъв проект сте? Руски. ***.
41
1
 
2
 
! Отговори
Пише се отделно преди 2 години
Знак за това, а не затова.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бивша терористична групировка ще ми прави социална политика :)))))))))))))))))))
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А БК(С)П е една морално остаряла партия в която още си говорят на другари и другарки...
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез горките гладни ама :)))
37
2
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
А БСП умре, але, але, але..... :)))))))))))))))))))))))))))))))
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бесепе-то хвърля димки за електората. Сакън да неби да бойкотират изборите за фигуранта Радев!
35
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 2 години
До мими: Мисля, че ясно съм го написал - НДСВ, ГЕРБ и ИТН се сравняват по началният процент, който са получили на първите избори, на които са се явили. И този начален процент доверие (на кредит) намалява от НДСВ към ИТН. Избирателите вече не се доверяват така лесно на "спасители". Да видим сега ПП с колко ще тръгнат - те самите казват че очакват най-много около 30%.
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква промяна продължавате бре!!! Вас колко пъти ще ви гоним!!! Нагли комунисти!!!
33
4
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Алекс: И защо точно от БСП да откъснат ПП? Така е по опорната точка - всичко срещу БСП и персонално срещу Корнелия Нинова, затова ли? По-скоро ще откъснат от ИТН, ДБ и ИБГНИ.
32
5
 
2
 
! Отговори
мими преди 2 години
ognyanz, Само не се разбира какво е общото между НДСВ, ГЕРБ, ИТН. Процентът недовери ли е и ти ли го сметна?
31
6
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
БСП-то започнаха да усещат,че ПП ще откъсне сериозен брой избиратели,които преди това са гласували за тях.Това е положението след като не успяхте да смените Корнелия.Ако хванете 20 депутата трябва да сте доволни.
30
8
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 2 години
Може и да е бизнес проект, но да видим какви резултати ще покаже. Положителното в развитието на политическият процес у нас е, че все по-малко избиратели се доверяват на новопоявили се спасители, преди да са доказали на практика какво искат и могат. НДСВ, ГЕРБ, ИТН - все по-малък начален процент на доверие. И е добре че е така.
29
2
 
16
 
! Отговори
виц на месеца преди 2 години
фигуранта партийно необвързан :)
28
2
 
14
 
! Отговори
alabala преди 2 години
продължаваме подмяната щели да премахнат корупцията. И ние ще станем единствената държава в света без корупция. Мале, мале, и за 1500 дни! Корупцията е като проституцията и парите. Скоро няма да изчезне никъде.