Президентът Радев ще се срещне с фармацевтите заради иска в СГС

Ще бъдат обсъдени и условията на работа
26 окт 2021 07:10, Анисия Иванова
32
Президентът Радев ще се срещне с фармацевтите заради иска в СГС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Президентът Румен Радев ще се срещне с фармацевтите. Повод е решението на Български фармацевтичен съюз да заведе иск в Софийския градски съд срещу Народното събрание и Министерския съвет.

Причината за недоволството на фармацевтите е според тях двойния аршин, с който държавата третира медицинските работници.

В рамките на разговора ще бъдат обсъдени условията на работа на специалистите, работещи в аптечната мрежа у нас, както и актуални проблеми, с които те се сблъскват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 22.....И какво ти открадна Радев? Пачки пари, кюлчета, купи си вила в Барселона? Ама получавал голяма заплата! Да, колкото по закон е определена за длъжността му! Както на г-н експрезидента Плевналиев и другите преди него. Нещо друго? Хора, които крадат, обвиняват другите в кражба! Я си признай!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пияница мистик....Деградентът-пияница сам е г0вно, което се опитва да цапа всекиго.ЛяjN0, омръзна с умотворенията си! А Радев, освен че "кара самолет", кара и държавата по разбрицаните пътища, оставени от банкянския крадец!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Данко Харсъзина====Ако беше чел Алеко, щеше да знаеш, че си Данко ХАИРСЪЗИНА. Но простото си е просто, това е положението! Важното е да се изпълни повелята на Партията ГЕРБ, да се оплюе един достоен мъж - Президента Радев. Зелен чорап, фуражка, Фигурант, Грипен, предател, руски/американски агент, получава голяма заплата, хем нищо не върши, хем е хиперактивен.... Море, една гьостерица през вонящите ви устенца! Радев ще спечели мандата от раз, като гледам смешната му конкуренция!
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА ИЗЧАГЪРТАМЕ КРАДЛИВОТО СТАТУКВО РАДЕВ- СМАЗА ДЪРЖАВАТА.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президентът Радев е национален предател. Предаде доверието на хилядите гласували за него и чрез назначени от него хора със съмнителен морал се опитва да евтаназира максимално много българи.
17
4
 
16
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
РАДЕВ,ТИ СИ ПРЕЗИДЕНТ-НЕКЪДЪРНИК ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА СИ!ПРЕДАДЕ НИ СЪС СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ!!!ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ,ДОКАЗА СЕ!!!
16
3
 
18
 
! Отговори
Фигурантско бля-бля преди 2 години
С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за някакви си кризи и най-малко пък за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата отива на кино , а и Гешев отдавна го чака за спявка в следствения арест.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е розовия?
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като искат пари да не вдигат цените на лекарствата нека сравнят колко са се увеличили цените за последните две години -при лекарите няма увеличено заплащане по здравна каса от може би 10години
13
4
 
13
 
! Отговори
МИРО: преди 2 години
КОЙ ТЕ,РАДЕВ,ТЕБ,ОБИЧА?ТЕБ,ПРЕДАТЕЛ ТЕ НАРИЧАТ!ЕТО ВИЖ ГО,ТИ,ТОВА МАХАЙ СЕ ОТ НАШАТА СТРАНА!РАДЕВ,излезе най-големия предател!!!Ти, излезе срам за България и народа ни!Отивай в Брюксел и там си стой завинаги
12
3
 
22
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Фигуранта където не е бръкнал, само там не се е размирисало на г0внa. Всичко изсъхва до което се докосне този некадърник. Даже и лицевите му опори са фейк, не се спуска до долу
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С фармацевтите ще се среща, но за 80 процента от българите подкрепи геноцида на Кацата!
10
3
 
36
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
Алооо, БАЛОНА Радев!!! Има ли сектор, който да не гръмна по вашето управление? Днес в новините, дърва няма по складовете, здравната каса и аптеките са на нож, топлофикация едвам крета, тока ще стане безбожно скъп след нова година, но това все пак ще е след изборите, кой ще носи отговорност за хауса? Петков и Василев казаха, толкова много пари има, че ако спрем кражбите ще направим още една магистрала! Вчера имаше новина, че се тегли втори заем от правителството! Защо ви е, няма кражби=има пари?
9
5
 
15
 
! Отговори
kires преди 2 години
Скоро ще се срещне с Всевишния! Дай Боже!
8
1
 
40
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Ще им каже как ГЕРБ и Борисов са виновни за дереджето им.
7
1
 
30
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
*** имаме ли Президент ???
6
4
 
15
 
! Отговори
Тарас преди 2 години
Обеднителя в действие.
5
2
 
35
 
! Отговори
Ми добре преди 2 години
В качеството на какъв ще се срещне Президента Радев - в качеството на Президент на Републиката или в качеството на кандидат за Президент на Републиката?
4
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Радев ще прави българско събитие 201.
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на този реитинга отиде под креватаМного хора изльга с празни приказки