Борисов: Къде ни е вината за това, че съм казал истината?

Според лидера на ГЕРБ Бойко Рашков се опитва да спасява Радев
Обновена: 29 окт 2021 13:48 | 29 окт 2021 13:41, Нели Христова
345
Борисов: Къде ни е вината за това, че съм казал истината?
Снимка: БГНЕС

Размяната на реплики между президентът Румен Радев, бившият премиер Бойко Борисов и служебният здравен министър Стойчо Кацаров, относно годността на част от ваксините, продължава. ГЕРБ даде брифинг в Централата
на партията в София.

"Радев бил на парад. Използва парада във военна академия, за да говори срещу мен. Това не е агитация. По каква тарифа вие ще го минете, ще ми е много интересно. Получаваме привилегия, която не заслужаваме - нито аз, нито Радев", коментира Борисов заявлението на Радев, че Борисов плашил народа срещу ваксините по време на военен празник.

Още по темата
"Ние показахме само, че срокът на ваксините е удължен. Ние казахме истината. Къде ни е вината за това, че съм казал истината. Те бяха казали да не се ваксинират хората. А ние още август искахме да се придобие имунитет". Така бившият премиер коментира изказването на Кацаров, че ГЕРБ създавали усещане на страх относно ваксините и срока им.

Борисов припомни изявленията на Стойчо Кацаров преди месеци, в които той твърди, че няма опасност от тежка вълна на COVID-19 и няма опасност болниците да бъдат запълнени. Той цитира думите на служебния здравен министър, че българите ще постигнат имунитет не чрез ваксинация, а чрез боледуване.

"Днес няма мерки, няма 60/40, няма помощи", твърди Борисов.

Бившият премиер цитира и Радев, който преди месеци е твърдял, че със зеления сертификат се диксриминира народът.

"Продължавам да питам защо тези ваксини, които не са с изтекъл срок на годност, ги продадоха. И къде ми е вината, че съм казал истината?"

"Вътрешното ми усещане е, че определен вътрешен министър не знае къде се намира. Дали този човек помни, че всички неща, които казва през последните 6 месеца, са едни и същи", обяви Тома Биков и цитира изказвания на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като чета данните за последните 14 дни 1590 са починали, а от началото на четвъртата вълна - 5578", каза Борисов. Според него с акциите на Бойко Рашков се опитва да спасява Радев за провала с пандемията и нарушението на Конституцията.

"Цялото им действие в момента цели две неща - потъващия Радев да бъде спасен и да изместят фокуса от любимата партия на Радев, на Кирил Петков, след провала в КС", отсече бившият премиер.

По повод магистрала "Хемус" и разкритите нарушения, Борисов коментира: "Моят интерес е хората от север до 2024 да мога да пътуват по магистрали. Бързали сме да направим това". 

"Радев се събира със 150 човека, без маска - айде да видим дали ще го глобят, както мен глобиха, че не нося маска", продължи коментарите лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ги купи, ама докато се пули Радев и срока отече.
258
7
 
1
 
! Отговори
доко преди 2 години
До БАНкотия, българи - КОЙ ГИ ДОВЛЕЧЕ НАВРЕМЕТО ОТ МОНГОЛСКИТЕ СТЕПИ? по една ваксина отзад, и айде - обратно...
257
6
 
15
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Абе КЪДЕ е Слави, нещо ми липсват глупавите му сценаристи. А и той скоро не е казал някоя простотия.
256
11
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ КАЗА ЛИ НЕЩО ЗА КОРАБА С КАРБАМИД ???ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА !!!
255
4
 
3
 
! Отговори
Тъй де преди 2 години
До Анонимен 270 Ами и вие се търкаляйте като пасета по стадионите и не се занимавайте с нашите хора.
254
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще го съди, ама друг път. На шишето си пише ясно - септември, без значение какво казва производителя...
253
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 266...ами да ходи да си прави фигурите, а не да се занимава с неща, които хем не са му ясни, хем не го бива.
252
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНе,купи Астра милиони бройки,които никой не ги иска заради вторичните ефекти.
251
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ваксини не ги ли купи Борисов
250
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи когато изтече срока на годност на храната, тя се изхвърля дори и да не е развалена. Без значение какво казва производителя. Ама за експерименталния продукт няма проблем да се удължи срока. Хем производителя изобщо не знае дали е добър продукта, или променя състава си. Ама нали трябва да се усвоят едни пари...
249
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 263 Предпочитам някой да прави фигури със самолет в небето,отколкото да се търкаля като п%асе на футболното игрище...
248
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази истина трябваше да я научим от Стойчо Кацаров. Той ни е поставил в заблуждение, като не ни е информирал за изтеклия срок на Пфайзер. Ако знаех щях да избера друга ваксина за имунизиране.
247
15
 
10
 
! Отговори
Монката преди 2 години
Бойко,когато казва истината ,мисирките пищят,а радев сменя пампирса .Наистина истината боли ,па макар и казана от боко
246
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината боли ,чалгарчета и канадчета на фигуранта
245
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млади мъже се бесят,защото са затънали в дългове и не могат да си гледат семействата.Днес 35 годишен мъж ,баще на 2 деца от Козлодуй се е обесил заради дългове.И като го гледам тоя ***,ми иде да му залепя муцуня с тиксо и да го шутирам.
244
4
 
15
 
! Отговори
Антрополог преди 2 години
След 1989 нещата се повтарят.Идват демократите след фалита с труд и лишения едва си стъпавме на краката после идва пак червена лавина и помита всичко за няколко месеца.Следваа пак фалит и пак демократи после години труд и лишения и като се натрупа пара за крадене айде хоп пак червена лавина.После пак работа работа работа и хоп червена лавина....вече 32 години едно и също.
243
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов си е патологичен лъжец. Нещо като клептоман, само че не краде, а лъже. Той не може да заспи ако не излъже някой днес.
242
3
 
14
 
! Отговори
Каруцар преди 2 години
По новините само Ковид и Вера су,нищо за дълговете на топлофикация София (любима хранилка на червените от години),нито дума за заемите говори се за нов дълг от милярд и половина...Спряха магистралата на Севра нямало очуждаване ,че то на хиляди баби дето имат по 20 наследника с по 200 квадрата земя пръснати по-целия Свят как да им водиш дела -ще отнеме около 700 години ...
241
4
 
10
 
! Отговори
До254 преди 2 години
Абе ти какъв сиТроол или БОТ,разбрахме се за нещо свежо,а насреща какво виждаме,една Латерна!
240
6
 
14
 
! Отговори
агент преди 2 години
Кой преди 10 ноември служеше в Софийско градско управление на МВР? Методи Борисов.Явно са били мнооого репресирани,ти да видиш!