Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"

Инфлацията ще стигне 10% декември, прогнозира той
27 ное 2021 13:35, Петя Славова
615
Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"
Снимка: БГНЕС

"Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Учуден съм да разбера как по-приемливи станаха световният шампион по фалиране на банки.", каза Бойко Борисов по време на конференция на младежката организация на партията му в Арбанаси и допълни, че над 70% от хората не са излезли да гласуват.

Още по темата

Според него проверката на Бойко Рашков е трик.

"Така съжалявам за Хемус. Всичко това десетилетие ще стои така", каза лидърт на ГЕРБ. По думите му, до края на годината магистралата "Хемус", щяла да стигне Велико Търново. "Те няма да го направят и пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистралата между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север. Ужасно пътуване. Мантинелите да заснемат уважаемите медии. Една мантинела няма подменена нито по "Хемус", нито по "Тракия", заяви Борисов.

"Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора тихомълком без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък.

Само социалните мрежи, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. Бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, като ги гледам инфлацията ще отиде към декември 10%", прогнозира той.

Според него няма шанс да мине бюджета. "Когато създадохме ГЕРБ, някои от вас не са били родени", обърна се той към младите хора в партията. "Амбицията на младостта и мечтите са много хубаво нещо, ако се съчетаят с опит", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и ситуацията с COVID-19 у нас. "На всичко съм вярвал, но не и когато си пръв по смъртност в света да дадеш медал и да кажеш, че си се справил с кризата. Моргите са пълни, коридорите са пълни с чували. Ден с 200 загинали се играе хоро", заяви той.

На конференцията бе и Томислав Дончев, както и Тома Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


615
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
10
 
12
 
! Отговори
До Люба преди 2 години
Борисов вече потвърди, че първите снимки от спалнята са истински. Хайде стига с празното дрънкане.
342
6
 
9
 
! Отговори
noname преди 2 години
Я Тиквата комунист изпълзя от храста. Бие е и Хитър Петър по лъжи. Но скоро с Каскета ще сте при Бай Ставри.
341
17
 
9
 
! Отговори
Люба преди 2 години
Някой може ли да каже къде е виждал снимка с кюлчета и пачки в нощно шкафче и на същата снимка да е и Борисов!? Не говоря за две различни снимки - една на шкафче, а друга на Бойко. Още по-категорично ще е ако някой каже къде има снимка, на която се виждат пачките и кюлчетата и Бойко е буден до тях, а не спящ човек. И на малките деца е ясно, че този, който снима, може да е поставил и пачките, докато човекът спи.
340
10
 
6
 
! Отговори
1. Бойко преди 2 години
До Оберщурмбанфюрер най-вероятно ще влезе в затвора, за Радев това е важно, защото народа иска кръв. 2. ГЕРБ ще се съсипе до 2-3 години без Бойко. 3. С Радев ни чака белоруски вариант, инфлация, безредици и висок бюджетен дефицит и държавен дълг.
339
9
 
13
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Другарю Борисов! Вече Изобщо не си ни интересен! -:((( Що се напъваш още бре? Че имаш някакви "депутати" в парламента,които ще са само " Опозиция" от този момент на татъка,не значи нищо!-:))) Те ще са само в ЪГЪЛА докато се обезличат!-:))) Прибери се в3 Банкя вече и чакай Пазача ти Личен Гешев да падне!-:)) Скоро ще е щом има редовно Правителство! Нали само за това " Ревеше"? А то ще има цялото време,да те разследва от А до Я!-:))ПРИКЛЮЧИХМЕ С ТЕБ!!
338
6
 
10
 
! Отговори
До 344 преди 1 час преди 2 години
До Анонимен Комунистите фалират банки, не Бойко, объркал си се.
337
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Замириса на кюлчета злато
336
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ба ба ... голяма магистрала, ама май страх да вдигна повече от 220 с бусата.
335
1
 
2
 
! Отговори
До 348 преди 1 час преди 2 години
До Анонимен АЕЦ Белене е важен за руските *** като тебе, не всички са такива.
334
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червените *** пак метнаха балъците :)))
333
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За теб другарю бивш комунист,важното беше д си 1 ви в държавата през изминалите 12 г! Дремеше ти кои ще са министри щом и Цачева " номинира" за " президент"!-:))) Важното беше и " чекмеджетата" да са пълни! Сниши се вече и замълчи мутро! Скоро и пазача ти Гешев ще падне! И тогава щеш не щеш ще се скриеш!-:))
332
8
 
0
 
! Отговори
До 365 преди 47 мин преди 2 години
До Анонимния - Кажи си фейсбука, да пуснем водица на твоя гроб, да не си самотен.
331
3
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
До 371джипко банкянски:Ама много си *** бе джибибитко,ама ти не си виновен явно толкова ти е умственият багаж!
330
4
 
7
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
ЩЯХТЕ БОЙКО,АМА ПОДЦЕНИ РАДЕФ И ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТАТА,И ТЕХНИТЕ РОЯЦИ,И ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ/СЛАВИ/И ДР.
329
9
 
12
 
! Отговори
Щото преди 2 години
До Хемуссе краде. Само че Бойко може и да е крадял, но строеше, а тези ще крадат повече, ама спряха Хемус.
328
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако теорията на Кокорчо за откраднатите при ГЕРБ пари беше вярна, днес трябваше да имаме с 50% повече построени и ремонтирани пътища, благодарение на "неоткраднатите" пари. Къде са? Няма ги. Има само едни гепнати 500 милиона, потънали в бездънната каца на новата власт.
327
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако сметнем милиардите, които всяка година крадяхте с ДПС, сега щяхме да имаме магистрала до връх Мусала. Замине ли каскета, жална ти майка
326
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътят до затвора ти е идеален!
325
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бацун и мъжът му Дебелян не могат без да крадат милиарди, това е истина. Скрий се мутрафон
324
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белград до граница с България има магистрала.София до граница със Сърбия няма магистрала , а са 40,50 км. Срам.Атина до българска граница имамагистрала .София до гръцката граница пак няма магистрала.Пак срам.За магистрала до Румъния и Македония изобщо няма да говорим.