Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак сега ли дойде време да се спре корупцията? Така добре си караме вече 33 години. Защо сега? Не може ли така още 20-30 години и който дойде тогава, да се оправя както знае. Сигурен съм, че ще размислите и ще си караме на сигурно, както до сега, иначе ще счупим държавата.
47
7
 
13
 
! Отговори
ИТ преди 2 години
Кирчо, *** латентно, харвардско, ако вдигнеш максималния осигурителен праг ще си тръгнеш от България с камъни. Гласуваш за Кирчо, получаваш тежък комунизъм и БСП.
46
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Силно се надявам да проявят разум и да не тръгнат по пътя на ковид тиранията, а да отменят зелените сертификати и всички немедицински мерки. В противен случай -война!
45
1
 
9
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Корупцията е проблем на цялото общество. Тя е тясно свързана с връзкарството и анадолският ни манталитет. Докато не се промени това, ще сме зле. А това се променя от училището. Което както знаем заедно със сигурността (полиция) и здравеопазване са зле. Има много работа, но не е ясно кой ще я свърши. Трябват ни ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ родолюбци, работещи за страната, а не за себе си и против този и онзи както досега.
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като първия работен ден е петък, тия дълго няма да оцелеят
43
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Депесари, ревете ли? Кеф, кеф, кеф
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цените на храните, отоплението и тока ще продължават да се увеличават драстично. Независимо от корупцията.
41
13
 
7
 
! Отговори
NN преди 2 години
Като чета коментарите и се чудя какво искате вие, вечно недоволните бе.....?! Бойко ли пак да дойде да ви доокраде?! Дайте шанс на някаква алтернатива и покле коментирайте и критикувайте или на нас ни дай само да критикуваме и да сме вечно недоволни!!!!
40
11
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Долу ГЕРБ. Оставка!
39
4
 
20
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
За 800 дни ли ще оправим пак държавата или за по-малко? И още един въпрос- налъми кога ще раздават?/ за тези, които не знаят за налъмите- едно време бащите и дядовците на тия другари обещаваха ,че ще газим мед и мляко, а хората питаха кога ще раздават налъми-да не се хлъзгат като ходят/. Бих предложил и за министри също така-Вальо топлото, Р.Овч., Жан Виденов- ей така-да станат нещата от раз!
38
3
 
10
 
! Отговори
по ясно обясни? преди 2 години
А като спре корупцията работодателите автоматично ли ще вдигнат заплатите, и изобщо ще ги вдигнат ли заплатите? Парите спестени от корупция на кой ще ги дават - на работодателите за да увеличат заплатите, или ще ги разпределят по равно на населението и всеки ще си тегли пари от корупцията? Как по точно ще стане?
37
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаше да има политици по света, ако нямаше корупция... Киро Ментето ще ми говори за порадъчност и корупция... Ха-ха-ха.
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да сътрудничи на братята да изловият мешките от листата Магнитски.
35
4
 
5
 
! Отговори
Напоител преди 2 години
Кирил, трябва да се реформира и напоителната система, да има повече напояване за агрикултирите да дават повече реколта за да живеем добре при демокрацията.
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ДПС да не забравяме, хората на Магнитски
33
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България може да тръгне напред като всички гербери заедно с Боко влязат в затвора и им се конфискува имуществото до девето поколение.
32
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербари ревете ли? Кеф, кеф, кеф
31
5
 
23
 
! Отговори
На Прошка преди 2 години
Корупция е имало и винаги ще има, в цял свят е така...това Кирчо не е водата у вас , за да я спреш...само българин може те вземе на сериозно
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадците най-много говорят за кражбите и корупцията... Факт...
29
4
 
4
 
! Отговори
учуден преди 2 години
До 26 АнонименДоста рано днес си се надрусал или е от ваксината ?