Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи правителството

Те са ляволиберали, ние сме дясна партия, каза тя
5 дек 2021 12:48, Петя Славова
207
Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи правителството
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова потвърди, че партията им няма да подкрепи коалиционното правителство около "Продължаваме промяната".

Още по темата

"И към този момент не знаем нищо за неговия бъдещ състав. Това е коалиция на ляволиберални партии, ние сме дясна партия и спазваме идеологията си години наред. Никога досега ГЕРБ не е управлявала с БСП и ДПС. Заклинанията, някои искаха дори да си татуират подобно заклинание, че никога няма да управляват нито с БСП, нито с ДПС, нито с ГЕРБ, се оказаха лъжа", отбеляза тя пред БНР.

ГЕРБ-СДС е втората поканена политическа сила за консултации при президента, които започват от утре. Те са част от процедурата преди връчването на първия мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарна група - тази на "Продължаваме промяната".

Според Атанасова въпросът със стабилността на държавата никога не е отсъствал в ГЕРБ.

"Кворумът е основен ангажимент на управляващите. Не опозицията ще поддържа кворума в пленарната зала... Когато става дума за решения, свързани с българския национален интерес, ще ги подкрепяме. Няма да има толеранс по отношение на грешките".

Атанасова подчерта, че ГЕРБ ще бъде "конструктивна, силна и изискваща опозиция", което е "едно от първите условия за добро управление". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Мики Без общи приказки, БСП! Кажи конкретно какви 12 години си имал гнет и тормоз и какво точно те е гнетил и тормозил Герб! Тормозил ви е той когато цъфнат налъмите! Нещо друго ви тормози вас, ама то ще се види - истината винаги излиза на повърхността, колкото и да я криете, предатели такива! Вие не заслужавате да се наречете дори хора, сигурно в следващите си животи ще се преродите млекопитаещи да бъдете гонени и ядени от всички хищници по земята ден и нощ...Немам думи!.БСП и СИЕ ВЪН!
130
2
 
3
 
! Отговори
Мики преди 2 години
Това не е и нужно. Достатъчно партии го подкрепят.А най-хубавото е, че след 12 години гнет и тормоз ще празнуваме първаите Коледа и Нова година без мутрафон и с вяра в по-доброто бъдеще.
129
0
 
3
 
! Отговори
Герака преди 2 години
Да така е директно не сте но в тайна коалиция сте управлявали гжо Атанасова!!! А вие като депутат и министър какво направихте за вашият роден град???
128
2
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Гледам и не вярвам Аз не виждам нито злобарка, нито злоба в изказването на Атанасова тук. Ако ти виуждаш нещо подобно си е твой проблем, произтичащ или от очакванията ти или пък съдиш по себе си. Герб няма защо да злобеят - те не са победени честно и си остават най-силната партия у нас. Друг е въпросът, че трябва да анализират ситуацията и да открият защо и как допуснаха това!Това не трябва никога повече да се случва!Трябва да поставят БСП на мястото им, недопускайки незаконието да вилнее
127
1
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не само към грешките не трябва да има толеранс Герб в Народното събрание! Всички манипулации, фалшификации, всяка лъжа /дори и най-малката!/, заблуда, всяка обида и нападение трябва да срещнат достоен отпор и то не само в Парламента, а и навсякъде в публичното пространство! Никаква милост към БСП, те нямат милост към никого! БСП и СИЕ трябва да бъдат демаскирани и тотално разобличени във всичките им змийски подстъпи..Крайно време е да изпратим тази партия в черната ни история...
126
5
 
6
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 2 години
Тъз злобарка от злоба не може да гледа чак.
125
2
 
6
 
! Отговори
Сокче преди 2 години
Деса вие се занимавате с изтезания на хора и масови СРС-та срещу неудобни! Какви неща ще излизат за вас и мутрите ви, ще те е срам, че си се родила!
124
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нас нормалните българи трябва ли да ни интересува мнението на тази ауфсхерин от Аушвиц Биркенау?ГЕРБ е вече история. Разберете го.
123
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 145 За 6 месеца Служебното правителство едва ли е "крало"! -:))) Явно ти се иска да е така а?! Та дори и да са "крали" в никакъв случай,не биха могли да бият мутрата за цели 12 г КРАЖБИ!!!-:))))Ревете яко Герберите а? Не можете да приемете факта,че просто др Борисов приключи с" голямата политика" ! -:)))
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лице на което гримьорите са й оставили бели петна досущ копиращи листинга на марихуаната. Бат Бойко кво я траеш таа психня бе батка. заради ей такива биопомии ти взеха построеното и сига ще се фукат , е като довършат туй онуй че новите са построили всичко след ТЖивков.
121
8
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
*** взе и за мъж да се набира! Въпросът е ***...къде са милиардите ,които докопа Кокорчо и другите хрантулници на Радев ? Не съм забелязал българите да са разбрали нещо! А и по всичко личи, че ги тресе лакомията за още заеми! ГЕРБ нямат нищо общо, а и им оставиха бюджета в много добро състояние!
120
4
 
4
 
! Отговори
115 преди 2 години
И как не подкрепяте ДПС-то, като им бяхте ***, така както и БСП-то.
119
7
 
12
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Естествено,че няма да подкрепите правителство,което ще има цял мандат,да чете държавните тефтери,през изминалите 12 г Десо!!! И всичко това което ще прочете там,сте го "писали" вие от ГЕРП!! Разбира се че ще имате "против" най после да се види,колко сте откраднали с комуниста бивш и мутра Борисов! Той много ревеше ,да има "правителство" на всяка цена?! И браво че имаше Служебно правителство! То показа и каза доста за кражбите ви! Още има избиратели ваши,които още не вярват че СТЕ КРАЛИ!!-:(
118
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всяко кудкодякане завършва с кугкуригане за да отбележи от коя става и от коя кокошке квачка нестава ако ще да оди на аналноинвитро
117
7
 
6
 
! Отговори
триъгълници всякакви преди 2 години
Са с тъз треъгълнъ гл'авъ само за даскалица по гехтометрия на тъпоъгълните трехъгълници стаа, майнъ Филбету! Мое да знае дека е Пекин, но за перпендикулярите има ощя баяяя да се учи. на сичкото от горе нито е равностранен нито е равнобедрен аму тритъпоъгълен ъгълник е щялото й биологично лице, ъгълник чиято остова е вградене над веждите
116
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо е това ему на снимката
115
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 139 Българин ;Герберастино тиквенски , назовавай нещата с истинските им имена : Кокорчо можем да му казваме ние ,имунизираните против ГЕрП , за теб той е Натопорчо , щото скоро ще усетиш настойчивия гъдел на любовния мускул ! Ако не си го усетил вече , де !
114
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
?
113
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб ни пречи да живеем нормално, сами си го търсят.
112
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белият автобус няма да ги спаси!ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКИ БУНТ!ДО МАРТ ЩЕ СРИНАТ ВСИЧКО! ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ ЩЕ СЕ ПРИВАТИЗИРАТ!САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ББР ЩЕ РУХНЕ ДО ЛЯТОТО! БЕЖАНЦИТЕ В СОФИЯ СЕ МНОЖАТ!