Петков се надява днес да има коалиционно споразумение

Очаква се в събота да бъде обявен състава на правителството
10 дек 2021 12:25, Нели Христова
21
Петков се надява днес да има коалиционно споразумение
Снимка: БГНЕС

Надяваме се, че днес ще бъде подписано коалиционното споразумение, състав на правителство - утре. Това каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков пред журналисти в Народното събрание, предаде "Фокус".

"В момента чакаме заседанието на нашите партньори от БСП, за да видим, че всичко при тях е оторизирано за подписване", каза още Кирил Петков.

Той заяви, че "Продължаваме Промяната" ще бъде в ролята на гарант като най-голяма политическа сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Редно ли е да получава постове човек който е показал публично неуважение към Президента при първото му идване в парламента през първия му мандат. Това се видя по телевизията и сега като гледам че е номиниран за високите постове се чудя защо го предлагат и не му ли е неудобно да се съгласява след като знае че е проявил неуважение.Не е редно.
17
0
 
1
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
НАЙ-АЛЧНИТЕ ЗА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ СА РАДЕВ И НИНОВА!!! ТОВА ТЕ САМИ ГОДОКАЗАХА!!!СТИГА С ТЕЗИПОЛИТИЧЕСКИ ТЕАТРИ, КОИТОНИ ВЪРТЯТ ТЕЗИ ДВАМАТА!!!ТОВА СА И ЕДНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разликата е много малка в процентите, обаче изкараха ПП като некакъв безпорен победител :))) Не харесвам ГЕРБ, обаче ги правеха по-плавно нещата, не да се чудиш какво става.......:))) За мен са герберасти, обаче не постъпиха като "милиционерите", тоест от раз да раздават "правосъдие", много сложни времена :)) Разбира се герберите потъпкаха много закони, възползваха се от властта, не ги смятам за "ангелчета", дори службите беха с тях, ама всяко действие си има противодействие....:)))
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се нада. Кака Курделия ще му играе по нервите на него и на Радев до последно. Ще видят кон боб яде ли.
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другата седмица правителството ще бъде прието от парламента,докрая на годината Лоестото недоразумение трябва да бъде прибрано на топло в панделата!
13
2
 
11
 
! Отговори
Помните ли? преди 2 години
Не мога да повярвам, че 20 г след избирането на т. нар. Цар, българите клъвнаха същата въдица ... . Още го помня: "Почтеност, почтеност във всичко". После си взе имотите и осъди България.
12
1
 
12
 
! Отговори
ОПАААААА преди 2 години
Заложници сте на малки партийки и др.Радев! Скоро ще Ви се наложи да обяснявате за цени, за липса на европейски средства,защо не се строят пътища,защо пенсионерите лъжете.Който се е събрал с БСП хубаво не е видял.Популисти сте и прозноприказчици. Първи Слави ще Ви отсвири,последно Корнела.На нея сега се е паднало да намества своите в загубени позиции!
11
1
 
12
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТОВА ВСИ4КО Е ЕДИН- БАШИБОЗУК !!!!!!!!!!
10
1
 
13
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ОЩЕ ЕДНО МИНИСТЕРСТВ - МИНИСТЕРСТВО НА ОКЕАНИТЕ - ЗА ДА ИМА КОКАЛ ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ !!!!!!!!!!!
9
4
 
18
 
! Отговори
МИРО преди 2 години
ЦЕЛИЯ ТОЗИ БУЛАМАЧ ГО СГОТВИ НАШИЯТ ПРОКЛЕТ ПРЕЗИДЕНТ-РУМЕНРАДЕВ, КОЙТО НЕ СТАВА ЗА НИЩО!!!ТОЙ ИЗЛЕЗЕ ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ!!!СКОРО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ МУРАЗКАЖЕ ИГРАТА!!ДА СЕ МАХА ОТ БЪЛГАРИЯ ПО-ДОБРЕ!!!
8
2
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Докъде я докарахме. Седим и чакаме БСП ... Я вади от джоба списъка дето ти е написал Радев и почвайте да се излагате
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Редно ли е човек който е показал публично неуважително отношение към Президента още при първото му официално идване в парламента при самото му встъпване в длжност в първия му мандат. Това се видя ясно по телевизията и сега като гледам че е номиниран за високите постове се чудя защо го предлагат и не му ли е неудобно да се съгласява след като знае че е проявил неуважение. Разочарованието е голямо. Не е морално.
6
15
 
3
 
! Отговори
Bp преди 2 години
По_бързо разкарайте мутренското управление на герб_дпс
5
1
 
16
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Влади Пенев мноого се Радва на Общата снимка с Делянчо!! А ха ха ха! СВАЛИХА МАСКИТЕ И СЕ РАЗПОЗНАХА, ЧЕ СА ОТ ЕДНА ФАМИЛИЯ!!! КЛАСИКА!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я пандишпан, я пишман башкан.
3
0
 
11
 
! Отговори
Не бе преди 2 години
Мая просто се предлага...
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подпишете го това споразумение днес, че угре Петков е ангажиран в сладкарницата на жена си. Трябва да прави пандишпан.
1
11
 
3
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
Бойко Борисов се предлага да е министър на БОСТАНИТЕ за тикви и любеници.МАЯ МАНОЛОВА СЕ ПРЕДЛАГА ЗА МИНИСТЪР НА ШОУ БИЗНЕСА.