Томислав Дончев: Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк

Според Митов, Минеков "взема пример от Бойко Рашков"
10 дек 2021 12:33, Нели Христова
298
Томислав Дончев: Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Министърът на културата Велислав Минеков входира писмото с призив ГЕРБ да напуснат партийната си централа, разположена в НДК, при охраната в сградата, предаде БГНЕС. Той не се качи на горните етажи в сградата за да връки лично писмото на ръководството на партията.

Още по темата
Според ръководството на ГЕРБ поведението на Минеков е "еманация на овластената арогантност и простащина“. Лидерите на партията чакаха Минеков в централата, но той не отиде при тях. С Минеков бе дългогодишният протестиращ Йоло Денев.

"Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк, защото, ако някой не си е гледал календара, ние сме в 2021 г. все още, макар че започва да се усеща като 1944 г. Министър да обикаля офисите на партии и да ги подканя да напуснат е жанр, който не сме виждали през последните 30 години“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, който определи като безобразие опита една партия да се ограничава да си изпълнява функциите.

Според него "ГЕРБ обитава офисите абсолютно законосъобразно от поне 14 години". Депутатът от ГЕРБ Росен Желязков определи случващото се като спектакъл, за да се удовлетворят онези, които се радват на всички процеси по изчегъртването на ГЕРБ.

За зам.председателя на ГЕРБ Даниел Митов Велислав Минеков "взема пример от Бойко Рашков и неговите репресии, които станаха по време на предизборната кампания".

"Налага се да се разбере, че това е нужно и необходимо, защото този абордаж на двата етажа наистина е циничен. Крайно време е това да се случи“. Това каза от своя страна проф. Велислав Минеков и добави: "Ще им намерим друго достойно място. Помолил съм областния управител да потърси такова място. Това е една молба, правни основания имам. Тези два етажа са взети с една нещастна заповед на г-н Плевнелиев. Тази полза е наистина съмнителна. Ако не става с молба, ще пробваме по законен ред. Може да се случи с решение на МС и се надявам да се случи, за да може НДК да се възстанови“, каза още Минеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 243 дръ-дрън-ярина, гербав :) Вие живеете още във фантазията, че баце ви ще се върне на бяло магаре :)
239
15
 
17
 
! Отговори
SS преди 2 години
всъщност, какво ли ни интересуват проблемите на теа престъпници, които те имат като резултат на собствените си далавери ... ? Важното е че във вторник ще има правителство БЕЗ ТЯХ и те със сигурност отлитат освен от НДК, и от политиката... За тях като затихващи функции остава само това, което всъщност могат - да лаят и съскат... но с все по-затихващ интензитет. А Винету по цели нощи ще се налива и ще псува ли, псува...
238
10
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
глуууупака си е глууупак!...Както отбелязах,а те така и нема да разберат,ЗА ТЯХ е ПО-ЗДРАВОСЛОВНО да млъкнат за година-две,да се "СНИШАТ"..Но,.."Тенекото бакър не става"..
237
4
 
20
 
! Отговори
пасарела преди 2 години
Аз съм стар седесар и след това гербаджия , винаги против БКП / БСП / , но ако ГЕРБ не покажат документи и с тях да натрият носа на Минетов ,да напуснат НДК и да не се излагат , че губят така доверие !!!Като аз си плащам сметките !!
236
7
 
16
 
! Отговори
До Отговор преди 2 години
Партийната субсидия се плаща точно за поддръжка на офисите и партийните структури. А те си ги прибират в банковите сметки, че искат и безплатна помощ от държавата.
235
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно е ромите срещу голи обещания не гласуват искат -50/100 лв кеш
234
9
 
7
 
! Отговори
До dsfdsf преди 2 години
Е, ти пък....Ако похарчат субсидията от банката, с какво ще купуват гласове на следващите избори?
233
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клоуните разбраха, че няма да има коледни надбавки и почнаха да кудкудякат по медиите.
232
13
 
11
 
! Отговори
Л.Иванов преди 2 години
Ако трябва да се говори за овластената арогантност и простащина, то това важи в пълна сила и даже повече за мафиотската партия герб. Е, сега подскачат като ощипани моми и говорят предимно глупости, но които и самите те не си вярват!Трудно се пуска кокала!
231
4
 
2
 
! Отговори
toti преди 2 години
До тука БОйко не гуга,значи всички далавери са за *** !!
230
12
 
10
 
! Отговори
???? преди 2 години
Томислав Дончев............габровския тарикат и мошеник..............първо да каже колко пари открадна от НДК заедно с Боршош????
229
6
 
8
 
! Отговори
Жалки преди 2 години
Даже основателя на партията - борисов не ги подкрепи
228
5
 
10
 
! Отговори
dsfdsf преди 2 години
Смисълът е да си плащате като всички други граждани, а не да трупате 40 милиона лева субсидия в банка.
227
3
 
7
 
! Отговори
Сиртакито преди 2 години
"Тези два етажа са взети с една нещастна заповед на г-н Плевнелиев." А къде е Плюфни да обясни? Нещо изведнъж изчезна. Не че имам нещо против него, напротив дори ми е симпатичен с този неподправен комсомолски жар който блика от него.
226
9
 
13
 
! Отговори
Аз предлагам преди 2 години
ГРОБаджийте да преместят централата си в Банкя, или в... БарцИлона... по близо до народа който ги "обича"!
225
8
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
А, не им било ясно ли? Вече им е обяснено съвсем ясно, официално и на чист български. И обещано,че специално за теа гpeбepoctaци г-н областният управител (в случая, ще е "Оправител") им търси много добро място за настаняване, пак в София. И разбира се, става дума за място за 'въдворяване', и няма да е едно място, а няколко... Но най-прекрасното е, че ще са на един адрес. И той Е...той Е... неговото име Е: бул. ген. Николай Г. Столетов" НОМЕР 21 !!! МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България ! ЯСНО !
224
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, започват да си признават! Ето го този уж образцовия казва - *** съм, не мога да схвана... А колко много "акъл" разпръскваше преди това при всяка възможност.
223
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хората нямат пари за наеми, някой спат на улицата, а тея дори не си плащат наема. Поне да бяхте приютили няколко бездомни човека там след като аванта
222
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 227 Виждам, че си се ориентирал към фантазиите, но написаното от теб няма нищо общо с коментара ми.
221
8
 
9
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Чегъртай технатамама