Нинова обеща: Време е да изпълним всичко, което сме казали

Нямало да се отклонява от нито една от думите си
40
Нинова обеща: Време е да изпълним всичко, което сме казали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Номинираната за вицепремиер по икономиката и индустрията и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова коментира, че приема поста като естествено продължение на усилията на левицата през последните 5 години.

"БСП положихме много усилия, за да сме не само опозицията на модела на на управление на ГЕРБ, но и да предлагаме алтернатива. Сега дойде време всичко, което сме говорили да го реализираме", коментира тя преди извънредното заседание на НС, на което ще се гласува кабинетът.

"Обещавам да не се отклонявам от нито една от думите си, които съм казала през годините",  каза Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво сте казали ? Да доопозорите страната и да доразграбите задаващите се 20 милиарда от Европа ?
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мошенгиите дотътриха крушевската *** до министврския пост. Абе май наистина всички сме от онези прословути 80 процента, щом допускаме загубилата изборите партия да се намърда охолно във властта и да граби от народа за да си пълни гушата!!!
27
1
 
4
 
! Отговори
До Старчок преди 2 години
Само ,,малка " поправка Костов завари една обрулена, фалирала държава ,фалирали 16 банки и празни хамбари и едни фирми и предприятия с огромни неплатени дэлгове ! Ако ти подарят Ролс Ройс или Майбах с години не плащан пътен данък ,гражданска отговорност и нужда от,,лек ремонт и поддръжка,какво ще го правиш? А още през 90те парите изчезнаха във външнотърговските дружества и фирми и в кредитните милионери !! Ако Виденов беше останал още месец-два нямаше да ни има !
26
3
 
10
 
! Отговори
Старчок преди 2 години
Помните ли ли Лукановата зима? После Виденовата зима, с другаря Гечев отпред. После костовата приватизация, тук вече виждаме Нинова. После Станишев ритна Кори и Р. Овча. за корупция. Сега е ред на петковата зима и юриста Кори ще оправя икономиката. Смяяяяяях.... Енергийната мафия вече владее държавата. Ура, другари и другарки!!!
25
0
 
7
 
! Отговори
Гостенин преди 2 години
Желая само да изпълните обещанията си за заплатите и пенсиите.Защото е много лесно да обещаваш! А и твоя Созциален министър започна да мънка вече - как това, как онова, как пък едикво си.!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Васил БожковТака е, нека върнат търкащите билети, те поне даваха надежда на хората.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На времето Масларова направи промени и ограничи пенсионирането на ранна възраст с мотив, че стандарта на живот ще се повиши и средната възраст на смъртноста ще се повиши. Сега ефекта се оказва, че е отрицателен, корона, рак, инфарт, катастрофи и прочие обърнаха тази статистика и прогнози на опъки. Защо не се предприемат обратни действия и не направим крачка назад?Никой не говори за това.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кажи ни защо подкрепи Шиши за шеф на ДАНС, причините за уволнение, т.е. корупционните практики, как убеди Макс и Мориц, които обещават нулева толертност към корупцията, да назначат уволнена за корупция и разбила толкова много предприятия
21
1
 
9
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
Дайте и още един Техноимпекс на краварката да го приватизира и него за 5000 $:)
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само гледай да не гласувате задължителна ваксинация, че това не сте го обещавали.
19
1
 
17
 
! Отговори
Като гледам преди 2 години
кои от хората на Нинова са ги сложили за министри - явно яко ще се краде за да се осигурят финасово на изпроводяк.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Па време е наистина ... досега изпълняватe само обещанията пред семействата и приятелите си ... и пред банковите си сметки.
17
3
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
*** си заслужават съдбата
16
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувахте за Кирчо и Кокорчо но получихте БСП и г-жа Лъжа Техноимпексова. Честито на загуббеняците които гласуваха за тези мошеници.
15
3
 
19
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Правиме правителство,махаме гл.прокурор и Васил Божков-Черепа се завръща от Дубай . Климатиците ще го съсипят там. Прибира се Цветан Василев-стига сръбска шльоковица, братя Галеви ще ги посрещне с хляб и сол лично Мая Манолова.
14
9
 
1
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
НИНОВА МНОГО СИ МИ СИМПАТИЧНА ЗА ТОВА ТИ ДАВА 16 г. ИЛИ 4 МАНДАТА КАРБЛАНШ
13
2
 
12
 
! Отговори
НА ЧЕРЕПИТЕ преди 2 години
ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРЕПИТЕ- МРАЗЯ ЧЕРЕПИТЕ!
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сценария е добър, но със слаби актъори , филма наречен живот ще е драма, трагикокомедия преливащо в ужас. Добре,че засега климатът в Бг не зависи от политиците, но и натам сме тръгнали да се месим..
11
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова министър на икономиката, това е все едно педофил, директор на детска градина.
10
2
 
27
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Как ще борите корупцията Нинова , след като вие самата сте уволнена за корупция! А колкото вашата партия е била на власт , толкова пъти сте фалирали държавата , ограбвали парите на хората , направоли долара 3000 лв , създали мутри и олигарси! И избраните от вас министри компетентни лиса , или са избрани заради това че са ви верни? Жалко видяхме до къде доведе тройната коалиция , а сега може би ще е по лошо!