Тошко Йорданов с коментар за ваксините и заразения шеф на НС

Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав, написа той
Обновена: 11 яну 2022 21:23 | 11 яну 2022 21:17, Анисия Иванова
133
Тошко Йорданов с коментар за ваксините и заразения шеф на НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Тошко Йорданов от "Има такъв народ" коментира положителния COVID тест на председателя на парламента Никола Минчев. В профила си във Twitter той използва случая след снощния КСНС като пропаганда срещу ваксините.

"Два пъти ваксинираният председател на НС нагледно доказа как работят ваксините и "зеленият сертификат".

Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!", написа заместникът на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
0
 
! Отговори
Дарина преди 2 години
Не харесвам Тошко Йорданов, но този път е прав- нали този е ваксиниран с две дози ваксина ? Колко е ъкъла на Кирил Канадеца , да накара този продажен ***- уж председател на НС да обизглави държяавата. ТЕЗИ ПОКОЗАХА ,ЧЕ СА ЯВНИ СЛУГИ НА САЩ И НАТО. ВЪН ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ !
104
0
 
4
 
! Отговори
трол преди 2 години
1. Ако контактният човек е с отрицателен тест защо трябва да бъде карантиниран? 2. Ако далият положителен тест си направи след 5 дни нов тест и той е отрицатален, защо да стои още в карантина - нали е здрав? 3. Не е ли това официално признание от страна на властта, че пср тестът не е надежден? 4.Не е ли изградена цялата система от "мерки" за "справяне" с тази пандемия точно върху статистиките от резултатите от пср тестове?
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този лидер "възр-а-о-жденец" направи кариера и спечели на гърба на тези хора-от един обикновен учител по история-до Парламента и така се случват нещата в България-никога няма да издигнем интелекта и науката до ниво в Държавата докато има спирачки като тези хора! Гледат какво правят богатите държави и им подражават-но там нещата са предопределени-плащаш си лечението,ако се разболееш! Това са много пари и сега тези хора чакат за БОНУСИ-ОТ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ,НАЛИ!
102
3
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Тошко-галошко не може да вдене, че вече е депутат, а не сценаристче, че трябва да решава проблеми, а не да ги коментира, че местоработата му е НС, а не 7/8, че шеф му е суверена, а не Славуна. Даже не схваща, че не Фръцбук му е трибуната. А какво иска да каже и той не разбира. Честито, избиратели, бъдете здрави.
101
5
 
7
 
! Отговори
Габи преди 2 години
Вместо да изчегъртват статуквото те се обединиха с БСП. Най-големите лицемери в политиката днес са ИТН и ДБ. Цялото им поведение е жажда за власт и докопване до добри и доходни постове. Но не те са простите, а тези които решиха да бъдат управлявани от пиноковци, африканци, кокорчовци и ухилени лицемери.
100
8
 
6
 
! Отговори
димитър бинев преди 2 години
тошко африкански с този изпъкнал поглед на бипоролярен индивид - абе ти съвсем не вярваш на медицината и говориш глупости не четеш ли научни списания бе хайванин - и аз съм гласувал за коалицията но не твоята партия ама съвсем да не вярваш на медицината дзано твоя род го сполети най голямото нещастие и тогава ще разбереш как да се подчиняваш на научната медицина .
99
3
 
11
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
Четвърти пореден намек за разваляне на коалицията!
98
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искахте промяна и я подкрепихте, даже сте в управата, кво ревеш?
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре под карантина ***!За кви се мислите,че да ходите да пръскате гадост и зараза???
96
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 2 години
И рекох Я на комшията : Сипи брато по още една,че как юбаво си лафиме. Е, нали пихме вече по две ракии. Е па ти за бустерна доза не си ли чувал.....
95
4
 
5
 
! Отговори
му-ха-ха преди 2 години
A Вие виждали ли сте *** да иска доброволно да я ваксинират.....Така и с Тошко Африкански!
94
9
 
11
 
! Отговори
До Св. Ваксиний де Б преди 2 години
Къде видя че се е раболял? Просто е заразен, но няма симптоми. В България при 2000 заразени имаме 40-50 смъртни случая а в Австралия (щат Виктория) при 40 000 заразени - 4 смъртни случая. Знам че е неудобна тази статистика, но това са фактите!
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 115 Много умно заключение. А какво ще кажете за обстоятелството, че над 60% от преболедувалите също не са имали никакви симптоми, без да са били ваксинирани?!
92
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни натрапвате това политически неграмотно недоразумение ежедневно?
91
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Toшко тия изречения ще му вървят само пред немислещите. Ето, че ваксините работят, човекът е нямал симптоми...Следвам същата логика, Тоше
90
9
 
9
 
! Отговори
Shrek преди 2 години
Шебека дано пипне всички щамове и да му заврат тръби у всички дупки, а най големите отзад и в мръсната му *** кукерска!
89
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
африкански лилипутен левкоцит с неясена половинна ориентация. другата му половина е срамна, и крайно цинична за да се описва в този интелигентуем нетен вестник, за което на кратко може да се каже : абе я по добре да неговорим за тояпедю
88
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана с чегъртането бе Тошеее?Нещо никого не чегъртате,а се занимавате с глупости!Месец мина резултати няма!Май тия дето щяхте да ги чегъртате ви купиха а?!!!!Мишоооок!
87
3
 
9
 
! Отговори
УМСТВЕН ДЕФИЦИТ преди 2 години
ТОЗИ МАЙ СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ НЕЩО, НО НЕ ЗНАЕ КАКВО ТОЧНО ИСКА
86
4
 
4
 
! Отговори
Антивакс преди 2 години
.. шиз-я: аз съм ваксиниран (тайно, разбира се), но се боря другите да не се, защото ваксините са неизпитани.