Румен Овчаров: Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно

Кирил Добрев бил типичен търгаш с партиен билет
13 яну 2022 20:10, Нели Христова
39
Румен Овчаров: Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно
Снимка: БГНЕС

"Аз не подкрепям изключванията. Нито когато Сергей Станишев си разчисти сметките с Георги Първанов, Румен Петков, Ивайло Калфин. Бях против при всяко гласуване, като не съм гласувал сега и за изключването на Кирил Добрев. Макар че за мен той е типичен, клиничен пример за търгаши с партиен билет, който ползва партийните постове за личен просперитет. Фактите са достатъчно известни. Неговите връзки с определени кръгове с ГЕРБ, с управляващите, които и да са те, за обществените поръчки, които печелят близки до него фирми. Той ги отрече в студиото на вашата телевизия, но те са доказани и са фактически без всякакви съмнения", коментира едно от знаковите лица в БСП Румен Овчаров пред bTV.

Преди това Овчаров каза, че участието на БСП във властта е шанс, който трябва да се използва разумно. "БСП трябва да свърши и вътрешната си работа за стабилизирането на партията, за да не се окажем след излизането й в една поредна братоубийствена касапница, която вече няма да може да бъде преодоляна. Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно. Аз не очаквам оттук нататък БСП начело с Корнелия Нинова да спечели кой знае какви големи резултати, затова залогът на успешното управление е единственият шанс. Надеждата, че БСП ще излезе по-силен от управлението, но аз не го споделям", категоричен бе то

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сменете снимката,бе.Не че ми е зор да виждам Р.Овч.
12
2
 
22
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Това е краят на бсп, с това марионетно краварско правителство приключва тяхното участие в парламента завинаги...)))
11
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 2 години
Ама зощо сте сложили този на снимката - това не е РОвч.
10
1
 
11
 
! Отговори
Сидеров с 10 преди 2 години
Диоптъра късогледство.Къде видяхте тук Р.Овч.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така я оплескаха с пенсиите, че сега след вкарването на втора добавка на 01,07 като отпаднат добавките трябва да индексират не с 6,1% а поне с 16,22% пенсиите за да няма намалена пенсия. Сега минимална 370 + 60 добавка= 430. От 01,07 без добавка трябва 370 х 1,1622 = 430,01 лева. Доно някой им го сметне той Гьоката не може.
8
3
 
10
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Този и всички от комунистическото котило,начело с ***, по-добре да отидат на преглед,ама много сериозен, в първия психодиспансер!Щом вече си повярваха,че става нещо от тях,освен ***,работата е сериозна.Хора,които са абсолютно случайно във властта,без спечелени избори от десетки години,е най-малкото нагло,дори да се обаждат,защото просто няма какво да кажат.От комунист нищо не става-доказано навсякъде по света!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП е дърт дегенеративна партия. Направиха пенсионна система само за държавната ясла която нищо не произвежда . За да може на 50 години с 20 заплати да взема и заплата и пенсия ченгела въпреки че няма силите и желанието да гони престъпници . Ранното пенсиониране пък при военните е вкарано от военния бюджет в социалния и огромните военни разходи изяждат парите за социални нужди. Държавата вместо да си плаща за раждане на граждани издържа дърти и все по нагли търтеи .
6
4
 
5
 
! Отговори
Край преди 2 години
Министъра на земеделието в момента е единствения адекватен човек в това правителство и да от БСП е и да от школата на СИК е.
5
6
 
12
 
! Отговори
Александър преди 2 години
Несериозно и неадекватно във властта стои БСП министърът Гьоков. Сътвориха такива безумия при пенсиите! А най-лошото е, че се канят още повече да объркат всичко. Дано се намерят специалисти, които разбират от това. Иначе избирателите на БСП ще са под 4% на следващи избори. Пенсионерите просто не са разбрали, че се канят да ги измамят още по-жестоко.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Особено Гьоката дето се скри 2 седмици след като стабилно оплеска така нареченото увеличение. Стабилно след увеличението пенсиите на 1 070 000 човека бяха намалени. Браво Гьока браво БСП.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На държавната хранилка Овчара говори 100%глупости.
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен къде живееш ?В кой век си ?Приказваш неадекватно.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжа голяма .Виде се за 5 г социална една тухла не пуснахте едно предприятие нямате едни заплати не вдигнахте пенсии.Кво лъжеш бре ?