Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?

Ще бъде сформирана работна група от специалисти на различни позиции
14 яну 2022 17:58, Александър Попов
397
Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия "Възраждане" определи като конструктивна срещата с премиера Кирил Петков.

"Стигнахме до някои решения. Основното е, че поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, което на този етап беше отказано", заяви зам.-председателят на партията Цончо Ганев.

Освен него на срещата присъстваха адвокат Петър Петров и доц. Атанас Мангъров в качеството му на здравен експерт на формацията.

"Ще бъде сформирана работна група с учени, които защитават тезата, че мерките трябва да продължат, както и учени като доц. Атанас Мангъров, които са на обратната позиция. В тази работна група ще има и представители на „Възраждане“, един от които е Деян Николов, който е статистик и ще може да се обработват данни, които ще се предоставят на МЗ по отношение на заболеваемостта и смъртността", каза Ганев.

Още по темата
Работната група ще бъде сформирана под егидата на премиера и до сряда ще бъдат уточнени хората, които ще се включат в нея. Тя ще работи поне две седмици, след което ще бъде направен доклад до какви изводи са стигнали.

„Надявам се тогава да се приложи като начало това, което ние изискахме днес от министър-председателя, а именно да бъде отменено безумието децата ни в училище да се тестват. Стотици, да не кажа хиляди деца, да не посещават училище в момента, защото не са допускани поради това, че отказват да се тестват или да носят маски“, заяви Ганев, цитиран от bTV.

От „Възраждане“ да поискали това да се случи веднага, но премиерът е отказал.

От партията са категорични, че ако правителството не прояви здрав разум след двете седмици работа на работната група, протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се преговаря за тези съртификати, като има нагло погазване на закон и конституция ? Какви пандемиии и ваксини, тук един наглец показа среден пръст на целият народ! И се чудим защо другите страни не ни зачитат.Отговорът е новото протеже на Запада , наречено Киро лъжата!
305
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре протести,отколкото погребения
304
0
 
3
 
! Отговори
Чшщ преди 2 години
Абе демек сега път трябва да се научим как да сме като преди март месец 2020г но 🤔вците са си 😉вции
303
0
 
9
 
! Отговори
следва преди 2 години
***
302
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички умрели от ковид ще лежат на съвеста на възраждане и герп
301
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да отменят зеления сертификат-от тях нищичко не зависи.Но и в Европа тепърва ще има протести и вече няма да са мирни,така че има някаква надежда.Кирил Петков ако не се вслуша обаче в гласа на народа,ще си ходи
300
12
 
9
 
! Отговори
за преди 2 години
няма ли ЗАКОН да отговарят за атакуването на обществени сградипродължават да заплашват и за други нови безредици-НАСИЛНИЦИ И ***-в кауша
299
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И вият с пяна на уста ваксарите и се гърчат от безсилна злоба защото знаят, че вече са обречени и всеки момент ще се отправят на път към Оня Свят. Ааа ха ха , чао ви *** нема да плачеме за вас
298
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно. Никой, никъде в Европа не е водил преговори с тия изтрещелници-социопати.Водни оръдия, полиция, арест и пводигнати обвинения - така се "преговаря" с тях.Това е подигравка с хората, които загубиха близки, приятели, полагат усилия да предпазят себе си и другите. Подигравка с рекордната смъртност от 100 години в България. Подигравка с медиците, които месеци наред са в този стрес.
297
5
 
32
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Петков няма да го бъде дълго, като премиер. Жалко хората имаха някакви надежди
296
4
 
16
 
! Отговори
Един преди 2 години
До Георги Георгиев 263. Възможно е натискът за апазването нс сертификата / ваксинационен паспорт/ да е с цел в бъдеще да се премине на дигитален документ за самоличност и дигитална валута. Може би хората ще имат чип с информацив на едно място с данни за самоличност, банкова сметка, здравен картон, сумпс и т.н. Може би за да получиш такова устройство ще е задължително да си ваксиниран. Предполагам, че поради растящата безработица ще има безусловен базов доход, но само за приелите условията
295
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следва падане на фърчилото с кирчо от високо и сблъсък с паветата. След това изчегъртване на остатъците от "Чистота"
294
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво,няма да се поддаде на глупостите на ***.
293
5
 
34
 
! Отговори
Гадняр преди 2 години
Зелени сертификати, зелена енергия....Същевременно все повече хора остават без работа, без доходи, без СВОБОДА!!Дали не е време да "одържавим" каквото разбойниците са успели да накупят със зелените си пари?
292
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простия антиваксър не може да се оправи с фалшивите новини и дезинформацията и често се прецаква в живота.
291
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжливи антиваксари, казахте че ваксините са отрова и всички ваксинирани ще умрат. Аз повече от година чакам, ама нищо не се случва, защо ме подвеждате? Искам да емигрирам в Португалия, там са ваксинирани на 90 %, що не *** като мухи, бе? Искам там да си взема къща на безценица. Сега остава и земята да е кръгла 🤯
290
9
 
7
 
! Отговори
Тролове и тъпаци преди 2 години
В този форум! Изперкали хора! Само чувство, че са жертви на някой. Много дезинформация и тя, според мен е свързана с руски източници! Има корелация може да не е 1 ама е над 0.5!
289
7
 
31
 
! Отговори
И така нататък преди 2 години
Световната банка реши, че още 2-3 години ще е така, а после ще видим. А защо световната банка решава нещата от ресора на СЗО не мога да кажа. Онзи, озъбеният на снимката е просто марионетка и от него нищо не зависи. Той е мостът по който Америка за България и други НПО вкарват отровата си в нашето общество. Когато се амортизира ще го сменят.
288
16
 
32
 
! Отговори
Фани преди 2 години
Добре е, че Мангъров работи заедно с Възраждане. При тях има и други добри специалисти. Дано им се чуе думата.
287
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуделчета та на Иво Прокопиев напускат властта в края на април или началото на май тази година и със и без Възраждане заедно с люлинския наркоман Ицо хазарта и разни други такива. Това е решено вече. Въпросът е до тогава кой какво и от кого ще успее да заграби измежду представителите на корпоративния бизнес... Кой на кого ще вземе бизнеса и кой какво ще завладее.