Никола Минчев отговори: Разбрах, че съм с COVID-19 след КСНС

"Не ми е приятно някой да се възползва от здравето ми за удари срещу политически опоненти"
16 яну 2022 19:25, Красимир Ангелов
148
Никола Минчев отговори: Разбрах, че съм с COVID-19 след КСНС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тестът ми за COVID беше направен и разбрах, че съм болен след КСНС. Бях се подготвил за такъв тест, защото се срещам с много хора и ги правя регулярно, заяви в предаването "На Фокус" по Нова телевизия председателят на НС Никола Минчев.

Той категорично отхвърли обвиненията, отправени от проф. Костадин Ангелов, според когото разболяването на Минчев било удобен повод, за да не се случи визитата на премиера Кирил Петков в Северна Македония.

Още по темата
"Не ми е приятно някой да се възползва от здравето ми за удари срещу политически опоненти. Аз не бих го направил. Не трябва да се спекулира със здравето", заяви Минчев и допълни, че подобна теза очевидно се опровергава, тъй като посещението на Петков ще се състои.

На въпрос имал ли е симптоми, за да си направи теста след КСНС, той отговори, че не имал. Минчев добави, че си е правил тест предния ден - в неделя, и той е бил отрицателен.

"Аз съм карантиниран, но нямам тежка симптоматика и го отдавам на това, че съм ваксиниран", заяви председателят на парламента.

Минчев коментира и протеста срещу зеления сертификат през седмицата.

"Бих дал ясна негативна оценка не на самия акт на протестиране, но бих дал негативна оценка на желанието на определени хора да ескалират ситуацията, така че да се стигне до сблъсъци и щурм на парламента. Това трябва да бъде посочено като недопустимо поведение. И то от народни представители, които са избрани да работят в тази институция", заяви Минчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е дрън дрън, просто трябва да покаже тест с точен час, а не да плямпа. Но май не може, измисленият им ПР побесня, когато мисирките от Нова телевизия го питаха за точния час на теста. Тамс е окъкаха промяната, но няма да им е за първи път, те конституцията газят пък един менте тест...
41
2
 
23
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
И в коя денонощна лаборатория си прави теста бе плъхок? Я го покажи.
40
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане,ИТН и ГЕРБ са проекти на едни и същи създатели.Има тъмни сили в България ,които работят срещу България.Вие от Възраждане как може да вярвате на вашите избранници в парламента?Те обясняват колко са вредни ваксините,как никой не трябва да се ваксинира,а същевремено са ваксинирани.Обяснението им е ,че искат да предпазят възрастните родители.Като са вредни и са фалшиви ваксините ,защо се ваксинират?ИТН,ГЕРБ и Възраждане в затвора Ви е мястото.Анти-Българи сте.
39
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес дойде сметката за парното, с 60 лв по висока от миналия месец, изобщо не ме интересува тестовете на юпитата на промяната, виждам промени в сметките и цените, всички нагоре като ракети. А наш Киро си прави днес уикенд спа във Велинград в пет звезди хотел и ми вика сутринта няма страшно цените не са увеличени. Дали?!?
38
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ КАТО ЦЯЛАТА ИМ ПАРТИЯ! ИЗГОНЕТЕ КИРИЛ ПЕТКОВ ОБРАТНО В ПОМИЙНАТА ЯМА КЪДЕТО СЕ Е ПРЪКНАЛ!
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да пазарят Баце да му предава частни уроци. Много калпаво лъже.
36
1
 
25
 
! Отговори
хайнрих химлер преди 2 години
Егати и държавата, щом такова ла*но е председател на НС...
35
0
 
22
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
УЖ СИ СЕ РАЗБОЛЯЛ ЗА ДА СЕ ИЗПОКРИЯТ МИШОЦИТЕ! МНОООГО ХИТРО. МАЙ ТИЯ СЕГАШНИТЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ЕДНО И СЪЩО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ. КАК САМО НИ ПРЕМЕТНАХА? ТЦ, ТЦ, ТЦ!
34
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане ,ИТН и ГЕРБ са коалиция,която иска да дестабилизира България.
33
0
 
21
 
! Отговори
Надя преди 2 години
А ,министър на културата ,момче рестравирало читалището в селото на баба си .........
32
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие които не му вярвате сте малцинство.Ние,които му вярваме сме мнозинство.
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като разбраха, че ще има антиваксърски протест, всичките тирани се натръшкаха и изпокриха, заедно с главния им тиран Зеления чорап. Зеления чорап даже още се крие в бункера, никакъв го няма. Усетил е, че ще стане, като Чаушеско.
30
0
 
20
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Личи си по физиономията как лъже. Да му сложат един детектор на лъжата, щом е толкова ербап.
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига ни занимавахте с тея суполивци и глупавите им проблемчета. Не ми пука с ковид ли, не е ли, кога се разболял и т.н. Нашата държава има доста по-големи проблеми, а се занимаваме с тоя мамин сополанко. Ай сиктир!
28
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо е необходимо да се обяснява на мушенници и мафиоти и фашисти и популисти готови на всичко да съсипят държавата.Докога ще държите на свобода Ангелов.Като го гледам в затвора много ще си го харесат и ще се редят на опашки за неговите ласки.
27
0
 
23
 
! Отговори
пенсионер 1 преди 2 години
Не лъжи млади момко!На лъжата краката са къси!
26
0
 
26
 
! Отговори
Нагъл бе преди 2 години
А и каза, че викал лекар да му правят тестове в къщи, от къде на къде, да не е сакат
25
0
 
27
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Този индивид още ли се обяснява? Докога ще ни занимавате с неговия тест? Колкото повече говори, толкова повече не му вярваме!
24
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как разбрахте че лъже? Споделете, та и аз да знам как става!
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъже, първо каза, че в неделя си правил бил отрицателен, после си правил в понеделник след съвета и бил положителен, е кой нормален си прави тест всеки ден, при положение, че каза че няма симптоми, просто си се тества