Ще отпадне възможността за даване на гражданство срещу инвестиции

Това било голям проблем за падането на визите за САЩ и членството в Шенген
23
Ще отпадне възможността за даване на гражданство срещу инвестиции
Снимка: БГНЕС

Премиерът Кирил Петков коментира, че скоро ще отпадне възможността да се дава българско гражданство срещу инвестиции.

Още по темата
По думите му именно "златните паспорти" са сред основните проблеми за приемането ни в Шенген и за отпадането на визите за САЩ.

"Дойдохме с ясната цел да изчистим всички тези порочни практики, да премахнем цялата тази корупция. Сигурен съм, че зад тези "златни паспорти" има корупция и много се надявам, че разследващите органи ще навлязат в много голям детайл за това, защото българската държава трябва да има репутацията за една европейска държава, а не за вход на някакви нелегални хора, които си купуват достъп до европейския пазар и ЕС", каза премиерът, след като днес ДПС съобщи, че дава сигнал до прокуратурата за нарушения при даването на гражданство срещу инвестиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ДПСвизиКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Изобщо не ме интересува дали визите за САЩ ще отпаднат.
14
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Трябва да отпадне и безкрайната възможност за автоматично даване на българско гражданство на наследниците на наследниците на наследниците на изселниците в Турция. Няма нищо българско в тези хора.
13
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 2 години
Тия откъсани кравари,с държава от вчера,открадната при това,как пък веднъж не казаха-направете това и това и няма да има визи.30 години ще ги чакаме и пак условия!Сега златните паспорти не харесват,утре друго,айде аман от скапаната ви демократична Америка,пълна с всякаква ***.Не разбирам ние какво блеем-сложете им визи и на тях и много бързичко друга песен ще запеят.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
каквото кажат американците а кире всеки ден некакви глупости ръсиш
11
1
 
1
 
! Отговори
Варна преди 2 години
Много добре, но какво ще стане с вече придобилите гражданство чрез измама?
10
0
 
3
 
! Отговори
У бре преди 2 години
А даване на гражданство с декларация "шменти-капели" ще отпадне ли?
9
4
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ооо боже, този с канадското гражданство встъпил в длъжност в нарушение на Конституцията се кани да отнема гражданството на другите ... Пази боже сляпо да прогледа ... Кирчовите проблясъци и изцепки не знаят граници ... !!!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Досега само приказки какво смятали да направят, а реални действия няма. Ще почакаме още малко и ще видим. Ако и лятото няма нищо свършено, ще си ходят предсрочно май.
7
1
 
4
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Чрез устата на герой от "Мъжки времена" Хайтов казва: "Едно е да искаш, друго е да можеш но трето и четвърто е да го направиш" Ама у Харвард не са чували за Хайтов; впрочем и у West point също. Даже не правят разлика между предизборни балони и реално управление като изпълнителна власт. Изпълнителна, не агитпункт на БСП и Чорапа; и не чегъртало. Ама то не е за арогантни самодейци и мошеници
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като отпаднат визите за САЩ какво ще стане си мислите? Емигрантите ще се увеличат още повече. Вече куцо, кьораво и сакато ще замине за Америка и ще останем под 4 милиона в България за следващото преброяване.
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако изпълнят поне 50% от това което обещават, ще са направили за България повече, отколкото направиха трите правителства на Бойко Чекмеджето.
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро rpиндъра няма да изкара и до 8 март
3
4
 
8
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Киро,ако не знаеш де е Канада,питай Мамалев!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алоу, когато играе парата, няма да отпадне, но вместо инвестиции ще има частни джобове както обикновено. В испания една новодошла млада африканка я направиха за 1 седмица испанка, за да може легално да отиде при спонсора си - стар норвежки адвокат с дебел портфейл и връзки. Който иска да ходи в концлагерамерика, да си вади виза и да плаща. Аз и без пари да ме канят, няма да им стъпя да ми бъркат по дупките и третирст като доббитък.
1
6
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
ОСТАВКА ИЗМАМНИК ОСТАВКА