"Възраждане" на протест, ако не падне зеленият сертификат до май

Костадинов се надява здравият разум да надделее
248
"Възраждане" на протест, ако не падне зеленият сертификат до май
Снимка: БГНЕС

След разговора на премиера Кирил Петков от началото на февруари, в който лидерът на "Възраждане" - Костадин Костадинов твърди, че е бил уверен от него, че до края на април зеленият сертификат ще отпадне, към днешна дата министър-председателят казва, че срок не си е поставял.

„Ако обещанието за отпадането на здравния документ не бъде спазено, ние ще протестираме. Но мисля все пак, че здравият разум ще надделее” заяви Костадинов пред Нова телевизия като допълни, че според него няма никакво съотношение между процента на ваксинация лица и този на заразяемост.

От „Възраждане” искат оставката на здравния министър проф. Асена Сербезова заради случая с починалата пред Спешно отделение във Враца. По думите на лидера на партията причина за забавеното приемане на пациенти във всички спешни центрове в страната се дължи на противоепидемичните правила.  

Костадин Костадинов е категоричен, че ще обжалва глобите, наложени на част от депутатите от „Възраждане” за неносене на предпазни маски в парламента.
„Законът ни дава това право и от него са се възползвали над 50 000 души у нас”, заяви лидерът на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: възраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
10
 
! Отговори
Май комай преди 2 години
До Май, после до Септември, до Декември........и айдеее още 1 година на вятъра. И после още една, още една...и докато се усетите то станало 2030г.
178
2
 
5
 
! Отговори
Да преди 2 години
Ура, с тях сме.
177
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да май ще отпадне въпросът е да отпадне още сега
176
0
 
9
 
! Отговори
До 197 преди 2 години
Гледах. Прав си. Фалшива новина, оказа се. Просто избеснях. Реших, че пак са ни предали.
175
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ако отпадне зеления сертификат в България а в другите държави не отпадне как българина ще пътува в другите държави
174
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 188 Гледай запис и ще видиш, че новината е лъжа. Не е казал и дума за април. През цялото време казва, че очаква, ако може и веднага, да се пусне заповед, че сертификатът отпада. Ултиматум не е давал, но, ако се говори за негово очакване за срок изказано, то може да се приеме "Очаквам до края на другата седмица комисията да се събере и да стигне до разумно решение.".
173
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо лъжете? Гледах интервюто на Костадинов. Не е казал нищо за май. Каза, че очаква до края на седмицата комисията да се събере и да вземе разумно решение. Април се спомена единствено като "Да, Петков ми каза, че е за това до края на април да отпадне сертификатът.". Тази статия е яко преиначаване. После защо стана скандалът с баба Радка, че искат да записват. То и при наличен запис в национален ефир се изкривява, камо ли да няма запис...
172
2
 
6
 
! Отговори
ПоУмнял преди 2 години
като в училище ми преподаваха "Дон Кихот" - ми беше смешно, мислех го за луд, но вече разбрах, че съм бил зелен и глу пав да разбера дълбоката мъдрос в думите "Свободата, Санчо, на върха на Копието"...
171
2
 
4
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
Офчъици вижте Новата Корица на Списание "НюзУик" - Заглавия "Верус Завинаги", Изобразение - ЗаГолено Рамо с БезБрой Лепенки и на Лепенките Пише Делта, Омикрон, Бустер 1000 и т.н. Това ви Чака - ДоЖивотен Абонамент към ФармаМафията, докато Химията им ви Убие. Ако нямате Химия - няма Работа, няма Самолет, няма Влак, няма Преминаване на Граници и т.н. Желязната Завеса по Време на СССР-Ряпа да Яде, тогава поне можеше да Избягаш в САЩ,а сета Затвора е Глобален- няма Къде да се скриеш! Затворвици сте!
170
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако в момента ни предаваш, няма да простим.
169
0
 
9
 
! Отговори
Март 2020 преди 2 години
и тая Работа стана като 2 седмици да Спрем Инфекцията, което стана вече 2 години! Май месец Господина ще ви каже - айде още 6 месезца да изчакаме, после 1 година и т.н. докато Джобчетата му се Пълнят от Надяващите се, че той е Месията, Спасителя!
168
6
 
11
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Шефовете на Киро си напазаруваха и Възраждане и Лидера им Костадинов!
167
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм ваксиниран и нямам намерение да го сторя.
166
4
 
8
 
! Отговори
до 188 преди 2 години
той очевидно вече ни предаде, добре трябва да са му платили Кукловодите!
165
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв май, дори Радка каза -1 месец. Костадинов, ако ни предадеш, ще те влачим по жълтите павета. Гол.
164
0
 
7
 
! Отговори
Европейски Тираджия преди 2 години
а Нашият Европейски Тираджийски Конвой на Свободата - влиза в Брюксел на 14, т.е. след 1 седмица - нас никой не може да ни купи, щото знаем, че Свободата е Безценна, а не като този на снимката - дето направи 1 протест, просто за да му бъде платено щедро от тук насетне да си кротува - поредната измама са тези от Възраждане - ако не бяха протестите нямаше да спират, щяха да са всеки божи ден - ежедневни!!
163
6
 
10
 
! Отговори
БориМечката преди 2 години
"до май"?! айде и тия ги Купиха!!
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
180 айде, при нас няма места. Да не мислиш им е леко. Тея бонуси не ги дават за седене.
161
2
 
2
 
! Отговори
Off преди 2 години
Буфосинхронисти.
160
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинските патриоти обединяват нацията. Възраждане, обратно търсят темите от обществото, които разединяват нацията за да печелят гласове с популизъм.