"Възраждане": Украйна наруши Минските споразумения

Интересът на България бил да не се налагат санкции на Русия
250
"Възраждане": Украйна наруши Минските споразумения
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" също излезе с позиция за конфликта в Украйна, която се различава от тази на управляващите и мнозинството в НС.

"Ние осъждаме нарушаването на Минските споразумение, но от страна на Украйна, защото в последните години под управлението на Зеленски са нарушавани многократно", коментира лидерът на партията Констадин Костадинов.

"Ние сме склони да виждаме вина и в Украйна, за разлика от повечето които я преписват само на Русия. Ние сме загрижени от позициите на управляващите в България относно признаването на Донецк и Логанск, защото в тях видяхме само подкрепа на американската и украинската позиция, но нищо в защита на правата и живота на българите в Украйна", допълни той.

"България трябва да призове международната общност да отстоява демокрацията, а не интересите на САЩ", отсече Констадинов.

Според него България има национален интерес, които изисква да не се подкрепят санкции срещу Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са нарушили те Мински споразумения подписани в резултат на неблагополучна кампания за защита на цялоста и независимостта си на бедна държава докарана до просешка тояга и бедна милиция,армия да се защитават с нев през 2014г зарад обещанията на трите обявили се сили,1. как гаранти за цялостноста й и 2. кридитори от полюсната ориентация за политика на проекти от векорните търговски спогодби с тях на които се предовериха,че за дни ги набедиха за бандеровци от туй,че на мода били хитри бендеровци.
149
16
 
9
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Клоун
148
2
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Откъде ги намирате тези неграмотни журналисти.Вече сигурно 6-7 години се говори за Донецк и Луганск.Обаче Камелия Цветанова си изписва Луганск с ''О" все едно за пръв път чува и вижда тази дума.
147
7
 
5
 
! Отговори
Мая преди 2 години
Защо никой не иска да си "играе" с голямото момче! Само Беларус- НАЛИ?
146
14
 
18
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Хибридната война на САЩ срещу Русия неможе да мине в България. Българи и Руснаци сме кръвни братя православни и славяни. Българите сме задължени до гроб на Русия, затова че извади България на картата на света след 500 години робство и геноцид от Турция. България никога няма да застане срещу Русия!!
145
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обикновеният руснак си е оставил костите тук, за нашето освобождение, но руската политика винаги е била брутална. Путин е диктатор, който мачка и собствения си народ.
144
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин си заработва рублички. Национален предател в българския парламент, защо бе българи?
143
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Явно Българите наистина обичаме и уважаваме Русия"_______Обичаме ги, на базата на митове и исторически легенди, които са ни наложени по време на социализЪма. Понеже сме най-раболепната и коренопреклонна нация.
142
2
 
16
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Ако живеехме през 1878 година, световните медии щеха да имат новини от типа на. "Русия призна независимостта на отцепилата се Турска провинция, България", Руски войски нахлуха в Турската провинция България", "Русия отцепва територии от суверенната Османска империя!"
141
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не е нарушила Украйна. След като преди 7 години Крим беше окупиран за какви споразумения може да се говори? Русия брутално ги наруши сега реват, че Украйна нарушавала. Просто Копейкин си е Копейкин без рубли и копейки н може да диша.
140
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото и да стане винаги Русия права.Новия Сидеров!
139
4
 
11
 
! Отговори
Stomnata преди 2 години
По родното Черноморие спокойно може да бутат кипенците на хотелите. Месните ще мятат въдиците между катери и бойни кораби!
138
10
 
21
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Щом Русия е такова зло, защо тогава в България има паметник на Руски цар Освободител точно срещу парламента?? Защо в центъра на София има монумен на Руската червена армия освободителка?! И още стотици паметници в чест на Русия из цяла България?? Явно Българите наистина обичаме и уважаваме Русия
137
22
 
16
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
Всичките злини които са ни постигнали са от Русия. Всичките предателства са от русофилите. Те бяха против СВЪЕДИНЕНИЕТО. Те написаха ПОЗОРНИЯ МАХЗАР ДО СУЛТАНА.Русофилите извъшиха преврата срещу княза за 300 000лв.През Балканската война хиляди турци служиха в БА и няма нито 1 предателство.Русофилите ни предадоха.ПРОКЛЕТИ ДА СА.
136
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време казват било първо партията и после родината - за комунистите. А днес за "демократите" е още по-зле - първо съюзника, първо САЩ, първо НАТО, първо.... и даже родината въобще отсъства от списъка. Както и да го погледнеш - все зле!
135
22
 
12
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
Те вече го имат.Украинската армия е много добре подготвена и снабдена с оръжие. Освен това 10 000 Муджахадини чакат за да се сражават за УКРАЙНА,Да му мисло омразната русия, Проклета да е.
134
10
 
28
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Възраждане ясно намекна за двойния стандарт на САЩ и НАТО. Когато Косово обяви независимост от Сърбия нямаше никакви проблеми, никакви санкции. Европейските държави веднага го признаха. Но когато Донецк обяви независимост... О боже това е предпоставка за трета световна война едва ли не?? Каква е разликата между хората живеещи в Косово и хората живеещи в Донецк? Защо е тази истерия?
133
19
 
11
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
Русия е виновна за двете бсветовни войни.Заради нея застанахме на страната на Германия през ПСВ. БИХМЕ РУСНАЦИТЕ КАТО МАГАРЕТА.Русия и русофилите ни предадоха през Балканската война. Русия ,чрез предатела Радко Димитров, ни спря да влезем в3 Цариград.Проклета да е Русия.
132
18
 
24
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Ако е толкова лоша Русия, тогава защо обикновените хора в Донецк и Луганск посрещнаха новината за признаването им от Русия с празнинства и фоерверки?? Защо толкова се радват тези обикновени жители на новите републики? Защо развяват Руския флаг и слушат Руския химн?? Може би защото виждат помощ и спиране на Украинския геноцид спрямо тях от Русия?
131
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да..............прави са от "Възраждане"...............100 %..............украинците сами си разбиха държавата!