Снежна топка в главата на премиера постави началото на словото му на Шипка

Кирил Петков призова за единство
Обновена: 3 мар 2022 13:29 | 3 мар 2022 12:37, Камелия Цветанова
834
Снежна топка в главата на премиера постави началото на словото му на Шипка
Снимка: Кадър bTV

Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван от русофили и активисти на „Възраждане“, докато призоваваше за единство.

Още по темата

Те опитаха да заглушат неговото изказване.

„Днес не е време за политически лозунги. Време е да кажем – България над всичко, време е да се обърнем към българските идеали. Това е патриотизмът“, каза Петков, цитиран от БГНЕС.

Заедно с премиера за официалната тържествена част за националния празник пристигна и председателят на парламента Никола Минчев, както и членове на кабинета.

"Днес е Трети март - ден на национална гордост, нашият национален празник. За нас е ден на свободата. Пред България се открива нова перспектива, но за да се стигне дотук е извървян дълъг и труден път на идентичност, на борба за просвета и самостоятелна църква, на борба за национално освобождение", каза в речта си на връх Шипка председателят на НС Никола Минчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


834
Още по темата: шипкаКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
515
9
 
24
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До 576 - ми то и аз искам точно това - истинска независимост и това да се преследва Българския интерес. Изглежда обаче, че има една прослойка, която в злобата си е готова ***, но да покаже ненавистта си към Русия. Защо? Аз не мога да кажа... Какво лошо сме видяли от Русия? Освободили са ни, газа щеше да мине от тук ако нямахме продажници, армията ни имаше балистични ракети и какво ли не почти за без пари... Нарязаха ги, сега ни пазят с картинки на самолетчета за 3 милиарда.
514
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро е бушон на путинистите в България.
513
6
 
26
 
! Отговори
Юпитер преди 2 години
Това е чиста проба хулиганство!?!И тези смешници са в Парламента? Е,нямам надежда скоро да се оправим!
512
6
 
37
 
! Отговори
В преди 2 години
Добре бе честно никога ли няма да сме независими,никога ли няма да имаме собствени нтереси в тая България...Не съм нито за Русия,още по малко за САЩ. Искам независимост за България,и истински мъже дето гонят българския интерес.Тоя смех Киро тъпотоо е позор за България...
511
15
 
25
 
! Отговори
Да не бързаме преди 2 години
Все още нещата могат да се оправят ако Киро отмени забраната за полети на руски самолети над нашето въздушно прострнство. То и без това е безмислено - колкото пречи на Русия, толкова и на нас. А идва и летният сезон и се надяваме на туристи. Ако Киро покаже характер и защити националният интерес, с това ще се приключи.
510
19
 
40
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Речите на управляващите днес на Шипка бяха такава гнусна тиня, че си заслужаваха замерването и охулването. Просто не съм вярвал , че ще паднем толкова ниско, като народ. Малко и бяха снежните топки...
509
3
 
10
 
! Отговори
Господа министри: преди 2 години
Да ви го обясня така: не финансирането е притурка на образователната система, а образователната система е притурка на финансова брадва, което превръща образованието в образувание.Ми давайте да го закрием. Ако питате Даниел Вълчев, Игнатов, Дянков, Велчев, Василев - директно е ненужно да разпродадем кво има и ще го мисли е после!Усещате ли абсурда господин Петков?
508
33
 
29
 
! Отговори
Просто питам преди 2 години
Ало русофилите някой от вас кара ли руска кола? носи ли руски дънки ?гледа ли руски телевизор ?ходи ли на почивка в Русия ?напива ли се като казак?А добър ден Чибурашки!
507
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
самодоволно гледат тези, не ги ли виждате колко охрана го пази, Байдън му я плаща с начетаната хартия
506
25
 
15
 
! Отговори
До младия човек преди 2 години
Малки шматки пийте си одеколона и продължавайте да поддържате *** защото и те са несретници като вас
505
12
 
14
 
! Отговори
Бах преди 2 години
Питекантропите се радват, че едни други ***, развели РУСКИ знамена замерят премиера на България. Да почва тая ядрена война и завинаги да бъде заличена тази дупка България от картата, както и безкрайно простите ѝ граждани.
504
13
 
32
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Може пък да му дойде акъла след това попадение?
503
13
 
32
 
! Отговори
Две могили преди 2 години
нямам против да му напълнят главата със снежни топки
502
6
 
25
 
! Отговори
малиии преди 2 години
а ако беше камък или дърво те тогава щеха да пишат -НА ШИПКА ВСИЧКО Е СПОКОЙНО
501
1
 
11
 
! Отговори
10 заобикаляния: преди 2 години
10. Всъщност системата на делегирания бюджет не е образователна система - тя е финансово икономическа система, която влиза в противоречие с образователната система и води до постоянно брадвене и сеч - на училища, на персонал, на сграден фонд и от всичко това се получава общинализиране на фонд граден с държавни средства и води до масово разпродаване!И само се приказва махам това финансирани и никой не го маха, нито робският труд!
500
1
 
10
 
! Отговори
10 заобикаляния: преди 2 години
9. Използването на тази система на финансиране на публичното образование в настоящата демографска криза е всъщност унищожаване на публичен сектор в полза на неизвестно кой!
499
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Национални пред.ат.ели нямат място там на 3-ти март!
498
1
 
9
 
! Отговори
Към 8 преди 2 години
Делегираните бюджети не само не са адекватни на образователните реалности - те създават сложна паяжина от взаимовръзки, която толкова много е в полза на бюрокрацията а не на учебния процес, че нямам думи.
497
38
 
16
 
! Отговори
noname преди 2 години
Искам да кажа на Копейкин, на партията му, на русофилите, на герберските комунисти, че Ние свободните и демократични хора ще ви смачкаме като мекица на закуска.
496
10
 
41
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
И сега специален поздрав от народа за канадеца с чалга песента - Камъните падат!