Сиди: Големите губещи от войната са Путин и Европа

Препоръчвам на Петков да си хване първия самолет за Канада, смята съпредседателят на ВМРО
Обновена: 8 мар 2022 22:05 | 8 мар 2022 21:45, Красимир Ангелов
74

"Безумие е всичко, което се случва в държавата. Все още горивото е евтино, препоръчвам на Петков да си хване първия самолет за Канада, защото тук ще бъде изгонен. Така че да прибере семейството си в Канада, където очевидно му е мястото", заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в "Денят ON AIR".

Той добави, че горивото ще продължава да расте заради нашата политика, която по думите му липсвала.

"От Европа нищо хубаво не идва. От Европа идват либерални стратегии и там няма лидери. Големият губещ от тази война, разбира се, след Путин, който беше осъден морално от целия свят, ще бъде Европа. Европа пише декларации, но нищо реално и нищо на практика", изтъкна Сиди.

"Това е пренареждане на световните съотношения на силите между големите играчи, поради променени състояния на техните възможности. Украйна има лошия шанс да попадне на неподходящото време на неподходящото място. Ако Зеленски е мислил, че нещата се правят заради Украйна, тепърва ще трябва да търпи огорчения", коментира експертът по сигурност проф. Димитър Йончев пред Bulgaria ON AIR.

По думите му няма как да бъдат спрени военните действия от страна на Русия, защото Путин не е човек, който ще спре по средата.

"Най-вероятно ще бъде прекратено съществуването на армията на Украйна и тогава ще търсят политически решения, в които ще има преговори. Нищо чудно тези преговори да са в по-голям формат. Украйна ще бъде договорена вече и между САЩ и Русия", добави проф. Йончев.

Сиди обърна внимание, че Зеленски е бил подведен от Запада и ще стане негова жертва.

"Зеленски е в ролята на малкото дете, което ходи да се заяжда с големите. Обещали са му нещо, а не са го изпълнили. Това е нормално, защото Европа е обхваната от лицемерно безумие. Европа осъзна, че ролята, която има в световния ред, е доста малка. Цената за тази война ще я плащат всички европейци", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледай си чашката и не се занимавай с неща които на са по твоя капацитет
42
0
 
1
 
! Отговори
Джо Лекия преди 2 години
Aве от къде ги берете тия гъби пардон ***-лизатори, кой ли пък им вярва или само нажежавате с простотиятаси народа? Бог да пази България от нашите продажници!
41
0
 
1
 
! Отговори
руски шпионин преди 2 години
големият губещ е Европа
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пЪ пум-пал кой, та определя кой какво да прави?!
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вх г-н Сиди явно си прекалено млад и не си запознат достатъчно, че Европа никога не е била водеща в никой комфликт по света Европа е старият континент който само анализира дава съвети и накрая намазва каквото може.Единствено Германия по времето на Хитлер е била силна и налагаща правила, но всички знаем какво и е струвало.Съжалявам че трябва да го кажа ,но много често да не кажа почети винаги има ли еврей има проблеми Незнам защо се получава така но е факт а Зеленски е абсолютното доказателств
38
2
 
0
 
! Отговори
ПУТИН НА ПЕНСИЯ преди 2 години
ТОва беше целта на US Narkomans ... Експерти да огледат сценария и командващите тероа против Украйна,Русия И БЕларус. Путин световно известен телеведущий е записван редовно обемно прецакващо от нарочно доставени камери с обемно прецакващи дигитално холограмни оръжия в тях...След поене с наркотици е обсебен обемно озверяващо .Експерти да оценят риска от оставането на власт на подставения от НАРКОМАН ЕЛЦИН Путин..
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сиди, сега да те светна за нещо! Големият губещ е най-вече Европа и ние в това число! Американците ни спретнаха идеалната война в Европа! А беше много просто! Преговори! Украйна неутрална, процъфтяваща без оръжия като Финландия! Сега всички ще ручаме жабетата! Едни повече, други по-малко! Вервай ми!
36
0
 
2
 
! Отговори
балък преди 2 години
Големите губещи сме ние, обикновените хора!
35
3
 
7
 
! Отговори
ууу преди 2 години
Тоя Сиди да заминава за Сибир. Петков е N1 !
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС губи ,но Украйна не )
33
4
 
5
 
! Отговори
опетков преди 2 години
"Експертът Йончев изпълзя от калта. Помним те , Йончев, помним те *** червен фатмако.
32
0
 
5
 
! Отговори
опетков преди 2 години
До Анонимен49 Правенето на пари в частен "бизнес" въобще не те прави добър политик и държавник. А просто Киро показва, че е на светлинни години и от двете. Оказа се елементарно, неуко, просто парче.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидито акъли раздава ... Петков има много трески за дялане, но е създал бизнес с прилична добавена стойност, плаща данъци в България и после се е хванал с политика. А повечето ни "политици" два лева в частния сектор не могат да изкарат - от много можене ще да е. А задните им части са като ветропоказател.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гиди-гиди, сиди-сиди, побойник над по-слабита, виден путинопитек , колко маргинала представлява, че да му се и слушат бръщолевенията.
29
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 2 години
спиди я разкарайте се и двамата с йончеф
28
1
 
6
 
! Отговори
ДО ВМРО преди 2 години
Върнете парите откраднати от Децата на България .
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сега по-добре ли стан при вашето проамериканско управление?
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След бойковото про руско управление е така врътнат ли крана ще се избием по между си
25
4
 
7
 
! Отговори
Човек с чувства преди 2 години
България ще е много по добре, когато Турция и САЩ се оттеглят от нея!
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един специалист,а ние най-много печелим скоро бензин 5лв,хляб 5лв и т.н....ама вашите сметки пълни с евракис а за нас да плащаме заемите на държавата и на хартиените самолети ...