ПП пита за черния печат на Костадинов за Украйна

Искат да знаят каква информация има ДАНС за случая
72
ПП пита за черния печат на Костадинов за Украйна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С декларация по повод забраната за влизане в Украйна за 10 години на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов излезе ПГ на ПП.

Според ПП, ако в НС има хора, които прокарват интереси на друга държава, то това е истинска заплаха за България.

"С особен интерес следим новините за Украйна, с още по-голяма тревога научихме, че български депутат е бил задържан и е с черен печат за 10 години. Не ни е известен друг такъв случай", посочи Росен Костурков.

От името на ПП той настоя да се изясни има ли рискове за националната ни сигурност, ако български депутат е обект на враждебни действия от друга държава.

Костурков поиска още информация от ДАНС и по случая.

От ИТН и "Възраждане" също излязоха с декларации.

ИТН отбеляза годишнината от спасяването на българските евреи.

"Свеждаме глава в знак на почит към Димитър Пешев, който е инициатор на подписка сред депутатите, обявяващите се за спирането на депортацията на евреите", посочи Снежанка Траянова от партията.

Декларация на "Възраждане" беше по повод на атентата на гара Буново срещу вагон с майки с деца.

Стоян Таслаков отбеляза, че макар и някои от терористите да са осъдени, други остават на свобода и дори участват в политическия живот.

"Не трябва да допускаме политиците да забравят за защитата на отечеството, която е първа необходимост", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Костадин Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имахме чуждестранен гражданин за министър.. ДАНС провери ли, какви ги е надробил Петков?
32
4
 
14
 
! Отговори
HELL преди 2 години
ХАХАХАХАХ не знаех, че нашата ДАНС може да снася СЕКРЕТНА информация на държавите по света. Питайте црУ, ГРУ, Ми-тата и Мусад дали СНАСЯТ като кокошки
31
16
 
21
 
! Отговори
ИнХП преди 2 години
Копейкин чете и слуша руски новости и той като путин си мислел,че ще го посрещнат с хляб и сол,още с целувки,но се е осъзнал след като му заврели дуло на шмайзер,,, знаете къде, и вече копейкин е КОПЕЙЛИНА
30
5
 
20
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛИ.. преди 2 години
Слуги на РУСИЯ и САЩ......... едни и същи продажни тарикати....
29
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше руски шпионин и е имало такава информация, би следвало да бъде арестуван още преди да е тръгнал за Украйна. След като не е арестуван нито преди, нито след, значи няма доказателства.! С други думи същия предател, който се опита да го убие, вероятно Киро, пускайки слухове за него във военна държава, сега се опитва да ползва собствения си слух, като аргумент. А трябва да се разследва, кой е пуснал клеветническия предателски слух, и да бъде съден!!!
28
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този настоял да се изясни има ли рискове за националната ни сигурност, ако български депутат е обект на враждебни действия от друга държава. Няма рискове. Това, което наричаш държава, само след 10-20 дни ще си обърне знака и нейния "черен печат" ще си иде заедно със Зе-клоуна.
27
22
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Този путински шпионин продал Родината си за шепа копейки трябва да бъде съден за предадетелство, шпионаж и подривна дейност с/у България ... него, Болен и малинов трябва да ги екстрадираме в Украйна, там знаят какво да правят с такива като тях ... !!!
26
5
 
10
 
! Отговори
Нане преди 2 години
До истината е... Я кажи ти, как забогатя, та съдиш другите за маргинали... Обясни на крехката аудитория? Ако имаш желание де... Уж сме демокрация...))
25
6
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Баче Кико АЗ МУ ПЛАЩАМ
24
13
 
18
 
! Отговори
Пп преди 2 години
Определено - канадците от пп са заплаха за бьлгария всички го разбират все по ясно
23
16
 
15
 
! Отговори
Истината е преди 2 години
Че все повече хора се маргинализират в България. Такива хора се озлобяват срещу властта, срещу по богатите и по способните. Те свързват своите неудачи и безперспективност с общата неудовлетвореност и са податливи на всичко което протестира. Затова бяха към Атака,ВМРО, Копейкин....и няма спасение. Бедността ще ги унищожи..но и нас с тях..
22
16
 
19
 
! Отговори
До Дедо от село преди 2 години
Ако работодателя на Костя Предателя не им беше сринал къщите с бомби нямаше да се налага да ги настаняваме в хотел и за твойта пенсия щеше да остане некой лев отгоре. Върви да се оплачеш на Костя Предателя.
21
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП да осигурят зърно и гориво, вместо да се занимават с Копейкин. Той няма да се промени, ще действа все така. Има належащи задачи пред Бг, които не търпят отлагане. Вместо да ровят камионите по границата, да проверяват зърнарите- къде е зърното и слънчогледа?
20
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да уточним: значи първо от ПП казват на Украйна, че това е проруска партия, а после като Украйна забрани на Костадинов да влиза в страната, ПП питат що така е станало?!?
19
21
 
18
 
! Отговори
Дедо от село преди 2 години
Значи БГ депутат отива в Украйна при български бесарабски граждани,говори за техните проблеми и за сметка на това урките му бият черен печат в тескерето. Е, та нали урките са жертви от войната и ние ги приемаме с отворени обятия.40лв. на ден за бежанец в хотел, а на БГ пенсионер с 320лв. пенсия не можем да му предостявим 1 седмица почивка в хотел. Големи патриоти сме.
18
16
 
25
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Искам Костя Предателя винаги като се показва от вкъщи да си носи един руски байрак с него и да си го развява - и без това е ясно вече кой му плаща.
17
15
 
22
 
! Отговори
whistleblower преди 2 години
За шпионаж за врага копейкин трябваше да бъде хвърлен в украински затвор и да лежи минимум 10 години.
16
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присъствието на тая партия в Българския парламент е срам за парламентаризма изобщо. Това вероятно ще бъде коригирано от народа , но на следващите избори чак!
15
17
 
29
 
! Отговори
Gancho преди 2 години
Защо изобщо му се обръща внимание на този дрислю. Тези които гласуват за него са също с подобни болни мозъци.Жалка родна картинка.
14
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то половината публични личности прокарват интересите на Русия. Като се почне от президента и БСП и се стигне до Цветанка Ризова. За копейкин да не говорим.