Борисов: Мирът и животът са най-свидната ценност на нашето съвремие

Да помним и никога да не забравяме, призова лидерът на ГЕРБ
Обновена: 10 мар 2022 14:13 | 10 мар 2022 14:13, Нели Христова
137
Борисов:  Мирът и животът са най-свидната ценност на нашето съвремие
Снимка: БГНЕС

В дните на страха и ужаса от войната, един храбър европейски народ се опълчи срещу най-голямото зло, познато до онзи момент на човечеството - нацизма. С риск за собственото си бъдеще, българският народ не позволи към лагерите на смъртта да потеглят неговите сънародници евреи. Това написа във фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тази глава, изписана със златни букви в световната история, трябва да си спомним и днес, когато повече от 70 години след края на Втората световна война Европа е отново арена на военни действия, добавя Борисов. Не терорът и насилието, а мирът и животът са най-свидната ценност на нашето съвремие. Да помним и никога да не забравяме, призова още Борисов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
1
 
! Отговори
Червените хмери преди 2 години
Икономически саботьори: много от бившите градски жители (които на първо място не гладуват до смърт) се смятат за виновни, поради липсата на селскостопански способности. И са отведени в затвори
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледа да се хареса на Путин и Ердоган,гадния мръсен предател Борисов!
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Баце спаси ни 95 Гербав, баце поне да си върне партийната книжка :)
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Баце спаси ниБез войни,при режима на Базе се сринахме до 5 милиона.Кой умрял,кой избягал...От хубав живот.Все пак не сме живяла на Луната,за да забуждавате колко добре се е справял един моше ник и крадец!
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз промяната 92 Чак пък все да съм на линия, ама как сте го разбрали :) Излиза, че самият Вие сте все на линия :) Вие сте срам за България, за всички нас. Затова пиша против вас, гербавите - защото цапате святото име с пълната липса на морал, която ежечасно показвате. Престанете да лъжете най-нагло за избирателната активност и за манипулирани избори, за каквито дори тиквата ви с каскет не говори! А за бкп, не забравяйте, че и баце ви е от бкп :)
75
4
 
2
 
! Отговори
Баце спаси ни преди 2 години
Точно броят на смъртните случаи от геноцида на червените кхмери е въпрос на противоречие правителството, създадено след сваления режим на Пол Пот, претендира за 3,3 милиона жертви, докато според ЦРУ са екзекутирани около 150 000 души, а общото население е намаляло с 1,2 пъти, 1,8 милиона души, главно от глад.[10] По-късните оценки дават около 1,7 милиона жертви.
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пп 89 Гербав трроле, научете правописа поне на тези двадесетина думички, които най-често употребявате, за да ни обиждате :) Пише се кхмери :)
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войните стават когато има тотална морална деградация в обществата. Така ти Тикво, бе 12 години марионетка на управляващите в Европа. Там много добре знаеха, че си престъпник, че си неграмотен, че нямаш никакъв морал, че правиш оргии в резиденциите, че крадеш най-нагло от европрограми, но те държаха и те натрапваха на българския народ. Такива като тебе са навсякъде в Европа - аз не виждам никаква разлика между теб и Борис Джонсън. Еее, след това, кое е чудно, че войни стават и ще стават по света.
72
4
 
0
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 74 Все си на линия под всяка статия и пишеш против България НО не знаеш че това противопоставяне не води до нищо ЕДНИ печелят от тази омраза между нас а ние само си пишем ТЕЗИ бяха назначени 80% НЕ гласуваха Манипулираха изборите репресираха мирните българи 12 клозета от татово време в мирно време с баретите ходеше да заплашва ТОВА се казва служебен преврат БКП откъде накъде ще управлява това не ти ли пречи А Дб А Чалгарите тези ли
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това го казва кой??? Бандитът бивш СИК-аджия, мафиотът който стреля по хора с гранатомет, той ни говори за мир???
70
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живей Петлюра, Бандера е може и батка Махно.
69
10
 
4
 
! Отговори
Пп преди 2 години
Борисов спаси ни от глада и болестите на червените хмери последователи на - байдьн
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Баце спаси ни 81 Какво точно очаквате - да си върне партийната книжка ли :)
67
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех Бачо, що си го закъсал. Но това, което говориш е вярно, неонацисткото движение в Украйна разпали огъня на войната в Европа.
66
4
 
14
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Какъв мир бе банкянска тикво.До като не те видим в затвора мир в България няма да има.
65
3
 
9
 
! Отговори
Музикант преди 2 години
Керчо обича да пее песента на НЛО "Ех,Канада",а баце,песента на Фреди Меркюри-"Барцелооонааа.."
64
7
 
3
 
! Отговори
Баце спаси ни преди 2 години
на Демократична Кампучия от Червените кхмери, които планират да създадат форма на аграрен социализъм, основан на идеалите на сталинизма и маоизма. Последвалите политики довеждат до принудително депортиране на населението от градските райони, изтезания, масови екзекуции, използване на принудителен труд, недохранване и болести. Геноцидът завършва през 1979 г. след виетнамската инвазия в Камбоджа. До днес са открити 23 745 масови гробове.
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Философ! Но за съжаление-дървен!
62
2
 
8
 
! Отговори
Гинко преди 2 години
Това не го е написал Баце, а негов пи-ар човек. Баце се е провикнал - Ей, Ела тука, нАпиши два реда.
61
10
 
5
 
! Отговори
Моля се преди 2 години
Борисов спаси ни от глада на червените хмери