Флашмоб пред централата на БСП: Неутралитетът убива деца

Протест поиска да бъде изпратена военна помощ за Украйна
26 апр 2022 18:29, Красимир Ангелов
156

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Флашмоб пред централата на БСП с искане да бъде изпратена военна помощ за Украйна се състоя този следобед.

Недоволните поставиха окървавени детски играчки и издигнаха плакати "Неутралитетът убива деца", "И путинофилията убива", "Незабавна военна помощ за Украйна" и други.

Още по темата
В момента Управляващата коалиция обсъжда в Министерския съвет темата за изпращане на помощ за Украйна. Свикването на коалиционен съвет бе по искане на председателя на парламентарната група на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов.

От БСП обаче обявиха, че няма да подкрепят изпращането на военна помощ. По-рано днес стана ясно, че социалистите няма да изпратят свой човек и в делегацията на премиера Кирил Петков, която ще посети Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
25
 
4
 
! Отговори
червен форумен вой преди 2 години
На Путинофилите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !
33
4
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Днес Русия врътна кранчето на газта на Полша. Колкото и нехуманно да е, трябва да изберем дали нашите деца да умират от студ или да гледаме как Русия бомбардира цивилни и да сме неутрални.
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре бе, защо само укринофилите драскат и цапат с боя? Нали те са добрите?
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко пари се събраха от тези флашмобисти фашисти? Ако не са дарили заплатите си на Украйна, са лицемери и престъпници, които се крият и искат българският народ да свърши мръсните им дела, а те да се скрият и избягат веднага след последствията от техните желания.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от ДБ толкова пък да не могат да преценят кога да млъкнат. Очертават се нови избори и преобладаващата част от хората не искат ние да се намесваме в тази война по друг начин, освен хуманитарно. Ако продължават в същият дух, няма изобщо да влязат в следващия парламент. Социалистите ще ги отнесат само и единствено заради позицията си в подкрепа на неутралитета.
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна 8 години убиваше руски деца
28
1
 
17
 
! Отговори
ДжО1984 преди 2 години
То за това имаме ТРИ национално катастрофи, защото не бяхме неутрални!
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Флаш ли сте теле шоп ли сте нз кво сте ама народа ако излезне ще видите и оръжия и БСП и ГЕРБ и Възраждане и ДПС и ИТН на живо барабар с американските си спонсори
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само бавняр би гасил пожар с бензин.
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шепа врякащи демократични фашистки.
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Флашмоб лигльовците лаянари да помислят за българите първо!
23
1
 
24
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Нео нацизма в Украйна убива..
22
18
 
3
 
! Отговори
Ossi преди 2 години
Точно така е. Както и Янев смята, че не трябва да се въоръжава Украйна за да не им се удължавала агонията?! Ами, нали като свършат там, ще дойдат тук, фуражка мазна? То и Хитлер и Сталин са поделили Полща, а Европа е смятала, че това ще е и била ок. Ама Хитлер нещо не смятал така. Същото е и с този диктатор. Украйна ще е началото, не бъде ли спрян овреме.
21
2
 
27
 
! Отговори
Бено преди 2 години
Няколко човека, явно платени. Изглеждат да са от бежанците.А София се орезили с украинските знамена, имена на улици, а сега и тези кървави играчки.
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правете дела, не думи - дарявайте заплатите си на Украйна и се включете в интербригадистите в Украйна и воювайте с вашите собствени ръце и пари. Не завличайте България във вашите престъпления, а после да се скриете зад народа и държавата, докато българското население страда от вашите престъпни решения. Всички десни фашисти да докажат думите си с дела. Премиерът Петков прави "Преброяване на дивите десни фашисти". Сега можете да помогнете със заплатите си и с участието си във войната лично.
19
3
 
26
 
! Отговори
Кой убива деца? преди 2 години
Безсмислената съпротива и използването на цивилното население като жив щит убива деца! Ако някой е толкова загрижен за децата на Украйна, трябва да призовава за бърза и безусловна капитулация! Лицемери!
18
25
 
6
 
! Отговори
Бесен преди 2 години
Не напразно ги наричаме "червени бoклyци"!
17
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами избитите от азовци руски деца? Техните окървавени кукли донесохте ли?
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурен съм, че всеки съд би осъдил случайния минувач на улицата, а не доставчика на оръжието и убиеца.
15
2
 
27
 
! Отговори
Анатема преди 2 години
Флашмоп вместо да се говори за мир любов да няма впйни по земята .Искате военна мощ за Украйна .Няма Украйна ,Русия ,Сащ,Великобритания,Турция всеки които иска да се дава оръжия и използва оръжия да се убиват млади хора анатема за тях техните семейства во веки веков .21век да искаш да се разбираш чрез оръжие е ненормално неадекватно и позорно .Благодаря