Ананиев вини ГЕРБ за спирането на доставките от "Газпром"

Договорът бил слаб, щом е прекратен толкова лесно
Обновена: 27 апр 2022 09:10 | 27 апр 2022 09:10, Камелия Цветанова
115
Ананиев вини ГЕРБ за спирането на доставките от "Газпром"
Снимка: БГНЕС

Спирането на доставките на руски газ към България е опит за посягане на суверенитета към страната ни. Това заяви Настимир Ананиев от ПП и шеф на регионалната комисия в парламента, след като снощи беше съобщено, че "Газпром" спира доставките на газ към страната ни, пред БНТ.

Още по темата

"Ако някой може да прекрати този договор толкова лесно, значи договорът е слаб, кой е подписал договора - Бойко Борисов. Това е наследството на ГЕРБ - да остави страната без диверсификация", смята Ананиев.

По думите му въпреки това страната е подготвена, тъй като юли месец трябва да започне да работи интерконектора с Гърция.

Според Ананиев спирането на газа към България и Полша ще обедини и консолидира цялата европейска общност. Русия се опитва да размаха пръст, но това ще има обратен ефект, смята той.

Ще направим каквото може, за да спре войната в Украйна, посочи още той. По думите му по време на криза няма как да има предсрочни избори, за каквито заговори опозицията в последните дни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе как Баце ще е виновен за всичко.Каквото се случи все Баце виновен.
30
22
 
6
 
! Отговори
До 35 преди 2 години
Парите на България са в чекмеджето,гербав.
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Наследството на ГРОБ ....Тези лъжи минаваха пред тъпоумниците по време на платените протести, но вече не! Оставка некадърници!!! Можете само да лъжете, крадете и "куролирате". Проклети да сте!!!...
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОСТАВКА!!!
27
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко пъти ви казах, че на герберастите ще им сърбаме попарите още дъъълги години. Трябва да се самозатрият, нагли, гнусни.
26
3
 
13
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
ГОРКИЯ НАСТИМИРЧО АБСУРД "ВОЛТ" ДА ИМА 1% ЛЕКТОРАТ ТОВА Е ФАКТ !!!! ПЪК ТОЗИ ПИ.КЛЮ. ДА СИ МЕЧТАЕ ЧЕ Е ЕКСПЕРТ!ЧАО КАКАО НАСТИМИРЧО!!!!АААААААА?
25
5
 
13
 
! Отговори
перко преди 2 години
Никога не съм вярвал, че слд Жан Виденов България ще бъде управлявана от ПП Пишман Политици! Всеки сам си рпеценя, но резултатите са налице! Честито н печлвшите!
24
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Троляците на простия пак се активираха.Къде ви е интерконектора с Гэрция,бе,дето го мърлявите 10 години?Защо построихте на сърби и унгарци тръба за 3 милиарда,от която нямаме никаква полза?Долни,продажни,крадливи герберуги,на които ще им сърбаме попарата още много години.
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглецо, къде са 9 + 4.7 милиарда???? Къде са парите за строеж и ремонт на пътища? Къде са парите на България? Защо с радев ни натресохте неадекватен и психично болен за премиер, и осъден измамник за финансов и т.н? Защо променяте законите в полза на обвиняеми крадци и олигарси? Защо цената на ток и петрол са двойни, като произвеждания в България ток е евтин, а петрола е Уралск? До кога един луд и любовницата му ще се правят на премиер и вице, и ще излагат България? Оставка, крадливи измамници!
22
2
 
20
 
! Отговори
Елена преди 2 години
Я повтори ,,гениалната" лъжа на жабето генералчето Атанас Атанасов от ДБ,че войната в Украйна била чадър над Борисов ?! Това заяви този ,,гений" сутринта по БТВ.Жалки сте
21
23
 
7
 
! Отговори
Наследството на ГРОБ преди 2 години
Освен газът, тотална катастрофа в образованието, здравеопазването, въоръжените сили, конкурентоспособността на икономиката, демографски срив, масова емиграция и т.н. и т.н., за сметка на това оядени от кражби калинки, мутри и тЪбанари. И тия катииили се канят пак да взимат властта. Този път ще се лее кръв.
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
махайте ги тези измекя .ри станахме за смях, най-жалките управници в света в момента пълни мужетурки
19
6
 
27
 
! Отговори
Мен преди 2 години
На вас все ГЕРБ ви е виновен а от една година ви гледаме сеира.Некадърни сте това е цялата истина в прав текст
18
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно,че гербавите са в основата на всичко.Боко не спря да бие барабана,че изнасяме оръжие за Украйна.Ама защо било тайно,а не явно.Ето защо.Виж му акъла,па му край шапката.
17
2
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 2 години
До Анонимен,няма какво да чакма,на българина и косъм няма да му падне от главата,те са богопомазан народ,ти чакай да видиш как и от тая криза ще се измъкнат сухи от водата,така е било от както свят светува,така ще бъде и сега,не е нужно да си ванга
16
4
 
16
 
! Отговори
Состин преди 2 години
А Борисов ли продаваше газ за под три секунди в условия на война, вместо ес пълни Чирен??? Знаем че електората ви е наивен, но айде да си имаме уважението.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кировото лято нищо няма да е! Тая война няма да свърши 2 години поне! Почакайте да видите кодовата есен и кировата зима!
14
4
 
19
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Довиждане, МИШОЦИ!!!!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Договорите вече нямат значение. ЕС едностранно отмени всякакви "правни" основания във взаимоотношенията си с Русия. И е просто инфантилен всеки опит да ревем за спазване на каквито и да е договори в такива условия. Договори функцинират когато правилата на играта са ясни и са приети от всички участници. Когато единият реши да ги промени едностранно..играта става без правила.
12
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ни закопаете, ще ни унищожите! Каквото и да говорите, Борисов не ви е виновен за това, че ще потопите държавата в разруха! Вън ПП и жалката коалиция!