Нинова към Борисов: За вас е важна доставка на оръжия, за нас доходите на хората

Предприятията искат да продължат преговорите с "Газпром", написа още тя
29 апр 2022 19:33, Нели Христова
71
Нинова към Борисов: За вас е важна доставка на оръжия, за нас доходите на хората
Снимка: БГНЕС

Господин Борисов, не Корнелия Нинова, а българската индустрия, предприятията, които осигуряват 85% от добавената стойност на БВП и 82% от работните места, искат да продължат преговорите с "Газпром".

Това написа вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. И продължи:

Те заявиха това вчера в министерството, където стояхме заедно. Аз говоря от тяхно име, вие от чие го правите? Прибавете към тях и хилядите земеделски производители, които виждат спасение в продължаване на доставките по досегашния договор. Знам, че българският национален интерес не ви е приоритет, но за нас е. Искаме българските фабрики да работят, да има работни места, да има български плодове и зеленчуци, мляко и месо.

Вие може да си демагогствате колкото искате, защото имахте достатъчно време да управлявате, а сега нищо не зависи от вас, но ние трябва да си свършим работата и да защитим българската икономика, индустрия и селско стопанство. За вас е важна доставка на оръжия, за нас храната и доходите на хората.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
12
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Не е вярно,пак е лъжа и никой не ви вярва вече!Военните заводи у нас са с празни складове!Колкото до КИРЕТО,не само неговите,вече го търсят да го бият!Много искат да гопретрепат!Очертават се весели,трудови празници с много...политически хвалебствия!
30
7
 
33
 
! Отговори
Петър Славов преди 2 години
Божее, жив да не бях! БZП се грижило за хората! Още ми държи влага как се погрижиха за нас 1997 г
29
9
 
28
 
! Отговори
DIvanov преди 2 години
Долна комунистическа ***!
28
7
 
18
 
! Отговори
БСП на х*y преди 2 години
Нинова, уж си жената-мъж, много храбра и се перчиш, но те достраша да посетиш Украйна, скри се като мишка. Никога повече няма да гласувам за БСП докато ти и твоята клика приближени като онова олигофренче синът на Анна Заркова сте в партията, не харесвам и ПП да се знае!
27
0
 
4
 
! Отговори
Кур дьо Коленко преди 2 години
Ще си снимам главата и ще си направя фейсбук за да пиша каквото си искам
26
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова ти да мислиш за българите ПИТАЙ Гечев как фалира банките с мисъл за българите и НИКОЙ НЕ ВИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОСТАВКА КОГА И КОЙ Е ГЛАСУВАЛ ЗА БКП ДА УПРАВЛЯВА ЧУДЯ СЕ И СЕ МАЯ ОСТАВКА БКП
25
4
 
19
 
! Отговори
Курнето преди 2 години
Три, четири дни и в парламента всичко ще се изясни. Как ще обясните на матеряла на комунистическата партия ремонта на украински бойни единици за убиеане, които никога не са пристигали в Бг, а отпътуват от летище София с товарното анче.Важен е кокъла, Нинче. Никога няма да напуснете коалицоята, обратен път няма.
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 2 заплати по 1200лв в провинцията, с 2 деца ученици, кредит за жилище, инфлация на храните, горивата, отопление и въобще всичко, как да съществувам е въпроса? Защо да плащам цената на тъпите постъпки на двама, трима човека, които в момента гонят чужд интерес и играят по чужда ***? Народът така няма да изкара дълго и последствията ще са лоши
23
8
 
29
 
! Отговори
червена преди 2 години
кукувица! Демагогия,позьорство,лъжи! Ами хващай самолета за Москва и преговаряй.Или си Вицепремиер само по тв-тата. И си докарай синчето от САЩ и го прати в Москва!
22
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради една сметка в Газпромбанк ще плащаме 30 процента повече. Защото сме против руснаците сами да си плащат в рубли на Газпром. Банката не е санкционирана, заради банкова счетоводна операция ще плащаме 30 процента повече на продавачи на същия руски газ. Кирето да уволнява далавераджиите в правителството, които чакат тези 30 процента да влязат в джобовете им. Нови далавери заменят старите герберски далавери.
21
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето да дава назад, докато може и не е късно. Да се оправдае с Нинова, Нинова не давала, щяла да бута правителството. Далавераджиите надушиха далаверата и ни лъжат, че се борим с Путин и подкрепяме Украйна. Бизнесът също не е съгласен. Добър опит за измама на новия шеф на Булгаргаз, но го разкриха. Ще има или съд, или оставка.
20
3
 
17
 
! Отговори
интересно преди 2 години
е от кога на импексова България и стана приоритет ?!
19
1
 
25
 
! Отговори
Гжа Лъжа преди 2 години
Нинова, кой подписа сертификата за реекспорт на българското оръжие което се достави на Полша с двата полета на украинския АН? Този сертификат без твоя подпис няма как да се издаде.
18
2
 
17
 
! Отговори
фен(бивш) преди 2 години
Тия,приказки,бяха,актуални от44-89г.СЕГА,ПАК.СТАРАТА,ПЕСЕН,на НОВ ГЛАС.
17
1
 
23
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Браво Нинче, продължавай да мислиш, как с тази инфлация ни го сложихте, (и то без олио защото е скъпо) че вече се чудя как да купя по една близалка за децата.
16
4
 
18
 
! Отговори
Майора преди 2 години
По голяма демагогия от БСП и теб Корнелке да се правите на света вода ненапита , има ли? Та вие бяхте направили посредници про газта , ваши са ВЕИ , прозвището на теб е "Лъжата"!Не те ли е срам да си министърна това ведомство след като си уволнена за корупция? И не Борисов , а вашата партия искахте България да е 16 република на СССР!Видя се що за стока сте след като одобрявате агресията *** Рисия!
15
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата ке умре в килията!
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ауууууу, вие ги вдигнахте тези доходи до небето!! НА ДУМИ естествено....И Нинова, едното няма нищо общо с другото, не мислете, че хората са . Жалък популизъм!
13
8
 
24
 
! Отговори
Доходите на хората! преди 2 години
Ако Нинова /госпожа Лъ..жа/ я интересуват ниските доходи на хората, тогава нека върне в Държавната хазна откраднатите милиони от Техноимпекс и доходите на хората в България автоматично ще се вдигнат.
12
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не е гласувал на изборите Корнелия Нинова да управлява България