Ще разсеят ли гласовете новите партии на Янев и Манолова?

А дали ще си сътрудничат...
2 май 2022 20:20, Петя Славова
157

Два политически проекта бяха обявени през миналата седмица – на експремиера Стефан Янев и бившия омбудсман Мая Манолова. Настоящите играчи на политическата сцена разчетоха шансовете им скептично. А те са готови да си сътрудничат помежду си, предава Bulgaria ON AIR.

Формацията на бившия премиер Стефан Янев "Български възход" е факт само два месеца, след като той се сбогува с досегашните си съмишленици в управлението. И днес правителството определя различията с ексминистъра на отбраната като непреодолими.

Още по темата

"Има големи разминавания с г-н Янев по отношение на т.нар. "специална военна операция". Това е недостойна позиция от всеки български гражданин, камо ли бивш управляващ. Не съм изненадана, демократична държава сме. Всеки има право да прави проекти, но се надявам, че в един момент тези проекти ще се обърнат към българския интерес", заяви началникът на кабинета "Петков" Лена Бориславова.

Според най-малката партия в парламента – "Възраждане", проектът има за цел да се разсее част от гласовете на българите.

"Това е поредният американски политически проект, създаден с простата цел да държи българския народ под американската опека. Договорите за продажба на оръжие на посредници, които в момента изпращат боеприпаси в Украйна, са сключени, докато Янев беше служебен министър-председател на България", коментира лидерът на партията Костадин Костадинов.

А освен Стефан Янев, в политическата игра отново официално влезе и бившият депутат и омбудсман Мая Манолова. Тя не изключи възможността да подаде ръка на другите нови формации.

"Дотук анонсите на Янев са за център патриотично – националистическо дясно формирование. Ако си поставят за цел повишаване на доходите, достоен живот за пенсионерите и хората с увреждания, подкрепа за бизнеса и предприемачи – бихме си сътрудничили", даде заявка Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който познава Мая като мене лично, най много да я напсува. Сменила БСП-то. Развела мъж (тука изпуснах колко са). Обикаляше по шивашките фирми да гласуват за БСПто насила. Страхотна е.
56
9
 
7
 
! Отговори
Боец преди 2 години
Ако Стефан Янев обещае да организира национален референдум за напускане на ЕС и НАТО гарантирано печели изборите!!
55
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебният Янев, наложи зеленя отровен сертификат... Послушко
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tь пааа , като всички политици. Нагли, алчни, лакоми за власт и пари. Да им приседне дано
53
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще има фъррррррр, туп ...
52
8
 
10
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
ЕС и НАТО вън от България!
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жадни за власт по време на война това не е моя интерес като Българин вие ме хвърляте в огъня да живея в напрежение и да нямам спокойствие как можете да сте толкова нагли да се възползвате Янев Манолова Радев Копейкин Нинова Борисов вие въобще мислите ли за нас или се борите за вашите интереси да се докопате до власта за да си прокарвате вашите лични интереси как да живея спокойно с вас хиени едните платени проруски другите искат да се спасите от наказание плюя на всички вас
50
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане трябва на България, не Сорос и Со.
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Kpe4eтaлo и тeмepyт, що не вземат да се съберат...?
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 50 Киро много тънко ги излъга, те сега (русофилчетата), се чудят какво да направят, щото подхлъзнат ли Петков, значи нема никога да видят изпълнителна власт :)))
47
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев е спокойният и уравновесен политик,който заслужава внимание.Омръзна ми оня от Банкя всеки ден да ми се кара от телевизора и да ми внушава,че той е най-добрият и без него слънцето няма да изгрее.
46
3
 
3
 
! Отговори
NoirFire преди 2 години
Тея гласове на Мая и Кирчо могат и за партия в космоса да идат нестабилна работа
45
2
 
11
 
! Отговори
777 преди 2 години
Аааааа поредните ,,месии,, ех , българино, всичко което ти се случва си го заслужаваш.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом има хора които гласуват още за ГЕРБ-ДПС и сатрапа Борисов, защо да няма и хора които ще гласуват за Мая и Стефан Янев.
43
8
 
12
 
! Отговори
NoirFire преди 2 години
Тоя Янев може и да влезе на кантар, Мая ще сънува парламента, Бойко трябва да спечели категорично
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 42 Те са проксира от Раша и спонсорирани от там, немат място в БГ политиката :))) България е интересна на всички, не е лесно да си неутрален, щото всеки те дърпа, не е като да сме в Сибир и никой да не се интересува от теб.........хахахахахаха :)))
41
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ИЗБОРИ БЕЗ ДА СА ПРОВЕДЕНИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ И ИЗМИСЛЕНАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА ЩЕ Я НАПРАВЯТ НАД 20 ПРОЦЕНТА ПРИ РЕАЛНИ Я ИМА 4% Я НЕ!)
40
9
 
5
 
! Отговори
гост преди 2 години
ВЪЗРАЖДАНЕ , БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ВСИЧКО . ЯНЕВ ДА , МАНОЛОВА НЕ . ЗА ГЕРБ , ПП , ДБ , ИТН НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА . ПОРОБЕНА ДЪРЖАВА СМЕ ОТ КРАВАРИТЕ , ОСОРИТЕ И ГЛОБАЛИСТИТЕ . ТЕЗИ ЮРОДЕИ ИЗПЕПЕЛЯВАТ ВСИЧКО ДО , КОЕТО СЕ ДОКОСНАТ .
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората гласуват за този,който успее най-добре да ги излъже.Засега като главен лъжец на републиката се очертава Б.Борисов.Време е другите да го догонят.
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази ситуация трябва да има стабилност защо въобще се занимаваме с Янев и Манолова сега не мисля въобще че трябва да пада правителството за да угодим на проруските интереси в БГ да има хаос аз се доверявал на коалицията въпреки че не харесвам БСП но здравия разум трабва да ни води не ни трябва нито служебно правителство на Радев нито нови избори сега защото новото правителство ще се справи а Възраждани са агресивни рашиски екстремисти и трябва да бъдат заличени като Атака