Асен Агов: Поведението на Румен Радев е позор

Определи като компромисно решението на парламента
4 май 2022 23:08, Росен Стойчев
121
Асен Агов: Поведението на Румен Радев е позор

В момента се полагат усилия да се намери надежден алтернативен доставчик на природен газ за България. Мисля, че цената на газа няма да се вдигне с над 10%. Това обяви Асен Агов.

"Това е компромисно решение, което в никакъв случай не отразява общественото мнение в България.

Още по темата
В България преобладаващото обществено мнение е да се окаже истинска помощ, както направиха Словакия, Чехия, Полша и Румъния. Всички тези страни предоставиха своето оборудване от съветско време на Украйна, защото тя има нужда от него", заяви журналистът Асен Агов пред Bulgaria ON AIR.

Той изтъкна, че сега е моментът не само да се смени бойната техника на страната, но и да се махне Паметникът на съветската армия, който определи като "срам за България".

"Как ще докараме тази украинска техника, при положение, че са блокирани украинските пристанища? Ще трябва да се мине през Полша или Румъния, за да се ремонтира тази техника. Тази съветска техника има нужда от резервни части, а те се произвеждат много малко извън Русия. Това решение съхранява коалицията и в същото време съхранява лицемерието, което съпътства поведението ни в тази изключително тежка военна обстановка в Европа", коментира Агов пред Bulgaria ON AIR.

 Той обърна внимание, че посредникът, който осигурява допълнителния газ, е настанен в България със съдействието на ГЕРБ.

"Мет енерджи" настани свой човек за директор на "Булгаргаз". Хората на ГЕРБ в БЕХ определяха кой да бъде директор на "Булгаргаз". Управляващите трябва да се справят с този проблем. Това е сериозен репутационен проблем, тъй като "Мет холдинг" е с участието на санкциониран руски олигарх. Правителството трябва да се справи на всяка цена с цялото това наследство на ГЕРБ в енергийната индустрия. Няма газова компания в цяла Европа, която да гледа сериозно на "Мет холдинг", обяви журналистът.

Агов посочи, че в момента се полагат усилия да се намери надежден алтернативен доставчик на природен газ за България. Той отбеляза, че цената на газа няма да се вдигне с над 10%.

"Поведението на президента Радев е позорно, защото вместо да атакува Русия и президента Путин за това, че спира доставките на България с измислената си теза за плащане в рубли, той не споменава никога Русия. С това си навлича страхотни подозрения и той губи сериозна подкрепа", добави Агов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тжя от къде изкочи, дайте му една коричка хляб и да се скрие в дупката Р Е В Л Ь О !
49
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде стига сте ревали след дъжд качулка. Знаехте го какъв е още преди повторния му избор за президент, но тогава си мълчахте и не само мълчахте, а и пепета и дебета го подкрепихте. Сега се оправяйте с него, той си е ваш, знаме на промяната, пардон - пропадането.
48
4
 
50
 
! Отговори
Кукуригу Петко преди 2 години
"Поведението на президента Радев е позорно, защото вместо да атакува Русия и президента Путин...".Да атакува?!Този също изперка!Думите на Асен Агов са позорни и неадекватни!
47
33
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Поведението на Радев ВИНАГИ е било позорно. Защо чак сега го виждат? Не е честно! Не става така! Затова сега пък аз започвам да го подкрепям! САМО РАДЕВ!
46
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старият клоун изскочи от нафталина
45
5
 
32
 
! Отговори
84567 преди 2 години
Всички на тази възраст се пенсионира и се вдетеняват, явно пубиртет го тресе...
44
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аго, откъде ти е фамилията, а ? През 1987 година Асен Агов става специален кореспондент (военен кореспондент) на Българската телевизия, като обикаля Африка и Близкия изток. В тази длъжност той е автор на много документални филми по актуалните войни в Африка, Ливан, Израел (Палестинската интифада) и войната за независимост в Намибия. А ПРЕБОЯДАСАНА КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРО, КАКВИ СА ВСЪЩНОСТ УБЕЖДЕНИЯТА ТИ ДА НЕ ФИНАНСОВИ И ДА СИ БЕЗ УБЕЖДЕНИЯ СЛУЧАЙНО?ДОСТА СИ ПОД РАДЕВ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА
43
6
 
32
 
! Отговори
Край преди 2 години
Изпълзя да съска.
42
7
 
43
 
! Отговори
Сикос преди 2 години
И ти ли бе хранилка по време на социализма колко неща и облаги си имал и сега си тръгнал точно срещу тези дето са ти давали всичко това лицемерно и нагло от твоя страна господин Агов много станахте предателите ще се счупи клона
41
8
 
29
 
! Отговори
Па съм я бе преди 2 години
Откъде извадихте този
40
0
 
21
 
! Отговори
АРМАГЕДОН преди 2 години
Избралите дявола ще изгубят битката при Армагедон, защото Господ-Бог е против войната, лъжата, злото и дявола.
39
6
 
45
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Най-противни са доносниците от ДС, които сега са първи демократи и русофоби. Ей такива нагаждащи и дървени философи, като бате ви Асен.
38
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Позор е помачоринът на снимката.
37
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дедо хасан по ше му отива да храни кокошките на село. Той отдавна е изплескал легена. ТежкО ни с такива начело и Биг да ни е на помощ. Амин!
36
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално да е такава позицията на Радев нали е назначен с благословията на Русия. Смее ли да каже нещо друго. Има много "случаи" вече с такива с малко по друго мнение от кремълското.
35
5
 
24
 
! Отговори
Ти Асене преди 2 години
Куфарчето и торбичките на Радев може да носиш. За друго не ставаш пенсио
34
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли този подъл и мазен *** бе ?!
33
2
 
19
 
! Отговори
ишкембе чООООрба преди 2 години
Бай асан агов е мазна лисица. Говори мазно и действа мазно само и само да угоди на властващите на момента. Неслучайно му гледаме мазната физиономия вече толкова години. Но, и той скоро ще даде дира като Велко Вълканов, Илко Ешкенази, Зелю зелката и куп лъжци като тях. Бих го сравнил по подлост с аамет доганов.
32
9
 
8
 
! Отговори
Точно преди 2 години
Хора, като мен гласувахме за радев,защото бе против тиквата....но комунист си е комунист. Според един от бг комунистите.....когато умре последния комунист на планетата...той ще е българин. Затова сме и толкова бедни,прости,безсърдечни...
31
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най- пазорното е, че децата на номенклатурата у нас след 89-та станаха най- големите демократи и капиталисти. И добре осребряват и до днес продаването на българските интереси. България за тях е нищо.