Списъкът на Костадинов: Надига се нещо черно и страшно

Коментар на журналистa Александър Андреев за "Дойче веле"
1 юни 2022 20:08, Йоана Цонева
191
Списъкът на Костадинов: Надига се нещо черно и страшно
Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов нарече свой колега от друга партия „тъпак“, след което мина в „саморазправа“. Работата не е нито за смях, нито за подигравки. Тук се надига нещо страшно, което България не заслужава, пише журналистът Александър Андреев за DW.

Според мен г-н Костадинов е обществено опасен. Ако Народното събрание свали имунитета му, г-н Костадинов може да бъде съден най-малкото за обида. При това днешната му парламентарна изява изобщо не е изключение, напротив – тя хармонично се вписва в едно агресивно поведение, което насажда у хората злоба и омраза и пряко води към бъдещи насилия. Още преди няколко години пишещият тези редове беше набелязан като индивидуална цел на такива насилия.

Кой е врагът?

Ето „нежните“ редове, с които в блога си г-н Костадинов посочи врага: "На уродливия мутант, роден от абсурдната симбиоза между културния марксизъм и либералния фашизъм, очевидно не му остава много време." И по-нататък, лично към автора на този коментар: "Така че скоро ще дойде моментът, в който на неговите служители и проводници у нас ще се наложи да плащат за деянията си. И накрая да не забравя – в този ред на мисли, Сандьо, ти ще си един от първите в списъка, нали знаеш?".

Още по темата
Правоприлагащите органи в Република България може би трябва да се заинтересуват от този списък, за чието съществуване уведомява самият Костадинов. Кои хора фигурират в този списък? И каква съдба им отрежда лидерът на „Възраждане“, когато неговата партия евентуално дойде на власт? Тези въпроси трябва да се зададат не само от името на хората в списъка, но и заради съдбата на демокрацията и правовата държава в България.

Има и други ужасяващи примери

Защото световната история дава редица ужасяващи примери за подобни списъци, които един ден се превръщат в кървава реалност. Нека не изброявам всички. Един от сравнително по-пресните примери е свързан с расистка организация в САЩ, която е известна със съкращението КК.

И нека не фейлетонизираме повече политическата роля на г-н Костадин Костадинов, пришивайки му смешен прякор. Защото работата изобщо не е нито за смях, нито за подигравки. Тук става дума за надигането на нещо черно и страшно, което България не заслужава.

Този коментар изразява личното мнение на автора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойче веле донесоха още хиляди гласове на Костадинов.
67
0
 
19
 
! Отговори
Адекватен преди 2 години
Почваме да подгрявамв манджата. Много ме радват такива статии. Само след първите няколко реда и ти е известн голямата цел на занятието. Абсолютна провокация, на която Костадинов клъвна, сдържа се правилно, но и това е достатхчно да го раздухат, като престъпление срещу човечеството. Това е очаквано, най-накрая се задвижи схемата. Само затвърдявате обществената тайна, кой е господаря на туземната администрация. Ха честито!
66
0
 
9
 
! Отговори
Deuce Welle преди 2 години
Я не ме занимавай с глупости... Че и поле на изява ти дават!!!!
65
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До журналистa Александър Андреев от "Дойче веле": Господине, нека ПП да заемат една позиция, която да защитава интересите на България, подобно на Унгария, един военен неутралитет както прави в момента Швейцария и нужда от Възраждане няма да има!!! --- ТАКА ИСКАТ НАД 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ. ---Защо правителството на България и ПП предават България?
64
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютна атака и провокация срещу Костадинов.
63
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пука му на Александър Андреев...ако България я докарат до война той има момиче на име Мина.Ще се спасява в Германия.Ще вземе да ни мине всичките като ни разнася по Дойче веле и пише клевети за български политици.Да разнася немските...защо те не се отказаха от руския газ?Немските политици русофили ли са?Ама не смее да говори за тях,защото ше го осъдят и ще го изритат от там където е.
62
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЖурнаГлист от радикално лявата медия Дойче Веле с предупреждение за фашизъм е все едно Хитлер да дойде да ни предупреждава, че не трябва да дискриминираме евреите. Същите "либерали", които проповядваха и продължават да проповядват медицински апартейд, същите, които обясняват как 2+2 може да е 5, ама ако си от "маргинализирана група", същите, които обясняват, как мъжът можел да ражда. Не, г-н ЖурнаГлист. "Страшното" не идва, то дойде, благодарение на *** като теб.
61
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече има пет страни, които искат да излязат от ес заради санкциите и техните последствия върху европа унгария, австрия, чехия, швеция и италия.
60
1
 
12
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Дойче зеле, ако имаше поне едно доказателство, че Костята е получил и 1 копейка от Русия... Мале щяха да го разнасят денонощно по всички наши продажни медии... Е да, ама не... Както казваше Бочаров...)))
59
3
 
17
 
! Отговори
Км преди 2 години
Опорните за къща и субсидии отдавна не са актуални и фалшиви.Костадинов е проверяван ШЕСТ пъти от данъчните и няма нищо.Ако имаше нарушения,такива атаки щяха да му спретнат,че нямаше да види парламент.Затова рейтинга му непрекъснато расте и нищо чудно на следващи избори да станат втора политическа сила.
58
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май Възраждане ще е единствената партия, за която ще си заслужава да се гласува.
57
3
 
15
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Депутатчето от ПП му дръпна вратовръзката , Константинов запази самообладание , друг щеше да му изсучи един шамар .
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъппият киро накрая ще обере пешкирчето.
55
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувам за Възраждане!!
54
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не бяха Възраждане, досега натегачите от ПП и ДБ да бяха обявили война на Русия и да бяха направили пейзажа на София като този в Мариупол.
53
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласуваме за Костадинов, има сериозни причини. Ще направим нови предложения срещу предателската демократична пасмина в парламента, която работи срещу България.Ха-ха , хи-хи! Ще се разбягат като плъхове.
52
5
 
21
 
! Отговори
Слушах и гледах преди 2 години
внимателно действията на Митев и Костадинов.Не съм член и привърженик на партиите им,така че съм неутрален.За мен поведението на Митев е осъдително и заради обидите и клеветите,които изрече(предизвикали реакция-изявление на Костадинов),и заради това,че си позволи да го докосва(хвана го за вратовръзката, сякаш е въже).След това нагло излъга пред ТВ,че искал да му оправи връзката,което показа,че не съжалява и не изпитва вина за действията си.Той бе агресорът,а Костадинов се защитаваше.
51
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям страх тресе .очината от Възраждане. Ще объркат много сметки а и доста национални предатели ще трябва да връщат пари на Отровено общество, Америка против България и други оттровти НПО ако Възраждане спечели.
50
14
 
3
 
! Отговори
Star преди 2 години
Единственият политик който съм виждал да всява по-голяма омраза в речите си срещу родината си,това е Владимир Илич Ленин.Онзи е бил толкова зъл,че направо е назовавал имената на градовете и броят на цивилните които трябвало да бъдат ,,редуцирани'' без съд и причина.Важна била само бройката.Та и тоя българомразец е същият.
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онзи умник Кирчо ли изпрати джендъра да лъже?