Хазарта си направи селфи със среден пръст в НС, извини се, но не съвсем

Музикантът си направи и селфи
Обновена: 2 юни 2022 17:57 | 2 юни 2022 13:56, Нели Христова
323
Хазарта си направи селфи със среден пръст в НС, извини се, но не съвсем
Снимка: БГНЕС

Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) показа среден пръст в пленарната зала. За това сигнализира Десислава Атанасова от ГЕРБ.

"Откакто парламентаризмът се завърна, освен че Народното събрание осъмна с решетки, народни представители се бият в зала, току що станахме свидетели на още една отвратително грозна демонстранция. Ваш колега, господин председател, от вашата парламентарна група, показа изключително неприличен жест към народните представители. Това е заснето, ще ви предоставя снимков материал. Този народен представител току що напусна пленарната зала", заяви Атанасова..

Тя поиска наказание за Христо Петров "порицание" по член 153, точка 3.

"Това е груба и просташка демонстрация. Моля да уведомите господин Петров, че не сме в кръчма, в която той обичайно се намира, за да пее, а в Народното събрание. Това е недопустимо нито в пленарната зала, нито срещу герба и знамето на Република България и ЕС, нито на дата, като 2 юни", допълни Атанасова.

"Надяваме се, че ще започнете да водите обективно и да налагате наказания, и то заслужени, на хора от вашата парламентарна група, затова че показват средни пръсти на останалите, а през това време с доволна усмивка сами се снимат. Това нещо става, едва ли не, с голямо задоволство за добре свършената работа в пленарна зала. Ние от "Възраждане" считаме, че това е всичко друго, но не и добре свършена работа или нормално държание на народен представител. Така че, моля, знаете го кой е, известен е повече със сценичния си прякор, отколкото с името си, наложете заслуженото наказание", заяви от трибуната Ангел Георгиев от "Възраждане".

Той добави, че нещата в групата на ПП излизат извън контрол: "Почва да става като рецидив - всеки ден става нещо ново. Виждаме, че има какви ли не индивиди. Някои, може би, с фетиш към вратовръзките."

По-късно Ицо Хазарта се качи на трибуната в пленарната зала и помоли да бъде извинен.

"Моля да бъда извинен от хората, които са се почувствали засегнати и оскърбени, и да напомня, че аз сравнително рядко взимам думата тук, защото мисля, че времето на българския парламент е ценно. Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени, а що се отнаса до хората, към които съм показал този жест, мисля, че това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано", заяви той, визирайки депутатите от ГЕРБ.

Десислава Атанасов от ГЕРБ добави, че това е срам за българския парламентаризъм. "Ако г-н Петров не осъзнава, че този жест не е насочен просто към група народни представители, а е насочен към над 600 000 български граждани от човек, който е зам.-председател на комисията по образование и член на комисията по култура, е изключително жалко", каза Атанасова.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
2
 
7
 
! Отговори
реалист преди 2 години
ЧЕСТИТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ! ЖАЛКО Е, ЧЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТОЗИ НАРОД! САМ ПАДНАЛ, САМ СЕ ПРЕБИЛ!
163
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка за всичките наркоманчета в правителството! Как я докарахме дотам - не вярвах, че може да се надмине ГЕРБ по безобразия!
162
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да се оправим, щом толкова хора подкрепят лъжците от герб и възраждане. Проо.ст народ, мама как да се оправи!!!!
161
4
 
15
 
! Отговори
хеха преди 2 години
Тоя няма място вътре.
160
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да се оправим, щом толкова хора подкрепят лъжците от герб и възраждане. *** народ, нвма как да се оправи!!!!
159
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да се оправим, щом толкова хора подкрепят лъжците от герб и възраждане. *** народ, мама как да се оправи!!!!
158
2
 
21
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Ицо Хазарта - поредната бита карта! Първо излъга феновете си които му слушаха музиката а сега излъга и избирателите си. Гадинка се оказа де. Ама сега да си взема там дупедавската заплата и да си гледа кефа на гърба на наивниците дето го вкараха там.
157
0
 
13
 
! Отговори
.. преди 2 години
болници, пенсионери в домове, сираци, болни хора за които и апаратура няма, дупките навсякъде и тн и тн КОГА? сред ни пръ сти вратовръзки и премиера утре пак на форумче в братислава за 10-20к поредни безсмислени.. ние капачки и кенчета събираме за помощ и апаратура.... трагедия..а този идивид и доволно възнаграждание получава за да раздава пръсти по цял месец
156
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Prоstaк
155
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хляб и зрелища. За сега само пошли зрелища, хляба ще почака.
154
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да става шоу. То е ясно че който и да вземе властта държавата няма оправяне и ще продължи да си върви надолу. Тази каша в която сме вкарани дори и най добрите и способни управници да дойдат на власт ще им трябват поне 20 години за променят посоката. На практика трябва да се изучи и да възпита цяло едно ново поколение българи.
153
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далаверий Симеонов също го показа от прозореца на НС, Тошко Йорданов ужким се беше подпрял точно на средния пръст, този пък за селфи. Това са избранниците.
152
0
 
1
 
! Отговори
До 153 Забележка преди 2 години
Барай!
151
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е Промяната
150
1
 
15
 
! Отговори
До 153 Забележка преди 2 години
А ти откъде си бе? Аз също съм Софиянец и ме е срам че тоя клоун ни представлява. Това разделение на София и провинция *** го продавай другаде. Като е Софиянец някой товя не значи че не може да е ***. А тоя самозабравил се клоун е точно такъв.
149
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб са нагли крадци, 12 години затъване , Румъния ни изпревари по всички показатели, а тука нищо хубаво не се случи!!!!!
148
7
 
3
 
! Отговори
Има други преди 2 години
нашмъркотени се чакват на коли и мачкат хората по улицата. Ицко момчето среден пръст показало. Не е кой знае какво прегрешение. Да му простим! хахаха
147
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е!!!!
146
16
 
3
 
! Отговори
забележка преди 2 години
Ицо хазарта е софиянец,така че дълбокият прованс да не му дири сметка.Марш у лево!
145
3
 
14
 
! Отговори
НАХАЛЕН Е ТОЯ преди 2 години
не е приятен!