Нинова: България няма да изнася оръжия за Украйна

Казусът е затворен, категорична бе тя
6 юни 2022 14:08, Нели Христова
82
Нинова: България няма да изнася оръжия за Украйна
Снимка: БГНЕС

"Няма нужда МВнР да изпраща искането на Украйна в Министерството на икономиката и индустрията". Това се казва в позиция на министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова.

"Народното събрание реши – България няма да изнася оръжия за Украйна. Казусът е затворен“. Така министърът тя коментира думите на посланика на Украйна Виталий Москаленко, че е поискал с нота гаубици и ракетни системи за Украйна от Външно министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
11
 
! Отговори
none преди 1 година
Какво очаквате тя е вярна на партията. Израснала през кумонизма лидер на БСП. Тя е тренирана да служи на руснаците.
38
5
 
13
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Ах Нинова, ако не те харесвах толкова, защото загроби с-к-а-п-а-н-а-т-а БСП, бих ти препоръчал да се хвърлиш от по-височък етаж още днес!
37
1
 
22
 
! Отговори
Захаров преди 1 година
Да бе. Помниме. Няма да ги изнасяте за Украйна. Ще ги изнасяте в Полша, а те после - в Украйна.
36
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другаркооо...когато изпратиш мутрофанова обратно в раша и убедиш червените си господари, че БЪЛГАРИЯ Е СУВЕРЕННА И СВОБОДНА и че раша няма място тук...може и да имаш право на глас!!! Покажи че си ГОРДА БЪЛГАРКА, а не наведена рашапоклонничка!!!
35
2
 
5
 
! Отговори
Иво преди 1 година
До36 България отказа да плаща по новите сметки в долари или евро.
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво! Все повече ми харесва!
33
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де, разбрахме, че нинова работи пряко за путин. ДАНС да я арестуват вече като шпионин и работеща против държавните интереси.
32
3
 
28
 
! Отговори
Пурко преди 1 година
Оръжието е в Украйна.А оставката кога ще подадеш на, м.ъ.р..ш...о..???
31
5
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Едно си баба знае, едно си бае..явно за електората от червени бабички, това е много важно, въпреки че всички разбраха, че военните ни заводи работят с пълна мощност за да произвеждат оржие и боеприпаси по старите съве.Ц.ки стандарти, с които си служат и в Украйна..В БСП-БКП всичко си тече по старому и се залага на популизъм, демагогия, фейкове, фалшиви новини и обещания до последна капка кръв за "Светло комунистическо бъдеще", като във времената на пословичната и нерушима българосъве.Ц.ка дружба
30
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая кат лъже, мисли ли, че някой и вярва?!
29
14
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 1 година
Ние нямаме проблем да купуваме руски газ, те ни го спряха едностранно
28
5
 
17
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
До ни чула ни видяла! Ако е същото да изнасяш за Полша, а тя на Украйна, тогава е същото и да купуваш руски газ, ама не директно от Русия, а чрез посредници! Само, че чрез посредници сте съгласни, ако и да е по скъпо, само и само да не е от Русия!
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чуде се как може дс има националист който да се бори за една покрайнина? Все едно българите в босилеград да тръгнат да се борят за западна покрайна, не че не е невъзможно да се случи като знаем как промила мозъците на македонците.
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малка поправка - западна руска украйна и източна полска украйна, това са им двата варианта подобни на Северна македония
25
9
 
13
 
! Отговори
? преди 1 година
Зашо бе, това е война ЗА ЕВРОПА. В Донбас се намира най-голямотот в Европа (след Норвегия) доказано находище на ГАЗ, което ще направи Европа по-малко зависима от Русия.За това е войната. Другите залежи са в Крим. Тази да не би да не е разбрала, че се бием за ресурсите на Украйна - дали да са в Европа или Русия.
24
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всички бивши членки на варшавския договор си изпратиха старите амуртизираните готови за скрап вехтории и ще получат от САЩ нови, само ние си пазим реликвите, сякаш ще ни мопогнат за нещо
23
0
 
3
 
! Отговори
До преди 1 година
Какво правят ли,затриват ТБД.
22
2
 
21
 
! Отговори
ни чула ни видяла преди 1 година
да бе импексова , няма да изнасяме за Украйна , ше изнасяме за Полша а те за Украйна . но ти не го знаеш това , НАЛИ :)
21
15
 
18
 
! Отговори
сина преди 1 година
усрайнците са нагли коплета. Ти им викаш не, те пак нахалстват. Целият свят им е длъжен, за това, че зеленото нашмъркано човече се продаде на сащ за пари и обрече целия народ по тази земя на страдание и унижение. Зачеркна договора с Русия, зачеркна минските споразумания, продължаваше да унижава и изтребва рускоговорящото население в тази територия - това е зеленото нашмъркано продажно човече. Ей сега ще видим всички кон боб яде ли, за съжаление...
20
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виж, Корнелия. България плати $млрди преди години за Ф-16 и не получи нищо. Пиндостан ни казва, че производството се бави, а на укропите обещава същите Ф-16 блок 70. Щом дават платеното от нас на Укропия, защо да се запитаме това не е ли скрит износ на българска собственост, платена от българския народ, но неполучена?