Атанас Атанасов: Да знаете, че става въпрос за пари

Подкрепи новия пост на Бойко Рашков
9 юни 2022 09:32, Росен Стойчев
62
Атанас Атанасов: Да знаете, че става въпрос за пари
Снимка: БГНЕС

От „Демократична България” ще търсят начин конструктивно управлението да бъде укрепено.

Още по темата
Това каза депутатът от ДБ Атанас Атанасов след излизането на ИТН от коалицията.

Народният представител обяви, че Бойко Рашков има качества да оглави КПКОНПИ и го е доказал.

„Каквото и да ви говорят, да знаете, че става въпрос за пари. В тази тежка ситуация  е безотговорно да оставим държавата без управление”, е неговото мнение.

Според него трябва да бъде направено всичко необходимо да бъдат предотвратени избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе Насе, за пари е, то Дългия директно го каза, иде реч за едни 9 млрд. опукани за 9 дена, за един нов дълг от 10 млрд., за едни 1,2 млрд. с които ужким требваше да купим пшеница още март месец, то новата реколта излиза след месец, ама ние още не сме купили нищо:) та това все са пари Насе
27
5
 
8
 
! Отговори
Рашков преди 2 години
Къ Пъ КОН ПИ ще се прекръски на Къ Пъ Рашков ПИ :))))
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако махнем ДБ-то ще говорим за по-малко пари. Що бил такъв бюджетът? А пък нищо не пречи да вярваме на ДБ-то и да махнем ИТН-то.
25
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ша знаем. Айде сега, събирайте си парцалките и да ви няма!
24
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 2 години
За пари става въпрос. ЕС спря да дава.
23
4
 
24
 
! Отговори
Зъб преди 2 години
ДБ са нагаждачи и предатели, няма да влязат повече в парламента
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дребен и гаден що е то?
21
0
 
22
 
! Отговори
до 656 преди 2 години
Бяха 19 до миналата година, сега са 22 имота, при положение, че с жена му са разведени, защото все твърди, че са от нея, а горкият той е на една пенсия и една заплата от държавата! Как става така, за една година, още три имота!
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро казал на Балабанов, че Бойко Рашков понеже бил много възрастен искат да го махнат като министър понеже вече е много на възраст и нямал силите да уволни 7000 полицаи, за да направи реформите. Но Рашков е разследван от КПКОМПИ и като го назначат за шеф на КПКОМПИ означава, че РАШКОВ САМ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЗА 22 ИВОТА И 45 ТОАЛЕТНИ. Хахахахахаха тези ни вземаха за баламурници. Народа не кълве. ОСТАВКА ВЕДНАГА И СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!!!
19
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившия агент от ДС, сега - пръв демократ, пробва идеята че е по-добре да остане на власт. Хехех. Забавно дребно човече!
18
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ние си знаем че при Гнома всичко се прави за пари, няма нужда да си признава.
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е този генерал? Да си събира парцалите и да се маха. Само постове разпределяте шест месеца, а работа никаква не сте свършили. Цените на тока, горивата и храните не ви интересуват. Да се махате всички.
16
0
 
24
 
! Отговори
656 преди 2 години
Собственик на 19 имота, които няма как да са придобити законно ще оглавява комисия за отнемане на незаконно придобито имущество. Ей, ненормал-ници. И вие и тези, които гласуваха за вас.
15
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Подкрепи новият пост на Бойко Рашков?! Колко месеца минаха, откакто Цацаров оваканти поста на КПКОНПИ и дума не обелваха кой ще го заеме! Сега им припари, на Простото, на Ококореното, на Спеца от НАП и най-вече на Рашков с 22-та имота придобити със заплати на държавна служба! За да няма кой да ги разследва, това е целта!
14
1
 
14
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
хаха Баце като казваше, че не е време за избори - реваххте на умряло, че изборите не са проблем...е сега също изборите не са проблем, даже с добвака референдум за еврото. По-страшното е че не пускате кокала, щото пак ще се теглят едни пари кредити и чакаме вноска от ЕС по плана за възстановяване. Вместо да се стартира процедурата по нови избори, вие сега ще чакате до последно и ще губите времето на народа, за да може да се нагушите, щото повече власт..йок.
13
0
 
15
 
! Отговори
Помните ли? преди 2 години
Ген. Атанасов, който беше обвинен навремето от главния прокурор Филчев, че е шпионин, от което се роди разработката "Гном". Този прякор е от онова време. Абсолютно статукво. Прах в очите на слепите е всичко, което говори Атанасов. България го храни цял живот. Атанас Атанасов където се казва потен вода не е пил. Цял живот на държавната софра.
12
0
 
12
 
! Отговори
София преди 2 години
Атанасе, за България и българите или за едните долари от "дарения"/НПО-та го правите? Щот до сега имахте милиард възможности да прокарате прословутата ви съдебна реформа, дет толкова се хвалехте с нея и толкова много я искахте, а резултати нулеви от ваша страна. Просто си признай, че сте поредните дошли на хранилка без особена идея и визия какво да правят в парламента. Камо ли нещо полезно.
11
1
 
8
 
! Отговори
Джонсън преди 2 години
До Анонимен Генера- измислен, гном да ходи в Украйна да се бие
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама души дружина, трима души дружина с предател. тия пък ми направили четворна коалиция, ама в четирите партийки пък по малки партии. И сега така се развоня всичко, та чак се не трае.
9
3
 
21
 
! Отговори
Смях в залата преди 2 години
Това вие най-добре го знаете. И Корнела. Както казахте: Не сме перфектни, нямаме мнозинство, но не е време за избори. Правим го за България. Смях в залата.