Румен Радев заръча: Намерете бърз изход от ситуацията

Президентът призова за отговорно поведение
Обновена: 10 юни 2022 10:25 | 10 юни 2022 10:06, Росен Стойчев
138
Румен Радев заръча: Намерете бърз изход от ситуацията
Снимка: БГНЕС

"Политическите партии трябва да намерят най-бързо изход от ситуацията. Нуждаем се от отговорно поведение", заяви държавният глава Румен Радев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Коментарът идва след последните събития в правителството.

"Политическата криза е факт, за разлика от предишните, тази се разгръща в условията на прогресираща инфлация.

Още по темата
Политическите партии трябва да намерят най-бързо изход от ситуацията. Нуждаем се от отговорно поведение. Докато партиите търсят формиране на управленско мнозинство, кабинетът трябва да осигури социалните плащания и подкрепата за бизнеса, да отстоява ветото за РСМ и да осигури функционирането на държавата", каза Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами намерете ... тоя дето вдигна болшевишкият си юмрук и срина държавата, сега ще хока тия дето се пръкнаха и наредиха под юмрука му и ще им държи сметка за провала, тя рибата се вмириса откъм главата си, а смрадтта и вече се носи над цялата държава, време е да изринем остатъците и в екарисажа ... !!!
91
0
 
12
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
3 години я бъркаш тая каша, сега бърз изход търсиш!!! За 1 година с Кире и Кокорчо откраднахте повече пари отколкото Боко не можа за 12 години!!! 15 млрд. в чекмедже не се събират!!! Ще ви търсим с Интерпол по екзотични дестинации скоро и тримката май!!!!
90
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
И тоя няма срам да се показва! Къде ти е юмрука, сега Радев! Стовари се с всичка сила върху обикновените българи, смачка ни с инфлация и мизерия, предизвикана от Кирчо и Кокорчо, инсталирани от теб!
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колега 91, Румбата може да мачка само таралежи с гол ***... сега сериозно:Господин Радев , вие докарахте Кире Простото и морално и вие трябва да си ходите заедно с него, Мравоеда и ***, и да не се връщате повече. Вредни сте за страната!!!!! Къде ви беше промяната към по-добро след стиснатото юмруче??? С какво вашите бяха по-добри от ГерБ? Само приказки, заучени фрази и пожелания. Оставка !
88
0
 
6
 
! Отговори
Истината е че преди 1 година
Този е главния виновник за свалянето на герб и разделението в обществото . Ако герб не подкрепят ПП в този тежък за държавата момент . Да бъдат приети важни закони и бюджета. Ще направят услуга на москва и на тези които ги свалиха.
87
0
 
5
 
! Отговори
О.З.Ген.Инж.Чорапов преди 1 година
Малце я оплесках, но другите са виновати.
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Румен Сертификатов Радев.
85
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачкай, Румба!
84
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чувствам повече че Путин пази България,отколкото ти, само чете заучени фрази от американското посолство, заедно с помощничката Пеги Бънди
83
0
 
8
 
! Отговори
Това искаше! преди 1 година
Че нали ти точно това искаше бе, пРездиденте на Решетников и защитник на кремълското чудовище и масов убиец?! Нали точно това искаше - кремълските лакеи - чалгарската сбирщина, чрез най-върлия слуга и верен креъмълски слугаа - агент Сава, сценаристът и началник на сакатия учиндолец, да свалят правителството?! Ами, почти успяха, не си ли доволен?! Коварството и двуличието ти надминават и Кобургите! От DW добре ти го казаха, нали?!
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който го отпуши, той да го запуши, румба ти си.
81
0
 
10
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
Оскуба ли си косата заради Кире?
80
0
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
А бе,Радев,защо носът ти е като на Авраам и Сакскобугготският пложляк.Ега ти еврейският нос прегърбен .
79
1
 
10
 
! Отговори
Киро Тъпото преди 1 година
Добре батко Ради - слушаме...
78
2
 
16
 
! Отговори
Цанов назад и надолу преди 1 година
Ако сте честен политик г-н Радев, подайте си оставката, да покажете че носите отговорност, а не да седите на пост гордо и да лапате по 10хил на месец, а народа да страда от вашия преврат. Между другото, само в Африка разделят народа, да няма правителство, да се управлява лесно от военен режим. Това разделение по поръчка на Русия е умишлено, страната спря. Парите свършиха. Моля ви, за оставка!
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Намерете бърз изход '' .................................... при положение, че всяка партиика иска цялата власт само за себе си ... предстои връщане на Герб за дълго.
76
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко ти плати онзи от Дубай
75
1
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Оставка и съд за теб,американски циркаджия грозен!
74
2
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Радев,ти вече втръсна с констатациите си...писна с това да се правиш на мъдър...безплодна мъдрост нахална! Ти не си Български президент,а шут номер едно на ашкеназкият немски евреин Сакскобурготски! Кой ти вярва? Никой! Именно ти насади това пъкленно еврейско правителство ,което,след като отпървом бе избран с гласовете на ГЕРБ,обедини злото на Борисов и злото на Петков в едно. Ти ще бъдеш осъден на смърт от Руско-Българският Народен Съд! Именно ти снабдявал украинските нацисти с оръжие !
73
0
 
18
 
! Отговори
Ех спомени преди 1 година
Не беше далече времето, когато Фигуранта каза, ако има повече хора като Киро, България ще е много добро място за живеене.