Атанас Атансов: Русия печели в България

Според него това показва обстановката през последните дни
13 юни 2022 09:53, Росен Стойчев
84
Атанас Атансов: Русия печели в България
Снимка: БГНЕС

“Дестабилизацията на политическата обстановка в България е някакъв вид победа за руснаците”.

Още по темата
Това обяви Атанас Атанасов пред Нова тв.

"Някои от играчите, които участват във вътрешнополитически аспект може и да не си дават сметка за това”, добави Атанасов.
По думите му дестабилизацията на политическата сцена в страната обслужва руски интереси.

“Голяма част от ефектите върху Европа, и съответно върху България, дават своето отражение. Русия има интерес да бъде пробита тази общност и най-слабото звено се оказа България”, заяви народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като кажете "свободният свят" и "евроатлантически ценности" човек може да си помисли, че всичкият останал свят не е свободен и няма абсолютно никакви ценности. Само Западът има. Защо, тогава, не се радват на свободата и ценностите си, ами постоянно се навират някъде? Май само това не е достатъчно. Трябват и ресурси и то безплатно.
65
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путинисти пийте си квас и не закачайте България!
64
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, любимото на копещниците е да обвиняват САЩ за всички прростотии на куманнетата. Били сме с 3 мил. повече като заддунайска губерния на Империята на Злото, ама малко пропускат факта, че всички бяха в конццлагера НРБ и оттам се излиза само с краката напред. Граничарите на соц. коччините пазят само от излизане от "рая", така или иначе кандидати за влизане=0. Другото е, че и сега сме 9 и повече мил. българи, но много предпочетоха да избягат от останалите кууманета.
63
4
 
13
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Този наистина не е добре с психиката, каква е тази параноя, дето го тресе. Навсякъде му се привижда Русия, Путин и някакви дълги ръце. Как не му омръзна да говори едно и също, независимо какво го питат. Вчера в интервюто по БНТ чаках да обвини Путин за наводненията у нас. Това ако не е психопатия, здраве му кажи. Сигурно спи с два-три патлака под възглавницата. Със Събев са като близнаци, едно и също.
62
6
 
15
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
На следващите избори,лап***чите на сорос,ще гледат парламента по телевизията.За това им е тъжно сега.Щом и в Дневник,са им се вщсвили сърмите,положението е мн тегаво.А само допреди месец,бодряшки се готвеха да ползват рубли за отопление и вместо тапети.Лошо бие живота, по празните евроджендър-бендър тIквI
61
3
 
12
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Жабата как се прави на пръднал в рейс, не бил той, един вид. А дето е в коалиция с най-руската партия БСП, която не дава и дума да се издума срещу Русия, това забравя. Не може и ..я докрая, и душата в рая. Ако си такъв демократ и русофоб, нямаше да си заедно с Нинова! "Следвай парите", нали това е принципа на ДБ, бре американски, бре руски пари...
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 48 и аз така, ама срещу русофобите...
59
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говорим за русофилите, но виждаме, че -фобите са по-нагли, злобни и нахални. И това ги съсипва. Ето, например, същия този Атанасов е на път да настрои много народ не СРЕЩУ, а ЗА Русия. И то само защото го познаваме добре. Както се казва, на Русия не й трябват приятели, а врагове като Атанасов.
58
10
 
12
 
! Отговори
Тупалков преди 1 година
А някой се опита да ни изкара от ЕС и НАТО ще му стане тясно в България. Да му мислят навреме другарите от БКП-БСП, ,,Възраждане" плюс Янев и Радев.
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя, Русията, печели милиарди в света, нашите мишки си мислят, че ще ги подмтне.
56
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искаме ДБ и ПП. Не искаме антибългарска политика в нашия парламент. И понеже знаят, че ще си ходят, почнаха да ни обиждат, че сме русофили. А те какви са? Американци ли, що ли?
55
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя да ходи да се гръмне...ей такива предатели като този издават важни военни тайни на Украйна и на всеки,които гледа интересите на България казват,*** бил "русофил".Никаква Русия не е.Печели България и българското,а предателите на България ги е яд.
54
20
 
14
 
! Отговори
До 48 преди 1 година
Да, защото в държавата е пълно с предателска мършша. Аз изпитвам откровена погнуса и презрение към русофилите.
53
6
 
4
 
! Отговори
Цфц преди 1 година
САЩ и ЕС наистина много отслабнаха.Американците без много зор победиха в двете световни воини, но направиха капиталната грешка да позволят Корея да бъде разделена. Интересно защо Бай Дъна не говори за трилионите , които американските данъкоплатци дадода за 20 години само за Афганистан за едно абсолютно нищо, бонус оръжия за стотици милиарди, а се свенят да дадат 2 ракети при такава геноцидна война в Украйна. Това значи само едно Западът официално е капитулират.
52
18
 
10
 
! Отговори
Казах преди 1 година
Смърт за руските фашисти и окупатори!
51
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скапано джудже всички простотии в българия са дело на българи не на руснаци
50
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руснаците печелят , и фашистите какво ги правим ,шута в ***
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До П.К., к.46 Под зловещата ДС диктатура царуването на Пожарникаря,бивш СИКдажия ли имаш предвид? Бившият майор от МВР, когото мин.Константинов направи навремето генерал-майор, а Железният (Демир) Ахмед го повиши в генерал лейтенант? И сега, 13 години след девоенизирането на милиционерските звания, Боце все още се хвали пред каракачанките си с генералския си чин!
48
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанаската знае!
47
4
 
24
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Танасе ходи на село да копаш с мотиката къв политик си ти бе :)))