Радев: Кабинетът и депутатите да не забравят огромната си отговорност

Не трябва противоречията да изместват на заден план интересите на страната
13 юни 2022 16:28, Красимир Ангелов
58
Радев: Кабинетът и депутатите да не забравят огромната си отговорност
Снимка: БГНЕС

Ситуацията в страната изисква парламентарно представените партии да не допускат противоречията между тях да изместват на заден план интересите на държавата и на българите, заяви президентът Румен Радев, след участието си в церемонията по награждаване на финалистите в 22-ото издание на конкурса по програмиране “CodeIT”.

Още по темата
"Затова аз очаквам и правителството, и народните представители докато решават въпросите за собственото си политическо бъдеще, да не забравят огромната си отговорност към гражданите и обещанията, дадени за справяне с инфлацията, за социалната и икономическа криза.

И именно от тяхното поведение и действие по тези въпроси зависи не само доверието към техните собствени политически формации, но и доверието към политическата система в България като цяло", каза още Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
нц преди 2 години
нефелно изказване на фона на случващото се
49
1
 
7
 
! Отговори
Дежавю преди 2 години
Такава тъпотия и пpocтoтия в държавата не вярвах, че ще видя след като падна тройната коалиция с ДПС и Жан Виденовата зима! Баси и гладните и жадни за власт, корумпирани бъдещи крадци. Омазаха си пръстите в кацата с меда, чакат едни 12 милиарда, Божков им плати, сигурно и американското посолство и гледай цирк и лудница. Ами нали сте любимци на народа бе ППу т. Явете се на избори и вземете 90% вот. Ако бяхте желани, защо правите 4на коалиция с многомилионните ви гласове, управлявате еднолично!!!
48
1
 
4
 
! Отговори
О, божкее преди 2 години
Споко радьов коалицията ти е стабилнакато пръч на лед. Важното е, че няма да трябва да правиш пореден, срамен кабинет в тази криза. Няколко напазарувани депутатя от селската партия на станиславчо ще вържете гащите. Засега!
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тогава стегни редиците Радев. И никакви двойни игри на тема Македония. Ние сме кротък и добър народ, но за това някои ни смятат за гру*пави и наивни. Предайте на ония в ЕС, че повече никой няма да се е*бава с нас. Ще ни уважават и като народ, и като история, и като политически елит, та бил той съставен от караконджули. Идискваме уважение. И ако не ни го дадат, ще си го вземем сами. Тихите води са най-дълбоки. Не е зле да им преведете и това.
46
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До ха-ха. Ха-ха-ха, колко си далече от реалността. Наесен ще има избори и ГЕРБ ще са първи.
45
6
 
1
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Крадливия Банкянски селянин вече оседлаваше коня, ама ще му се наложи да чака още 3 години. Сценарият за сваляне на Правителството се провали. Петков е им е Орешарски.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е цар Радо Шишарката, цар и самодържец на царство Чалгария. Има си придворен шут - Слави Чалгара. Има си и царица - Радка Пиратка, селската аристократка на царство Чалгария. Такива средновековни малоумия в 21-ви век в Европа. Военни диктатури, пирамиди, фараони и народБалъци милиони.
43
1
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Скрий се мазна фуражке. Ти си пРезидент разединител. Импийчмънт!
42
1
 
3
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
А ти? Пак ли се изсулваш ни лук ял....
41
1
 
9
 
! Отговори
Име преди 2 години
Каква отговорност имат, президенте?! Вашата отговорност е на тяхното ниво, т.е. никаква! Циркаджия.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КърлежоФ запри се, толкова време загубихме, заради теб.
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друго си е да си президент и да нямаш никакви отговорности, ходиш тук и там и даваш акъл.
38
4
 
11
 
! Отговори
кака Здравка преди 2 години
Този човек в средата е много неприятно изглеждащ. Кой е, какъв е, защо непрекъснато ни го показват ?
37
3
 
9
 
! Отговори
Кан преди 2 години
Тоя да пита нещо за онези 9 Милиарда за който бивш министър на финансите извади информация публичното пространство? Да пита Министър си какво прави в Солун? Как така с държавна пара води държанката си на хотел. Под прикритието на важна среща за бъдещето на балканите, а нащо просто го няма? Нинова да скочи за разходите на самолета? Не! Морала кеде ви е?
36
5
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
"Любимеца на народа" пак пуска крилати фрази измътени изпод фуражката му или написани му услужливо на листче от съветниците и стратезите на ДС - школата. Отива си поредното правителство заченато под юмрука му, от което ще наследим дългове за милиарди и разфасовани институции на провалената от него държава. Кремълският замисъл на ген.Решетников явно следва своя предначертан път. Прав беше Гешев да проверява чекмиджетата на съветниците му с укрити секретни документи на фона руските шпионски афери.
35
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да идва ВЪЗРАЖДАНЕ. Тези се доказаха като некадъpници.
34
4
 
6
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Чакай малко разиденителю! Те са твое дело това мнозинство, да не би да заговори на всички партии и тея дето са мутри и ония дето родината им е Турция? Събираи си версиите и заедно с тях в затвора. За разсипията до която докарахте държавата. Съд и затвор.
33
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее цар Радо Шишарката и царица Радка Пиратка! Слава на царство Чалгария!
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес Бойко Борисов има рожден ден.
31
7
 
3
 
! Отговори
Поръчват ни преди 2 години
В България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев!