Трифонов ще съди Петков, Василев и Радостинов заради думите им, че е "мафия"

Срещу лъжите и клеветите стоят фактите, пише още той
13 юни 2022 21:52, Нели Христова
464
Трифонов ще съди Петков, Василев и Радостинов заради думите им, че е "мафия"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе с нов пост на Фейсбук профила си, в който заявява:

Още по темата

"Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го определя - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля. А сега вижте пресконференцията на “Има такъв народ”, която завърши преди малко. Срещу лъжите и клеветите стоят фактите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
0
 
0
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 година
"The show must go on" А будалите да блеем. "Осем молиона мишлета наричат се взаимно ченгета. А котараците вадят досиета и си пият кафета" Е, сега котараците направо ни дерат кожите, а ние аплодираме. Еми продължава промяната, озвучена с чалга, ама погребална.
382
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще съдиш този,онзи,но се пази от присъдата на Господ.Жестоко излъга българите,които и аз съм между тях.Отиваш в "контейнера" след изборите,когато и да са те.
381
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН е велика партия . Там минаваш тест за лоялност към вожда и като бонус и през полиграф.
380
1
 
2
 
! Отговори
Военен брокер преди 1 година
Накрая кво оказа ,че от 300 хиляди украинци по хотелите само 90 хиляди са имигранти другите са си били туристи и като свърши безплатния алл инклузив си се прибраха... Това не е помощ това е маскарене на хората...Ако поне малко имаше филтрация за истинските бежанци от войната можеше да се осигори повече за нуждаещите се ,а не да се прахосва за хитри богати използвачи ...
379
1
 
1
 
! Отговори
Само факти... преди 1 година
Сортния министър Радостин открито по телефона заплаши депутатка на ИТН с мутри,а ни го сервират от ПП като най -смелия и почтен мъж в България ,аре в лево..."Ще ти пратя едни хора и ще подпишеш оставката си-повяйравйми няма можеш да им откажеж"-казва в края на записа...Мафията вика мафия на всички това е увълчения човек той вийда всички като себе си алчни и зли.Това са фактите които виждаме и чуваме другото е шарлатанство на шарлатани както си нарича президента собственото откритите...
378
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СахарСлави има 40 милоана лв от руската мафия и да загуби може да плаща.
377
0
 
5
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Слави лъже дори за това, че е осъдил всички жълти вестници...Доста дела загуби.
376
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а теб кой да те съди, че еаа макята на народа?
375
0
 
4
 
! Отговори
Нона преди 1 година
Как ще ги съди,бе? Нали трябва да излезе от вкъщи! А той има сериозен психически проблем!
374
1
 
4
 
! Отговори
какво се чудим преди 1 година
Слави е против купуването на неруски газ против забраната Лавров да лети през България , против даване помощ нао украйна и затова клатки държавата заедно с тошко африкански и сценаристите му кукловоди които му дадоха 40 милиона за фирма ермитаж , а след това 7/8
373
0
 
3
 
! Отговори
цфт преди 1 година
А вярно ли е?
372
1
 
13
 
! Отговори
Няма такъв народ преди 1 година
Каквито и съмнения да е имало за Слави Трифонов в очите на българския избирател, те вече са се изпарили, след поредният успешен опит да се саботира правителството.Политическото безочие минава всякакви граници, подхранвано от интересите на всеки друг, освен на изстрадалият български народ.
371
0
 
4
 
! Отговори
Шарко преди 1 година
И ако сега някой от МС или НС се окаже - на всичкото отгоре - и с маймунска шарка - изобщо няма да бъда изненадан!
370
1
 
15
 
! Отговори
Голям майтап преди 1 година
Слугата на мафията, който ревеше като магаре на погребенията на знакови мафиоти и престъпници от подземния свят, се докачил, че го нарекли мафиот! Да, мафиот си - гаден, коварен, ***, двуличен и отвратителен! Ти си позор за България бе, сакат учиндолски чалгар!
369
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кои хора гласуваха за Славуна? Тия които хал хабер си нямат от политика, изобщо не се интересуват от политика, както и тия, които искат да гласуват, но не знаят за кого, но пък познават мутрата му и като ударят две ракии се мятат на песните му. И същите тия избиратели в момента също така нямат мнение по въпроса какво се случва в страната, както са го и нямали и по време на последните няколко избори.
368
1
 
11
 
! Отговори
Mopcku_ преди 1 година
с какво по-различен си бе Славчо от мутропитека Борисов? Оня се показваше само от джипката, ти се показваш само на черен фон и мъжделива светлина във фейсбук. Общото кратно помежду ви е, че и двамата не сте стъпвали в парламента.И какво от това, ако в съда осъдиш Кирил и Асен, че ви наричат мутри? С купените ви прокурори и съдии ще вземете некой лев, но няма да измиете срама от лицето си.Вие всичките сте политически трупове,а ти имаш и вид на такъв.Не ли?
367
2
 
9
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 1 година
ГРОЗНИ, ОТВРАТИТЕЛНИ МУТРИ ПОД ЮМРУКА НА КРЕМЪЛ ВЪН! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА!
366
1
 
5
 
! Отговори
страна от предатели преди 1 година
и нищо повече
365
0
 
5
 
! Отговори
предатели навсякъде! преди 1 година
на това се крепи властта и силата на НС.
364
1
 
6
 
! Отговори
родени в промяната преди 1 година
До ИТНрезерв предатели! ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ НА НАРОДА златни пръстчета на БКП