Независимият Светлин Стоянов: Слуховете за падането на правителството са силно преувеличени

Безуспешни били опитите за опазване целостта на ПГ на ИТН
Обновена: 18 юни 2022 09:26 | 18 юни 2022 09:21, Елка Василева
114
Независимият Светлин Стоянов: Слуховете за падането на правителството са силно преувеличени
Снимка: архив, БГНЕС

Независимият депутат Светлин Стоянов заяви, че очаква още негови колеги да напуснат парламентарната група на "Има такъв народ".

Още по темата
"Аз знам какво става в тази група по всяко едно време. Знам, че госпожа Митева е казала, че гласуването за оставката на Никола Минчев е било много груба грешка и не е трябвало да се прави. Знам, че Каримански е казал да гласуват "въздържал се" по време на вота на недоверие, за да не се закрият като партия, но са го убедили, че ще се гласува против правителството. Много интересни противоречия се случват - аз съм обявен за предател, а Кирил Симеонов го обявиха за приятел. Опитват се да върнат Иво Атанасов на два пъти. Как могат да върнат предател в техните редици? Така че наистина - безуспешни са опитите за опазване целостта на тази група," каза Стоянов пред БНТ.

По думите му подобни процеси текат и в други парламентарни групи като тази на "Възраждане". Затова той очаква да има и други народни представители, които да гласуват против вота на недоверие въпреки решението за подкрепа от страна на своите парламентарни групи.

"Слуховете за падането на правителството са силно преувеличени. Това доказват събитията от вчера. За мен това е важно политическо решение, което трябва да се вземе в сряда. Всеки сам си преценя, но от това зависи дали ще е добре или зле за България," каза Стоянов.

Той допълни, че се е чувствал измамен през последните два месеца в групата на "Има такъв народ", защото всички изводи сочели, че се оформя коалиция между ДПС, ГЕРБ, Възраждане и ИТН. По думите му това се е потвърдило при оставката на Никола Минчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
10
 
! Отговори
Да отбележа: преди 1 година
Престъпната практика на купуване на нищ***ства,наричащи се депутати и превръщането на Парламента в долнопробно тържище,може да бъде спряна много лесно.Трябва да се вземе решение всеки, напуснал групата си,да напусне и Парламента! Тогава гнусни предатели,като тоя от снимката няма да има.Ама няма да го направят,защото и други до този момент са купували продажни мизерници!Партийните им листи са пълни с интересчии и далавераджии,чиято единствена цел е личния келепир! Оставка на Киро-Кокорчовците!!!
91
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе неудачник- що не млъкнеш. Добре че някой те купи да станеш значим
90
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я марш на прайда
89
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боkлуk!
88
2
 
16
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ПОТРЕС ТОЗИ И ОСТАНАЛИТЕ АЛЧНИ ПРОДАЖНИЦИ БИЛИ ПРОМЯНАТА ЕДИНСТВЕНО ВИ ИНТЕРЕСУВА СОЛИДНИТЕ ПАРИ И ДА ГИ ПОЛУЧАВАТЕ ОЩЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ИНГЕРЕСУВА КИРО И С ВАС И БЕЗ ВАС ПАК ЩЕ ПАДНЕ ГНУС ВЪЗМУЩЕНИЕ ПОТРЕС ТЕЗИ НУЛЕВАЦИ МИСЛИЛИ ЗА МЕНЕ ПРОДАЖНИЦИ ЗА КОКАЛА ОТВЪН ЕДНИ НАФИРКАНИ ПЛАТЕНИ ГИ ЗАЩИТАВАТ ТОВА БИЛА БЪЛГАРИЯ НОВАТА УЖАС УЖАС УЖАС
87
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понеже 2 от партиите в новата коалиция са мафия - ГЕРБ и ДПС, а две патерици които са аут на следващите избори - ИТН и въZZраждане гледайте - няма да могат да се разберат да изберат председател на НС
86
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последният отцепник получил 3 М в евро. Предишните 5 отцепника са получили по 1 М в евро. В момента предишните 5 са прецакани и са в процес на договаряне за още иначе ще се отметнат от куриера простоКиро.
85
1
 
14
 
! Отговори
Истина преди 1 година
е, че депутатите НИКОГА не гласуват в интерес на народа, много често гласуват по партийна заповед, рядко гласуват по съвест, но ВИНАГИ в свой собствен интерес. Винаги 100% единодушни са да си вдигнат заплатите и да ваканцуват по-дълго. Така че тези против вота на недоверие си гледат интереса да са още барем 3-4 месеца депутати и да си гледат келепиреца.
84
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 90 стига се напиня бе *** шорошки... какви партии на протеста те гонят? Народът е казал - на малко прасе и на нов шеф не се радвай. Та новият шеф излезе голямо ... ! Колко им е подкрепата в момента? има ли 4%? От партии на чротеста се оказаха партии на козяк! Било квот било... тия си отиват... по един или друг начин! А платените статисти от козяк дето "протестират" ще видят кво е гання да се развилнее!
83
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Независимите по ирония на съдбата са хората,които защитават исканията на избирателите на ИТН, с които бяха изпратени в парламента след изборите - премахването и невръщането на Герб и ДПС във властта и съюз с партиите на протеста срещу корумпираното управление на Герб и ДПС. Сега ИТН се обърна срещу избирателите си,а тези независими продължават да изпълняват това,за което ги изпратиха в парламента избирателите на ИТН.
82
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвестта не струва много. 1-4М евро спрягат.Въпроса е сега безплатната съвест на ППци и другите в коалицията дали все още е безплатна? Дават ли му се толкова пари на Асенчо?
81
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и ГЕРБ накрая ще се цункат. Слушайте ми думата.
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доган знаете ли как ще ви изпържи правителството в последния момент с 2-3 купени депутати от БСП, станали изведнъж независими. Първо ще ви изчака да си изхарчите парите и после ще ви почерпи с една студена вода :) Баси кaвaлите сте, толкова ли не се усещате!
79
10
 
17
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тези, "независимите", не само са пре-датели. Те са от най-ниското ниво на мръс-ниците.Те навсякаде и винаги ще бъдат пре-датели. Относно заплащането на закупените, споделям всеобщото мнение, че Прокуратурата задължително трябва да разнищи тези "покупко-продажби" и да предприеме досъдебни производства както за продаващите се, така и за купуващите. Това не е един купен глас на избори, а нещо повече от голямо и доказано престъпление, ОТНОСНО УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
78
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А може би трябва да се промени закона и да не се дава възможност на такива случайници да стават независими уж по съвест , а в действителност за много пари?
77
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз все още не мога да разбера що за човек трябва да си да очакваш от напълно непознати в огромната си част хора без опит да им дадеш доверието си.Явно не им омръзва да ги лъжат.И после ги пл.ят и критикуват.
76
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да се случи фащ винаги печелят
75
8
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Ооо, ама то по-добре да остане сегашното правителство още няколко месеца и да довърши държавата. Така и последният глу.пав техен симпатизант да разбере, че тези харвардски мошеници за нищо не стават и ни тласкат към катастрофа.
74
7
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
На този само като му видя текезесарската физиономия и ми е ясно какъв *** е. Четох му и едно интервю, от което разбрах какъв елементарен *** е. Предлагал негови хора от Русе за разни постове, но не ги одобрили (просто защото са били тотални некадърници и чисто партийни креатури) и явно е обиден. Типичен селски тарикат, алчен за власт и пари.
73
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Менистър Сандо след вчерашния съвет на кабинета е с ковид 19. Значи целият киров кабинет трябва да бъде карантиниран и няма да може да вземе участие във вота на недоверие. Повтаря се цирковото изпълнение на Минджев на съвета за сигурност, този път като фарс. Честито на печелившите, язък за изхарчените милиони за пазаруване.