ПП готови да управляват с правителство на малцинството?

Арман Бабикян обяви, че обстановката не е благоприятна за управление
22 юни 2022 14:25, Росен Стойчев
37
ПП готови да управляват с правителство на малцинството?
Снимка: НОВА

"В момента се намираме  в позиционна политическа борба. Случват се две неща. Първото е, че имаме заявка на ПП, че са готови да управляват с правителство на малцинството.

Още по темата
И това, което виждаме днес, включително с регистрацията в пленарната зала, е да се покаже на ПП какво значи правителство на мнозинството”. Това обяви политологът Татяна Буруджиева пред Нова Нюз.

Тя посочи, че според нея е много важно "представителите на ПП, които нямат представа как се случват нещата в главите на хората, да си направят изводите от уроците в момента". По думите ѝ от всичко личи, че те ще предложат кабинет. А опозицията по-скоро ще се съгласи при първо раздаване да подкрепи предложението за правителството на ПП, ако сложат нов министър-председател и покажат, че може да се разговаря с тях.

Според Арман Бабикян обаче не всички опозиционни партии имат желание да управляват. „Моментът е труден и  не е много благоприятно да се управлява”, посочи той.

"Нали е важно да се случи правосъдната реформа? Сега сме на границата да разберем колко по-важно е политическото от аритметичното", добави Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП готово да се борят с неизвестната мафия и да крадят пачките )
21
5
 
0
 
! Отговори
Неисторик преди 1 година
- Маке(на галено на Макрон) ке ги изберемтрима великите българи.- Кои бре?- Левски,Ботев,Киро.- Кой Киро бре?- Как кой бре,наш Киро!- Кой наш бре?- Как,кой бре,Киро - канадеца.
20
5
 
2
 
! Отговори
Не рсмакедония, а преди 1 година
парите и власт са причините слави трифонов да иска падане на Правителството. Кирил Петков е прав.
19
0
 
4
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Жабока Кармикян да си седи в локвата(блатото) което направи той и останалите двама!
18
1
 
3
 
! Отговори
ПП Продължаваме преди 1 година
промяната не заслужават доверието на българите, не може простаци като онова ла-й-но Ицо хазарта да са във властта. Жалко за Кирил Петков и Асен Василев
17
1
 
5
 
! Отговори
Киро тъпото преди 1 година
Да си управлява сладкарката вкъщи,за друго не става.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дрт пeдеpac що не е в затвора?
15
1
 
4
 
! Отговори
Всеки има правото преди 1 година
да гласува и да избира, но Възраждане трябва да се отърве от разни жълтопаветни *** и простаци, иначе ще загуби гласовете и на тези, които все пак имат някакво доверие в тях.
14
1
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 1 година
НЕ споменавай Името на Бога напразно, нито Го споменавай в женски род и в умалителна форма.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алчните и нагли от ПП колкото повече се натискат да са в управлението, толкова по противни стават. Махайте се и отиваме на избори. Защо ви е страх от избори некадърници крадливи???
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алчен комунист кръв повръща, власт не връща. ОСТАВКА некадърници съсипахте България долни твари.
11
3
 
5
 
! Отговори
Тая искра Михайлова преди 1 година
се излага като селcka пръчка
10
3
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
За твоето скапано мнение кой те пита?
9
0
 
9
 
! Отговори
Ghost преди 1 година
Бабикян, лично мен мислиш ли че ме интересува 'твоята' правосъдна реформа!? При положение , че инфлацията ВЕЧЕ е 16%.Като пример бензина отива към 3.50лв. Бабикян, кажи защо твояр саратник , Христо Иванов, се среща 'по-колите ' с Бобоков. При Вашето правителство май е тенденция да се срещате по апартаменти , луксозни джипки и т.н. От всякуде мирише на корупция от вашето управление и немога да разбера избирателите на ДБ как могат да търпят тази пародия Х.Иванов?!
8
2
 
5
 
! Отговори
Докато ПП се чудят преди 1 година
как да се стабилизира положението и да не се стига и до поредната политическа криза, у-тай-ката (тя не е народ) се възхищава на фризьорка от ПП Възраждане, която буквално и преносно омаловажи труда и професията на хора, които имат сериозно образование и новокомуниста чалгар киро брейка, който е работил като сводник и притежател на заложна къща. Все "сериозни" "хора" - подживотни са тръгнали да дават акъл как да се оправи държавата... Най-много да тормозят мозъците на непълнолетните.
7
2
 
6
 
! Отговори
До да да преди 1 година
Ето едно поредно неграмотно ***, фенче на комуниста киро брейка. Ти не си роден, а си из-сран! И Не обиждай на мaйka, нито полово-родовите функции на жената и мaйkaтa, ла-йно! Ще помоля ДHEC.БГ ДА ИЗТРИЕ ОБИДИТЕ НА НОМЕР 5, ТОВА ЛAЙHO ОБИЖДА KЪМ ЖЕНАТА И MAЙKATA!
6
2
 
11
 
! Отговори
Горския преди 1 година
Вижте до къде докараха БСП и ПП, там където комунист стъпи и трева не никне! Вижте и сайта на СИДП Шумен, какви обществени поръчки се пускат в последните дни, нагласени за хора на БСП Шумен, Върбица, Смядово!
5
3
 
12
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Чудя се защо бог ме мрази толкова да се родя тук и такива да ме управляват
4
6
 
11
 
! Отговори
Не народ, а утайка преди 1 година
У-та-йката не заслужава да има правителство. У-та-йка-та заслужава да бъде ръководена от бо-клу-ци като киро брейка ( новокомунист, роден в комунистическа България, бивш сводник. Нов от 2 години ютуб-ър, който се прави на "морален" , който може само и единствено да поучава непълнолетни лапета и хора под 30 годишна възраст, но не и хора със сериозно образование, работа и семейство) и онази фризьорка от Бургас/Поморие (все тая), която преди минути в ютуб сподели, че: "няма нужда от икономисти"
3
0
 
18
 
! Отговори
Пезевенк преди 1 година
То и аз съм готов да легна с Памела Андерсен...без значение дали тя иска !