Севда на Лена дума: Да се научи да чете и спазва законите!

В ГЕРБ нямаме нужда от нейната юридическа “сила”, заяви тя
22 юни 2022 15:55, Нели Христова
85
Севда на Лена дума: Да се научи да чете и спазва законите!
Снимка: БГНЕС

"Лена Бориславова може да нарежда и да дава съвети на Кирил Петков, на Асен Василев и на ПП ПП. В ГЕРБ нямаме нужда от нейната юридическа “сила”. Нека се научи да чете и спазва законите на страната!" Това написа във фейсбук бившият шеф на пресцентъра на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова.

Още по темата

По думите ѝ външният министър няма право да внесе сама проект за решение на Народното събрание. Ето какво още написа медийният съветник на ГЕРБ в социалната мрежа:

Лена Бориславова може да нарежда и да дава съвети на Кирил Петков, на Асен Василев и на ПП ПП. В ГЕРБ нямаме нужда от нейната юридическа “сила”. Нека се научи да чете и спазва законите на страната!

Външният министър няма право да внесе сама проект за решение на Народното събрание. Според Конституцията това става задължително с  решение на Министерския съвет. В това решение трябва и да е ясно разписано правителството точно какъв мандат иска от парламента.

Кирил Петков явно го е страх! И днес се отказа от правото си да взема решения и прехвърли всичко по темата Северна Македония на парламента. Защо? Защото го е страх!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Севдето дали ОсвоИ милионите от банкатЪ , които И уреди Бацето ?За обикновените граждани такива ЛУКСОВЕ не са предвидени по законите в Бг .
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парапетотрошачките кръстосаха парапетите.
2
1
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Да ама само за тънката част, иначе не става за нищо
1
16
 
18
 
! Отговори
сина преди 1 година
присмял се хълбел на щърбел - и двете са просто тутки и си лягат с шефовете. Но Лена е по-образована, по-интелигентна и по-красива и евлива от севда тв. Бих избрал Лена, а вие ?