Елена Гунчева напуска НС, депозира си оставката

Вече не вярвала на Костадин Костадинов
47
Елена Гунчева напуска НС, депозира си оставката
Снимка: БГНЕС

Елена Гунчева, която обяви, че напуска партия „Възраждане“, е депозирала оставката си като народен представител в 47-ото Народно събрание.

Още по темата


В заявление до председателя на парламента тя моли да бъдат прекратени предсрочно пълномощията ѝ съгласно изискванията на Конституцията.

Като мотив за напускането си на  „Възраждане“ тя, че вече не вярва на лидера ѝ Костадин Костадинов.

Той от своя страна се усъмни в намерението й да напусне НС и я призова да напусне веднага парламента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственият свестен човек във Възраждане за разлика от Копейкин !
35
9
 
3
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Изчезвай купена предателко.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошото е, че Костадинов не е русофил, не е и русофоб. За българофили се представяха всякакви *** от ДБ, ПП, ИТН...което означава, че единствената възможна коалиция на Възраждане са точно тия. Само че имагинерно възможна коалиция. С българофилия няма да привлечеш никога. В днешно време всеки гледа или на Запад или си спомня за близкото минало. А в нашата история няма времена, когато да сме били чисти българи, без да се кланяме на някой.
33
0
 
3
 
! Отговори
FMC преди 1 година
Костадинов си фантазира, че някога ще има пълно мнозинство, та да състави сам правителство. Колкото и да лъжат социолозите, повече от 20% за партия като Възраждане са немислими. Днешната младеж от 30 години е възпитавана в някакви "западни ценности". Това е същото, като да възпитаваш македонци и украинци, че имали история и език, че били нация. Това е истината. Ако се намерят 2-3 русофилски партии да вземат властта, добре, само че Костадинов явно не е русофил.
32
0
 
3
 
! Отговори
FMC преди 1 година
Преди да пишете глупости, запознайте се какво точно казва Елена Гунчева. Лично аз напълно я разбирам, защото 99% от българите са водени за носа и може би 1% не искат да бъдат водени. А Костадинов вместо да отстъпи малко, се прави отново на мъж. Казах преди време, че симпатизирам на възраждане, но ме дразнят вдигнатите носове, сякаш някой е месия. Казвал съм и преди. Таргетът на Възраждане са не повече от 20%, а тия, дето наистина могат да се задържат да гласуват за тях, са не повече от 10%.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оня гелосаният лигльооо Радостинчо да гледа и да се учи какво значи мъжка постъпка!
30
5
 
5
 
! Отговори
Тома преди 1 година
Много хора вече не вярват на костя а тези които му вярват чакат по 40 лв и безплатен автобус
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идват избори и трябва да се отлюспат конкурентите на ГЕРБ и другите евроатлантици.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на жената,чест и прави не е съгласна с политиката на Възраждане и лидера си,подаваш си оставката и напускаш парламента!Нагледен пример за "Осъзналите се мъжкари"Радостинчо и сие как трябва да се държи човек с чест и достойнство!
27
2
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Лена ше напуска ли просто Киро :)))
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A стига стая фашага. Не ме интерес...
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отива в ПП,
24
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ше мре от глад.Ни в политиката,нито в адвокатство.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На борсата ли отива, или вече си има достатъчно пари? Ако им бяха прозрачни паричните постъпления кога, колко, от кого, щеше да е по- лесно да разберем кой колко е крал и ни е лъгал.
22
2
 
11
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Изводи: чест и прави, така трябва да се напуска ако си избран с партийна бюлетина. Оставката показва, че и *** са в кюпа със задкулисните сделки и усилията на фюрерчето да се прави на непипната мома са жалки и лъжливи!
21
3
 
5
 
! Отговори
Руско преди 1 година
Тя тази не е ли вече в пенсионна възраст вероятно излиза в пенсия и ще вземе тавана..Е те парите на Митрофанова вече свършват войната ги топи всеки ден пък и Копейкин и Тошко няма да са в следващия парламент заедно с Шкембе Войвода ще са наблюдатели ама като гледам и Нинова ако я кара така процентите им са критични .Та незнам кой ще получава от Митроф... останалите малко парици
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво ето така се прави. Напускаш партията, напускаш и НС. А не като отцепниците от ИТН които се продадоха на ПП.
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че се маха дрътата русофилка. Така и не разбра, че Коцко е с ромски произход и такива расистки изказвания дето тя едва ли не се изкарваше Висша раса. Сто пъти им казаха на *** да не носят руски знамена и накрая сърдита, че Коцко се държал претабрежигелно с русофилите. Е да ходи в БСП като е русофил, да се гушкат с Нинова и Митрофанова. Нема САЩ, нема Русия - само България!
18
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
това момче защо прибира безотчетните пари на депутатите нали имаше скандал заапартамент не си ли направи извода да не се допира до пари спомням си предигодини сидеров си караше депутатите да подписват някакви записи пак за париставаше въпрос с тези наклонности няма да успее на следващите избори
17
1
 
0
 
! Отговори
До19 преди 1 година
И не само тя. Нали си направиха нова зала в партийния дом.