Борисов отрече думите на Плевнелиев, няма да се оттегля от ГЕРБ

Според него, президентът не го е разбрал правилно
27 юни 2022 12:26, Петя Славова
116
Борисов отрече думите на Плевнелиев, няма да се оттегля от ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ си има лидер, избран преди 3 месеца. Аз съм се дръпнал от депутатството, да не дразня, предложил съм кабинет без мое участие. Оттук нататък да им играя по свирката, да оставя една силна партия да стане брошка на "Продължаваме промяната" като ДБ, няма да стане. Категорично избори".

Още по темата

Това коментира пред "Сега" лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод спекулации, че е готов да се оттегли от лидерството на партията в контекста на опитите за сформиране на кабинет. Повод за такива коментари даде противоречиво изказване на бившия президент Росен Плевнелиев пред bTV.

"Бойко Борисов ми каза вчера, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ. Борисов е готов да го направи и го е заявявал многократно, включително и в разговори с Кирил Петков. Борисов винаги е бил "за" европейското развитие на България. Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той я е създал и той ще продължи в тази партия да бъде основният фактор", заяви Плевнелиев.

Според Борисов бившият президент не е бил разбран правилно и всъщност казва, че партията е на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е тотална карикатура. Плевнелиев му върна за чембера и сега му го наби той
61
3
 
9
 
! Отговори
Антиплевел преди 1 година
А, тъй Бойче, дръж на егото! Бе, кво е тва? Едно гоцеделчевско лайненце! Тоа дет му подръпваше ушетата, днес шти даа акъли и направление в животя;))) Я, ги натири, тия лайненца и малки селски куфички, да търкат кларинетя и да не мъркат! Много стаж по кларнетистко майсторство имат още! Инак, ку не мъ слушаш, шти дам за гадже Крушевица, па нал знайш, чи там си иска баят "люшканто жулиано", чи работата сай баят запекла?:))) Па ти класен йебач, не полски свирач;)))
60
4
 
14
 
! Отговори
Вера преди 1 година
До Силва Освен да го канонизираме този толкова добър човек..премъченик Борисов. Сигурно и ти си на хранилката..Мен не ме е страх от него, защото нищо не ми зависи от него.
59
2
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
Без Боко е като НДСВ без Симеон - изчезва.
58
9
 
11
 
! Отговори
Силва преди 1 година
До 66 Верке Какви нелепици дрънкаш.!? Толкова ви е страх от Борисов, че не спирате с помиите и лъжите си ,случайно да не се забравят. Криете некадърниците и истинските крадци ,като отклонявате вниманието на хората с помиите които бъркате на гърба на Борисов .Жалки сте бе,гнусни сте.Хайде марш б..о. К Л.у ц и
57
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е крадците от ГЕРБ да си платят с лихвите, а не да се ширят в охолство за наша сметка
56
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да се оттегля, Гешев щял да го оттегли преди да се оттегли. Няма такъв цирк, няма такъв страх, няма и такава партия ГЕРБ вече, защото "Ханс Зайдел" й спряха парите. Няма кой да купи изборите за Бойко, ще трябва да плаща той, с това ще доведе до големи загуби на чекмеджан и чекмеджан -маргин може пак да го бие.
55
8
 
9
 
! Отговори
Вера преди 1 година
До Анонименхахахахаххахаха щял да спечели...ти наистина ли мислиш,че на народа им е толкова къса паметта?!?!
54
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много им се иска на някои, ама няма да стане. За какво да се оттегля Бойко Борисов - за това, че винаги е вземал правилните решения за България ли? За това, че вижда много по-далеч напред от днешните политически дребоси? За това, че успя да съхрани ГЕРБ когато ги атакуваха мръснишки от всички страни ли? И когато е на път да спечели следващите избори?
53
5
 
15
 
! Отговори
Вера преди 1 година
Ако си мислиш,че народа е забравил годините кражби и ще те избере е време да се събудиш..***
52
5
 
8
 
! Отговори
МММ преди 1 година
Значи "рожбата" на Борисов ще последва жизнения цикъл на "рожбата" на Костов - от водеща политическа сила ще слезе до 2-3% от българските гласове, и после - ще изчезне. Щото комуниста по душа не се променя никога. Нито дава път на по младите.
51
5
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Грешката на Радев е че повярва на Интриганта Рашков!!! Няма ли психолози в своя екип! ? Рашков е прозрачен за специалистите!
50
5
 
12
 
! Отговори
МАЧКАЙ, БОЙКО..!! преди 1 година
ПО-МЛАД СИ И ОТ БАЙДЪН И ОТ ПУТИН......
49
8
 
11
 
! Отговори
Ми555 преди 1 година
Няма дрег политик с толкова бърз УМ като ББ! Никой не можа да докаже каквото и да било Пред Съда!!! НА 2 ИНСТАНЦИИ. А КИРО Е ПЕРДЕ АБСОЛЮТНО, МУШМОРОКЪТ НА САЩ!
48
4
 
7
 
! Отговори
ОБАДИ МИ СЕ БАЙДЪН.. преди 1 година
КАЗА МИ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТТЕГЛЯ...
47
3
 
7
 
! Отговори
ОБАДИ МИ СЕ ПУТИН преди 1 година
КАЗА МИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТТЕГЛЯ.....
46
4
 
6
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ ЛИ ОЩЕ, КОГАТО БЕНЗИНЪТ СТАНЕ 6 ЛВ, А ХЛЯБЪТ - ЗЛВ. ИЛИ ВИЕ ЯДЕТЕ САМО ПАСТИ? ЛИНДЕ, ДЕЙСТВАШ ЛИ?
45
0
 
10
 
! Отговори
Психолог преди 1 година
ББ ИМИТИРА ПРОСТОТА, А КИРО ИМИТИРА СЛОЖНОСТ. ЛЕСНО СЕ РАЗПОЗНАВА.
44
9
 
10
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
"Борисов отрече думите на Плевнелиев" - Хубав-лош, партията е негова, каквото иска, това ще прави. Не може да има извънпартийни директиви. Животът по негово време беше СПОКОЕН И МНО-О-О-О-ГО ПО-ПОДРЕДЕН. ФАКТ!!! Хайде тези, изчегъртвачите, първо да стигнат неговото ниво, а после да "оправят" системата. Да де, ама не става. Не могат и не знаят как. Също ФАКТ!!! 3 парламента все не може да излети ракетата на "промяната". И още 3 няма да литне!
43
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой ще му гали егото ако мине в пенсия.....