Бойко Борисов: ГЕРБ подкрепя изгонването на руските дипломати

В противен случай значи, че се отказваме от суверенитет
Обновена: 1 юли 2022 09:09 | 1 юли 2022 09:05, Росен Стойчев
121
Бойко Борисов: ГЕРБ подкрепя изгонването на руските дипломати
Снимка: БГНЕС/EPA

"Много неща бяха пропуснати в бюджета. Един бюджет изисква много стабилна държава, за да го изпълни. В противен случай катастрофата по-следващата година ще бъде пълна.

Още по темата
Българите трябва да бъдем много единни, за да изпълним този бюджет." Това обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие за медиите.

Г-жа Атанасова ни запозна с докладите. Сега трябва да избираме между една аматьорска позиция и да отсеем зърното от плявата. Аз и партията, която ме е избрала за ръководител смед горди хора. Преди няколко месеца казахме, че всички действия на правителството, свързани с действията на Русия, ще бъдат подкрепяни. С две ръце подкрепяме член 11, относно съответното присъствие на дипломатите. Това трябваше да се случи по друг начин. Външният министър с премиера да го обявят пред вас, относно доклад на службите или лично да поемат отговорност. Тоест да обявят, че искат реципрочност на дипломатите.

Това обаче не стана. Днес трябва да избираме дали да подкрепим тези действия. Българският народ избра това правителство. Изравняването на дипломатите трябва да бъде продължено. Не трябва да отстъпваме. Имат нашата подкрепа. В противен случай значи, че се отказваме от суверенитет.

Подкрепяме действията на българското правителство. Щяхме да го направим по друг начин и да не късаме дипломатически отношения. Българският народ пожела промяна и тя носи това. Предстоят избори и народът ще се произнесе. Непоправими са милиардите, които изтекоха в техните бюджети от руски компании и посредници. За по няколко секунди са продавали суровини на приближени фирми.

Ще видите и че цената на хляба няма да падне", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
8
 
! Отговори
Боко е бъзльо преди 1 година
Да беше изгонил ти дипломати. Ама те тресе шубето.
43
5
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Браво гербери, и вие сте същите като Кирил Петков и Продължаваме поскъпването. Щом подкрепяте изгонването на руските дипломати, означава, че сте 1 към 1 със сегашните управляващи. И вие ще направите същото като тях.
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бате Бойко си вкара автогол
41
2
 
8
 
! Отговори
mn преди 1 година
Той, ако действително го подкрепяве това нещео, щеше да го е направил вече, докато беше на власт
40
7
 
8
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО преди 1 година
МИТРОФАНОВА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА !!! НАЛИ ДИПЛОМАТИЧНО НИ ЗАПЛАШИХА С ЯДРЕНА БОМБА !!!
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСИЯ ни лепна такова петно на БЪЛГАРИЯ че докато съществуваме като страна ше го носим въпреки че сме толкова години в НАТО И ЕВ .СЪЮЗ западните медии започват репортажите си за нас така цитирам БИВШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА БЪЛГАРИЯ НАЙ ВЕРНИЯТ САТЕЛИТ НА РУСИЯ
38
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Я стига ! - не се дзвери толкова! Скоро идват новите избори и ясно ще се види кой какво загубил или спечелил!
36
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - "Парите и заповедите идват от ЕС. Ако искате пари от ЕС се изпълняват заповедите, ако не чао. Ако някои си мисли че ЕС е демокрация да иде да се прегледа." - ___- ЕС е истинска демокрация, но не е благотворително дружество, както ти си мислиш, тарикат!
35
8
 
16
 
! Отговори
Я стига ! преди 1 година
Вече няма никакво значение какво и кого подкрепя банкянския *** ! Той си загуби значението и евентуалния си политически имидж когато позволи на шепа хунвейбини да направят преврат и да чхнбат изстрадалия народ ! Много безотговорно от Борисов ! Сега да мълчи и да брои пачките.
34
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готов да подкрепи - типичния мафиот, национален предател и слагач, натягащ се на външни сили.
33
7
 
16
 
! Отговори
Край преди 1 година
Борисов - веднъж само гласувах за теб и повече няма да повторя. Беше на миналите избори. Сега усети, че от Козяк назначават за премиери и министри и взе да се мазниш и да си плюеш на суратя.
32
7
 
13
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Тиквуне ти имаш ли собствено мнение за ВАКСИНАЦИЯТА си "за" защото Урсула така казала за дипломатите си "за "защото от ФАЩ и Еврогеиския съюз така са казали, за РСМ си "за"защото Макарон Герантофилов казал абе въобще що за мекотело.
31
7
 
17
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Безгръбначен *** поне малко да приличаше на Орбан ама не можеш да му стъпиш на малкия пръст,не на малкия пръст а на нокътчето на малкото пръстче.
30
16
 
9
 
! Отговори
абе преди 1 година
май възраждане си остана единствената българска партия
29
8
 
14
 
! Отговори
срам преди 1 година
Борисов те плюха по теб , ругаха те , арестуваха те , а ти ги подкрепяш ?! Що за влечуго си ? Срам ме е , че гласувах за теб . Пълен по миар .
28
9
 
11
 
! Отговори
паф преди 1 година
значи и ти си предател като американските *** - не ти ли минава през ума че без русия сме 0 - нула!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще разберете че не сме суверенни. Парите и заповедите идват от ЕС. Ако искате пари от ЕС се изпълняват заповедите, ако не чао. Ако някои си мисли че ЕС е демокрация да иде да се прегледа.
26
7
 
13
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Ако ГЕРБ подкрепя изгонавнето на руските дипломати, губите един избирател в мое лице. )Честито да ви е!
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а понеже под диктовката на Козяк имаме суверенитет ????