Нинова скочи: Борисов се самопредлага, но никой не го иска

Сега си измислял удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП
9 юли 2022 15:45, Елка Василева
158
Нинова скочи: Борисов се самопредлага, но никой не го иска
Снимка: пресцентър БСП

„Днес Борисов казал, че ако ПП били внесли правителство, все щял да намери трима депутати, които са му верни и да ни подкрепи, за да продължим да управляваме. Този човек не спря да се самопредлага, само и само да се върне във властта“, написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

„Помня как искаше да си подели властта с БСП през 2017 г. Отказахме. Сега си измисля удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП. Отказаха му. Борисов така и не разбра, че никой не го иска. Това, което искаме, е да променим начина, по който той управляваше България. А заедно с него това няма как да стане,“ написа още лидерът на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелио, във всеки случай повече като бройка искат Борисов отколкото теб, виж гласувалите за него и за теб. А това, че ти гледаш за кого да се залепиш и си готова и с дясното да се прегърнеш само и само да останеш във властта, не го броиш явно за самопресдлагане. Заплаха усещаш ти от Борисов, затова подскачаш. Освен колос на глинени крака, нищо друго не успяхте да сътворите.
124
0
 
6
 
! Отговори
НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ преди 1 година
ЧЕРВЕНИЯТ БАБУГЕР ДА СИ ГУШКА КОЗИЧКИТЕ И ДА СЕ МАХА ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНАТ ПОТЪВА В РАЗРУХА- ГРОЗНИ, НАГЛИ, КРАДЛИВИ И ДЪРТИ ЛЪЖЦИ И МАФИОТИ. ДО КАКВО ДОКАРАЛ БОРИСОВ ДЪРЖАВАТА КАЗА ТАЯ ДЪРТА ***- ИНФЛАЦИЯ АПРИЛ 2021Г 0.6%, А ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ 16% НА ХРАНИ НАД 40%, БЕНЗИНА 4ЛВ- МАХАЙТЕ СЕ КРАДЛИВИ КРЕМЪЛСКИ ***- НЯМА ДА ХОДИМ В ЕВРАЗИЯ- ЯЗЪК ЗА МИЛИОНИТЕ ДЕТО ВИ ПЛАТИХА ЧЕРЕПИТЕ ДА СЪСИПИТЕ ДЪРЖАВАТА.
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
както искайте го разбирайте но за каквото и да говориме всичко опира до пари черес власти обратното докопат ли се никой не иска да пуска омръзнала ни но вярна истина !
122
1
 
11
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Как може една Нинова да разбере, че Някой просто иска да спасява страната от нея и себеподобните й, например?! Никак! Според някои тук БСП нямала днес никакво влияние в политиката - е, вижте сега колко никакво е това влияние, значи..Чак те не били искали Борисов, те, които нямали никакво влияние и трябва да се махат от политиката по най-бързия начин..или..искат и ние да стигнем до ситуацията в Шри Ланка?!..
121
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ е антисоциална партия!Въпреки всичко добре че е Нинова да защитава интересите на народа!
120
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 1 година
Борисов се самопредлага, но никой не го иска ---- А ТАБ КУРНЕЛО КОЙ ТЕ ИСКА , НО ТИ ИСКАШ . АЛЧНОСТА НЯМА ГРАНИЦИ . БСП Е ИНВАЛИД ПАРТИЯ . НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СИ НА ВЛАСТ . ПАРИТЕ , ПАРИТЕ , ТОВА Е ВСИЧКО .
119
0
 
20
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Корнело,тебе кой те е оторизирал да говориш от името на 600 000 българи дали доверието си и гласа си за Борисов и ГЕРП а?Аз пък ще ти кажа,че ти си печена лъжкиня,приватизаторка мошеничка ,с дълъг нагъл език, посредничка с комисионни за продаване на оръжия .Никога,ама никога не бих ти се доверила,камо ли да дам глас си за тебе и такива като тебе
118
0
 
7
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
УКРАИНЦИТЕ НИ ПРАЩАТ УДАРЕНИ САМОЛЕТИ И ТАНКОВЕ, НИЕ ИМ ГИ РЕМОНТИРАМЕ И ИМ ГИВРЪЩАМЕ? НИНОВА И КИКИ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ!
117
1
 
3
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
Чета коментарите и си мисля че държавата има бъдеще.
116
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 1 година
АЗ не знам колко трябва да си луд да управляващ с БСП (БКП) това са най безкруполните лъжци, крадци и измамницил Всички от олигарсите и мафиоти са свързани с БСП(БКП) и ДС. За да управляващ с комунистите или си от тях или тайно си свързан с тях.
115
0
 
12
 
! Отговори
ДА ДА. преди 1 година
ЕЙ, ОТ ТИЯ ПАТРОНИ, ДЕТО НЕ ГИ ИЗНАСЯ В УКРАЙНА КАКА *** СТАНА МИЛИОНЕРКА И НИНКАК НЕ Й СЕ НАПУСКА ВЛАСТТА! ТЪКМО ИМ ПРАТИ 5 ТИРА С ПАТРОНИ И ТЕ ГИ ИЗСТРЕЛЯЛИ? АМА НАЛИ ЕВРОПА ПЛАЩА? И ВСИЧКО ТОВА ГО ПРАВИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗА ДА ИМ ВДИГА ПЕНСИИТЕ.
114
0
 
14
 
! Отговори
Xa-xa преди 1 година
Тая не е ли наясно, че са и направили министерство и са им дали малко кокъл само заради гласовете на БСП. Ама по-добре е да се прави на луда, И да кара избирателите си я мислят за истинска :)
113
0
 
13
 
! Отговори
Ех Нинова Нинова преди 1 година
Надцени се но след една седмица си "Госпожа Никоя".Смяташ ли като скача срещу Президента той ще даде мандата на БСП?Няма да ти даде възможност да заметеш далаверите с продажбата на оръжие и боеприпаси за Украйна чрез посредници които вкара и комисионните които те раздадоха на правилните хора.Не Нинова Радев има да връща и на началника на кабинета ти и на Иван Иванов-бивш зам.министър на отбрана на Орешарски който от управител на София-област преназначи в борда на заводите да ти снася златни яйца
112
0
 
25
 
! Отговори
ПИТАЙТЕ РАДЕВ! преди 1 година
МОДЕЛА КИРО, НИНОВА,ЧАЛГАРЯ И РИСТЮ СЕ ОКАЗА МНОГО ПО ФАЛШИВ, КРАДЛИВ, КАТАСТРОФАЛЕН И РАЗОРИТЕЛЕН ОТ МОДЕЛА ГЕРБ? АКО НЕ ВЯРВАТЕ
111
5
 
24
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
На изборите ще се види дали никой не го иска.Нинова така и не разбра че без ГЕРБ не може да има стабилно правителство.
110
2
 
23
 
! Отговори
нагла селянка преди 1 година
То и теб никой не те иска Ниновице, но си знаеш, че ако сега се откъснеш от хранилката няма връщане и затова си се вкопала с предните копита в земята и не мърдаш!
109
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен до 110 преди 1 година
Тез опорки вече остаряха. Ще галиш маркуча на пожарникаря следващите избори :))))))))))))
108
0
 
13
 
! Отговори
axaxaxaxaxa преди 1 година
До АнонименЧел си много БСП сайтове. Скоро ще станеш БСП т у л у п.
107
0
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Присмял се хърбел на щърбел - че и на Нинова приказките за Борисов...
106
0
 
16
 
! Отговори
Wera преди 1 година
Тебе Нинова пък те искат!!!