"Възраждане" имали собствена социология, били първа политическа сила

Костадинов заяви, че след тях били ГЕРБ, а трети - ДПС
14 юли 2022 10:03, Нели Христова
158
"Възраждане" имали собствена социология, били първа политическа сила
Снимка: БГНЕС

На когото и да даде Румен Радев третия мандат другата седмица шансовете за съставяне на правителство са минимални. Трябва да има нови избори, на които според нашата социология ще бъдем първа политическа сила. Такова мнение изрази пред bTV лидерът на "Възраждане Костадин Костадинов.

Според него трябва да отидем на нови избори, защото това е най-доброто решение за изхода от политическата криза. Той отново заяви, че позицията на "Възраждане" не се е променила.

"В момента българският национален интерес изисква тези партии, които се провалиха в управлението и които превърнаха България в свободно пропадаща в международното пространство държава да си понесат последиците от своите престъпни действия и бездействия, отивайки на избори", каза Костадинов.

Партията има собствена социология и последното проучване е дало на "Възраждане" 22,1%. Втора политическа сила е ГЕРБ с 15,4%, а на трето място е ДПС с 8,9%, каза още Костадин Костадинов.

На въпрос дали формацията на Стефан Янев би могла да стане партньор на "Възраждане" в управлението той заяви, че това няма как да се случи.

"Нямаме никакви сходства с партията му. Стефан Янев въведе зеления сертификат и политиката на брутални ограничения в българското общество по време на т.нар. пандемия. Нещо, което сега се опитват да направят неговите бивши колеги от настоящия кабинет", заяви лидерът на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ти имам самочувствието. Бедни, русофили и тнт. Кой за когото си да гласува, нали е демокрация? Аз съм решил за Възраждане, вие както си прецените.
59
5
 
17
 
! Отговори
ъъъ преди 1 година
Аз се чудя как въобще се намират хора да гласуват за такива като Капейкин Янев Сидеров все руски мекерета
58
5
 
9
 
! Отговори
До инженер преди 1 година
Инженер от Карлуково, хахахахаха.
57
1
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Копейкин, вземи исмисли нещо свое. Стига копира 1:1 Болен, поболя се човека без субсидията :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
56
3
 
11
 
! Отговори
God преди 1 година
До Анонимен"Изморихте" се да харчите парите на ЕС ли? Или от свободното пътуване, учене и работа в ЕС? И че можеш да говориш каквито си искаш глупости срещу ЕС, властта и т.н. и никой няма да те арестува и/или очисти както правят в демократична Русия?
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов се лъже. Все пак Иво Христов беше казал , че 80% са ***... значе е редно пак да гласуват за Ристе реформата, Корнела приватизацията и кирчо лъжата
54
9
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Копейкин, на изборите батко ви Боеко ще ви изтаранига всички с 220 :)))))))))))))))))))
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 43 "Аз ще направя същото като теб но ако спечели Герп или ПП" Крепостните имате друг манталитет: тъй като разчитате на някой да "ви оправи", не сте развили умения да живеете другаде, а напротив, господаря ви ви е затвърдил зависимостта към обстановката, в която живеете. Оттам идва думата "крепостник" (придатък към "крепостта и нейните земи"). Затова 90% от руснаците масово са зависими от държавата за да същестуват криво ляво. Уж им прави "услуги", а ги държи в робство.
52
7
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
И атака имаше собствена социология, която показваше, че са първа политическа сила. Сега за някой 16 годишен или за някой с изветрял мозък от алкохол тези внушения могат и да подействат, но на нормалните хора едва ли. Може да са първа политическа сила, ако изкупят всички римляни, но конкуренцията там е много голяма, ще имат челен сблъсък с титани като герб, дпс и бсп. Но, мечтите са безплатни.
51
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първа политическа сила е ПП, следвана от ГЕРБ. Възраждане имат подрепата на най-пpocтите бедни русофили у нас, тотално функционално неграмотни и неквалифицирани. Ако има някой подобен от София, той е от беден краен квартал. Останалите са в прованса. Самите им протести го показаха- никой нямаше там. Всичко живо, докарано с рейсове. Колкото и да пляскате минусите, на изборите ще се види. Не сте много. Жалка групичка бедняци сте. Нямате нито сила, нито глас. Хубав ден.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тяхната социология звъни само на партийни членове.Я да направим един тест тука - сложете ми червено палче, ако някоя "социология" някога в живота ви ви е звъняла за проучване и зелено, ако никога не са ви звъняли от социологии :)
49
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателите на тия партии като Атака и Възраждане, са най-неграмотните, но не го осъзнават. Едва ли ще има 22% ***. Ако е вярно, е ужасно притеснително.
48
6
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
............Трябва да има нови избори, на които според нашата социология ще бъдем първа политическа сила............ Хахахахаааааа, собствена социология - агенция "Звездите ми го говорят - Путин плаща" :)))))))))))))))))))))) Тоя ще свърши по-зле и от Болен :))))))
47
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо се изморихме, от европейски ценности и солидарност. Стига толкова, всички мои познати и аз, решихме, че е време за Възраждане.
46
9
 
15
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Хахахахахаха, Коцето пак е прекалил с пикото и си е повярвал. Т'ва *** ще е много качествено, *** от Варна, само за отбрани личности, купено с 4 пачки рубли.
45
5
 
5
 
! Отговори
Динозавър преди 1 година
Гледам цялото статукво доволно потрива ръце да си делка гласовете на Славчовата дружинка а накрая Копейкин ще ги обере. Доста го подценяват за момента, може би си мислят че има доста време до изборите и до тогава ще му изровят някое компроматче с което да го изритат от борда. Няма да се учудя ако ги обявят за рашански шпиони и да ги изгонят от страната .... да не пречат .... :-)
44
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Взели са представителна извадка от сбора на язовир Копринка.
43
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо никой не отрази, статията на Ройтерс, че ще внасяме руски втечнен газ, през Грузия? Киро гриндърчето, какво казва по темата?
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 36: Прав ти път ваксиниран човеко живеещ в матрицата. Аз ще направя същото като теб но ако спечели Герп или ПП - партиите кото ще унищожат БГ
41
5
 
10
 
! Отговори
cyx преди 1 година
Този на кви наркотици е ? Искам и аз!!!