Гунчева с разкрития: Костадинов бил готов да тегли заем за автобуси с протестиращи

Огромно количество народ се събира, когато ти вярват, пише тя
15 юли 2022 15:20, Нели Христова
149
Гунчева с разкрития: Костадинов бил готов да тегли заем за автобуси с протестиращи
Снимка: Facebook

Костадин Костадинов е бил готов да изтегли заем, за да плати наемането на автобус за протестиращите срещу правителството. Това става ясно от чат, публикуван във Facebook от депутата Елена Гунчева.

Гунчева напусна партията на "Възраждане" преди няколко седмици.

Според посочените данни, разговорът за протеста започва с въпрос на Георги Георгиев, който пита ще има ли организирани автобуси и до колко. Цонко Ганев отговаря, че има организиран транспорт. След това се включва Костадин Костадинов, който пише: "Събирайте ако трябва и по 10 автобуса. Ще вземем пари на заем ако трябва, но ще ги платим. Трбява да съберем огромно множество народ!"

Към снимката Гунчева пише:

"Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля.

Толкова за автобусите....и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!"

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Гунчева усети как излита от парламента след изборите заедно с другите предатели на партии обявили се за независими срещу пари и я хвана яд, че няма да е с коце в следващият парламентДа е мислила преди да кльвне на милион който вероятно не е взелаПриказката лакомо дупе важи за нея
14
11
 
18
 
! Отговори
Опала преди 1 година
Поне това доказва, че не са на хранилка от руското посолство и не крадат пари, а за едни автобуси се чудят от къде да вземат пари. Толкова малко ресурси и са най-добрите политици в този момен.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Админите, от КОГА П*Р*О*С*Т е лоша дума та сте и наблъскали ********?
12
15
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Гунчева разиграва постановки, за да стоят в центъра на новините. Иначе тоя църн гагаузин само най-пропадналите 3% гое бават.
11
7
 
13
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Това не е нещо, което крият или е незаконно. Помагат на хората, които искат да изразят своето недоволство. Иначе всеки недоволен ще си протестира в стаята, а насадените от Козяк ще си правят каквото искат. Аз бих дал пари за транспорт за всеки, който иска да протестира срещу предателство и престъпление срещу България и българите.
10
3
 
15
 
! Отговори
голям праз преди 1 година
Аз пък вземах отпуск, за да ходя на протестите. Но ако не живеех в София, едва ли щях да ходя.
9
13
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Глупости, бе! Това е театър, уж че Копейкин не получава финансиране от никъде.
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аааллььооооо г-жА Гунчевата, от де се взе толкоз възмущение у Вас, след като сте един обикновен(***) отцепник. Да не би сегашното ви "независимо" положение да го поражда? И таз лелка и всички дето ползват някоя партия за да се доберат до депутатска заплата пък после се грижат за "независимия" си имидж - ВЪН! ДА СЕ БОРЯТ САМИ ЗА МЯСТОТО СИ! Ако някой им обърне внимание де...
7
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглата ***, защо не напусна парламента? Кой я знаеше преди да я предложат за депутат, освен кокошките на село?
6
17
 
22
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
Какъв заем от посолството на Москва плащат всичко лъже като ром Копейкин.
5
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кво от туй, всички го правят, а на неговата партия субсидията е най-малка...
4
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама това никога не са го крили. Плащат за транспорт на хора от провинцията. Те във публични групи си организират транспорт. Това ли е най-големият компромат срещу възраждане? Сериозно?
3
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази лъже яко включително излъга, че ще напусне НС.
2
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Муутрофанова не му ли дава пари бе?
1
7
 
24
 
! Отговори
Абе преди 1 година
И никой не пита що на тая леля телефона й е на руски?