Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени
17 юли 2022 20:16, Нели Христова
278
Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче
Снимка: БГНЕС

Има хора, които не харесват Бойко Борисов, които са убедени, че в неговото шкафче има не само пари, а кюлчета, диаманти, брилянти, лека къртечница. Вярвам, че истината докрай ще излезе наяве. Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Това звучи сериозно. Вярвам, че се движим по трудния път на разкриването на истината. Ще се разбере, че всичко това е било скроено с политическа цел. Тези снимки нито са създадени случайно, нито са излезли случайно.

Това заяви по бТВ Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

„Не бива българско правителство да бъде конструирано извън България, защото това е ексклузивна отговорност на българските граждани и на българските политици. Не бива вътрешни проблеми да се решават чрез външни фактори. Най-големият грях на правителството е тоталното рушене на политическата система – трансфер на народни представители, за да се осигури подкрепа, връщане на политическите репресии“, добави той.

По думите му ролите в парламента трябва да бъдат ясно обособени.

„Кой управлява и кой изпълнява задълженията на опозиция. Не виждам причина от размиването на ролите. Да си в опозиция и малко да управляваш е нечестно. Това е бъг в системата на демокрацията ни. Никой не е казал, че опозицията за всичко и на всяка цена трябва да е против. Безкомпромисна, зла, свадлива опозиция не помага на никого. Тя трябва да е последователна, критична и конструктивна“, каза още депутатът в ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
144 и аз ще кажа никога повече бкп пъпъ дб чалгари
136
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малкото образовани хора в порнопартията на Киро просто ПП и фенове, са в АйТи сектора, които видяха възможност да яхнат държавата и да станат още по-богати. Членовете на кабинета на НЕпочтените са надменни, алчни деца на комунисти, чийто бизнес вече не върви и не носи печалба, както бездънният кош на българската политика.
135
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ся, Томиславе ние не сме казали, че човека е нормален. Там е бъркоч от его, безнаказаност, безграничност на запасите, липса на страх от обир, това са немъчени пари.Сами да сравним, мутренското му говорене по СРС-тата и сладките приказки пред медиите и разбираме що за човек е.
134
5
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 154: този пък и той психопата: кой ти е позволил да обиждаш данъкоплатците като пишеш, че подкрепят партията на ромите и държавните служители? За герб гласуват само купените и тези които те назначиха на хранилка! Затова герб реват толкова за хартиената бюлетина! Защото купения им вот му е трудно да премери с педя къде да натисне за гласуване! Това герберите сте от най долните и лъжливи комунисти!
133
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ще ви чака на финала, некадърници и разсирници.
132
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБе партия на образованите и можещите хора. На работещите, които пълнят хазната. Тук лаладжиите, които ни замерват с чужди дипломи са шепа хора и техните роднини, и любовници в сваления кабинет.Те могат да работят за големи западни компании под ръководството на шефовете им, но не и да вземат отговорни решения в управлението на държавата. Държаха се надменно с коалиционните си партньори, сипеха омраза срещу опозицията и слугуваха на двама господари-Путин и Байдън. Изпокараха се за пари и постов
131
3
 
5
 
! Отговори
Да иде преди 1 година
Да иде на детектор Бацето, но първом да идат Рашков, Божков, Нинова, Костадинов и Бойкикев. Щях да забравя Мая.
130
2
 
8
 
! Отговори
Хичо преди 1 година
Свестен човек,почтен и честен,само малко послъгва и малко покрадва...
129
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алтернативно заглавие: Дончев нарича Бойко Борисов ненормален човек! Дончев знае по-сигурни места за кюлчета и пари от охранявана от НСО резиденция с ограничен достъп на хора!
128
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дончев, ясно е, че нормален човек няма да държи кюлчета и пачки в чекмедже. Ама Боко не е нормален. Той е над закона и затова не се притеснява да ги държи както си иска и където и си иска, малко преди да отидат в някой данъчен рай. А тази, така наречена експертиза, е от българската прокуратура, на която никой вече няма доверие, в Българи я и ЕС. Така че, всичко е един евтин PR, преди евентуалните избори. Не ни правете 12 и повече години на прости, Дончев. Мислехме те, че си малко-по-умен.
127
5
 
6
 
! Отговори
Хичо преди 1 година
Свестен човек е боку,ама лакомията го съсипа като колегата му Цв.Цв.Шкафчето го събори от власт...Пуста алчност,ама ко да прайш?Свестен човек,почтен...
126
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога повече комунизъм и фашизъм!
125
8
 
7
 
! Отговори
Никога повече ГРБ преди 1 година
Че вие от ГЕРБ нормални ли сте ? Крадци.
124
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са антисоциална партия!Никой не ги иска!
123
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За мутрите превъзходството е в златото и парите,а не в прочетените книги!!!
122
5
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БОЙКА КАДЪНА, ДАЙ СИ МИ ПАРИТЕ КОИТО МИ ДЪЛЖИШ, ***. ПО 20 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ТОВА ДА ТА ХВАЛЯ, *** ХАНЪМО. КЪДЕ СА МИ ПАРИТЕ ГЮВЕНДИХАНЪМ. ДАЖЕ ОТ СВОИТЕ КРАДЕШ. НЯМА ДРУГА ТАКАВА ГЮВЕНДИХАНЪМ. ПАРИТЕ МИ ДАЙ ***, ОТ ГЛАД ВЕЧЕ И АЗ ШИЗОФРЕНЯСАХ КАТО ТЕБ ***.
121
2
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
КАКВИТО ПИСАЧИТЕ ПО САЙТОВЕТЕ ТАКИВА И ИЗБРАННИЦИТЕ И В ПАРЛАМЕНТА КОГАТО ПРОМЕНИТЕ НАИСТИНА ВЪЗГЛЕДИТЕ СИ ТОГАВА И ЖИВОТЪТ ВИ ЩЕ СЕ ПОДОБРИ
120
4
 
7
 
! Отговори
ПРОФЕСОР Х преди 1 година
Да, бе,прав си...нормален няма да го направи.Много точно казано.Но нормален ли е наистина?
119
8
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 135: че, то Бойко всички толкова му вярват, че като започне конференция с думите: днес на дата Х и всички си поглеждат календара за да видят дали не е излъгал и за датата. Той си е паталогичен лъжец.
118
4
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
126 АСЕГА КАК ЖИВЕЕШ ПРИ ПОДМЯНАТА ДОБРЕ ЧЕ Е БОРИСОВ ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА С КАКВО ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ ЗА НЕУСПЕХИТЕ СИ КАКТО ТЕЗИ ДЕТО ПИШАТ ПО САЙТОВЕТЕ ЛЪЖИ И ТЕЗИ НОВИТЕ СТАРИ ДЕТО ОВЛАДЯХА ВЛАСТТА БКП ТЕЗИ ЛИ СА ДОБРИТЕ 126 ГЕЧЕВ И СИЕ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕ ТЪРСИТЕ НА ТЕЗИ СМЕТКА ИЛИ ДБ МАДЖО АТАНАСОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ ЧАЛГАРИТЕ А ПЪПЪ АКО НЕ СА БКП СА ИЗПАДНАЛИ