Попов: Правим възможното за редовен кабинет

Поемаме своята отговорност
19 юли 2022 15:54, Росен Стойчев
27
Попов:  Правим възможното за редовен кабинет
Снимка: БГНЕС

Трябва да се направи всичко възможно, за да се състави редовен кабинет в рамките на този парламент. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Филип Попов пред Нова Нюз

„За нас е важно България да излезе от кризата и всеки да поеме своята отговорност.

Още по темата
Със служебен кабинет това няма как да се случи. Поставяме на масата на преговори управленската и законодателната програма, с която се съгласиха ПП, ДБ и ние, както и тези колеги, които излязоха от рамките на ИТН и станаха независими. Предстои тя да бъде обсъдена и с ПГ на ИТН”, добави Попов.

Народният представител коментира и темата за хартиената бюлетина. „Ние сме били коректни по отношение на връщането на смесеното гласуване. Представихме своя законопроект пред ИТН, ПП и ДБ. Такава възможност или червена линия не беше поставена. Получихме тяхното отрицателно становище и по надлежния ред го внесохме в НС. Тази ни теза е продиктувана от ниската избирателна активност”, каза той.

По думите му в управленската програма ясно и категорично е записано да се стартират разговори с всички възможни доставчици на газ, включително и „Газпром”, като идеята е българите, бизнесът, домакинствата, училищата и детските градини да не останат без възможност за доставка на газ и отопление през есенно-зимния период.

Попов отбеляза още, че с „Демократична България” са в двата политически спектъра, но винаги са намирали пресечната точка с оглед защита на националния интерес. „Ние сме подкрепяли техни предложения, както и те наши”, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Тоя и той все едно не знае, че нямат 121 гласа :))))))))))))))))))))))
6
3
 
14
 
! Отговори
Новината да се чете: преди 1 година
Има още много за папкане и за крадене, избори не ни трябват щот няма да влезем в парламента
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакъв кабинет, искаме предсрочни избори през септември или началото на октомври - задължително. Не на БКП и комунизмът в България.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попов на народа вече му е писнало то такава поемането на отговорност. Нищо ново не казвате - така беше оше по времето на Костов и той поемаше отговорност и нищо, Борисов е той поемаше отговорност и отново нишо, сега вие пак поемате отговорност еи отново вероятно ще е нищо.Тези което поемат отговорноста са много добре във власта, а народа пипате ли го?
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ви щем редовния кабинет! Избори искаме! А ти кой си между другото?
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връзката ГЕРБ-Таки е много топла. От ваденето на "лейтенанта" на Таки, Любо Младежа от затвора лично от Борисов, през опита да се инсталира Кралев като шеф на БФС благодарение на активното мероприятие със свастиките от София-Запад, до перлата в короната - подаряването на Капитан Андреево на Таки.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да разбираме - НИЩО!