Нинова: Сега всички ще тълкуват и ще плашат с протести

Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите на БСП
22 юли 2022 22:15, Александър Попов
184
Нинова: Сега всички ще тълкуват и ще плашат с протести
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП също коментира в социалните мрежи изтеклия запис от заседанието на Демократична България.

"Сега всички ще се втурнат да предлагат, настояват, да тълкуват, да плашат с протести, с “кръв".

Още по темата
Искам да съм ясна. Няма да позволим никой да ни поставя условия, да ни изнудва или заплашва. Всичките ни усилия са подчинени на интересите на хората и националния интерес. Оттук нататък ние ще се водим в действията си само от две неща: Конституцията на Република България и решенията на Националния съвет на БСП и Коалиционния съвет на "БСП за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мутри вътре Три морета е британски проект не обвинявай Русия и Радев понеже ще обвиняваш грешните хора.
57
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама, моля ви се, Корнелия ще получи инфаркт ако и вземете мандата. По търбух ще се влачи да го задържи. Заключила го е в швейцарска банка. Ако я накарате да го върне директно ще го изяде. Тя е партизанка. Освен това е археолог. Има я на снимки като млада копа разкопки в Гърция. Да не мислите, че Костов и даде парите за Техноимпекс?? Няма такова нещо. Тя тези пари ги изкопа от един гроб на фараон. Лично нейно са си. Освен Техноимпекс изучи Рафи за 400000 щ.д.в Бъркли. Останали и малко джобни ....
56
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом *** може да държи мамдат колкото си иска тогава няма смисъл от избори да се обяви БКП за диктаторска партия и да се знае. Писна ми от лъжи.
55
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таз жена не е добре.
54
1
 
30
 
! Отговори
Мутри вътре преди 1 година
Зелените Чорапи вече и той не е в час.Три морета,четири морета.Днес едно,утре друго.Генерал Деси ли му дава акъл.Всичко е порно.
53
0
 
31
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
Заради комисионните от доставка на оръжие. 25 милиона евро са комисионните за 1 месец.
52
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев ще ти откраднат мандата , действай
51
0
 
28
 
! Отговори
Караоке лайф: преди 1 година
Корнелия ще държи мандата до Коледа като Снежанка понеже на Коледа стават чудеса. Днес'ка в парламента ток удари двама-трима и Промяната Почина. Дзън-дзън,дзън. Две депутатчета разговорливи светят като крушки. Бръкнаха в контакта в камерата. Дзън-дзън-дзън. Кой е вън? Кой е вън от парламента? Кака Корниии 26 депутата товари на каручка. Дзън - дзън, дзън Всички вдигнали ръчички. Кръв и се привижда на Снежанка. Страх тресе шубето, че няма да е у парламентооо.
50
1
 
29
 
! Отговори
Тито преди 1 година
Какво толкова увърта. Ясно е че няма да мине каквото и да е правителство. И 100 човека няма да събере. Защо държи всички в плен
49
0
 
28
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Инат магарешки еййй. Айде фърляй папката на Радев и да ва видим на избори
48
0
 
33
 
! Отговори
избирател преди 1 година
Радев , ти ни ги натресе , сега не се крий като мишка , ами излез на площада , вдигни юмрук и кажи -- Мутрите да връщат мандата и да се махат от парламента....защото ТИ ще опереш пешкира зимата......ЗАСЛУЖЕНО....
47
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не позна, сега просто окончателно разбрах каква игра играе Корнелия в коалицията и наесен ще гласувам или САМО за ПП или за няма да гласувам изобщо!!
46
0
 
31
 
! Отговори
Краварката в ъгъла преди 1 година
Мафиотка.Оръжие за милиарди за Полша а от там за укрите,за цистерните с гориво от БГ.за Украйна също.Нинова стана милиардерка.Да живее БСП.Да живее Демокрацията.
45
1
 
28
 
! Отговори
план преди 1 година
Корнела ще носи папката с мандата на Бузлуджа на 30 юли да го покаже на БСП , защото повече такава папка няма да пипнат.....затова и позволете да го стиска още малко.....
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи видя дебелияяя и почна друга песен!? От тук нататък щели да се водят от Конституцията!? А до сега от задкулисието ли се водиха? Госпожа Лъжа ще стиска мандата докато пусне сок. Нагла, измамница! Научила три думи: диалогични, прозрачни, конструктивни и будалка неграмотните. В 47 НС има 26 депутата. В 44 НС имаше 80 депутата. Размаза партията, която уж не била БКП, ама била на 130 години. Представяте ли си каква шизофрения е да казват, че не са БКП, ама са на 130 години?
43
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев ти ли ще ходиш да и набиеш шамарите на тая лудата или ще чакаш народа ти свърши работата???
42
2
 
20
 
! Отговори
язък преди 1 година
Ти като много в час , знаеше ли ,че партньора ти Кирчо е КРИЛ документи от ДАНС изпратени му на 20 АПРИЛ в които пише за далавера за един МИЛИАРД ДОЛАРА ??? От 3 офшорни фирми за които питай Кирчо , Лорел и Асенчо. Теб прецакаха ли те там ???
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краварката е царица на това да не казва нищо, но със страшно много думи!
40
0
 
30
 
! Отговори
Крушовска крава преди 1 година
Връщай папката. Днес е 22-ри! С какво право държиш папката 25 дни? Това да не ти е бащиния. Това е държава и народ, които чакат решения, които ти няма как да дадеш. Заминавай си на село и не се появявай повече. Твоята наглост е неизмерима.
39
0
 
10
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Не всички. вие искате да ни оправите от това в което ни вкарате! Изпратено! Но е в стил БСП.