Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че хората гласуваха доверие на Слави Трифонов

Много пъти са му предлагали да стане министър
24 юли 2022 12:15, Росен Стойчев
200
Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че хората гласуваха доверие на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме изкушиха. Много пъти са ми предлагали да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да гледам нечий друг интерес". Това каза пред БТВ Кубрат Пулев.

"Предвиждах, че това ще се случи и за "Има такъв народ", за Трифонов.

Още по темата
Просто не мога да повярвам, че хората му гласуваха толкова голямо доверие. Не искам да говоря срещу някого, но тотално излъга хората. Той дори не се показа, той се скри", смята Кобрата

"Преди време беше такава ситуацията, от много места ме агитираха. Нямам болни амбиции. За мен е важно, ако има смисъл, да видя, че реално ще има максимален ефект, който да помогне на българския народ", каза Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя взе да дава акъл. В бг. всеки разбира от всичко, чудно как сме толкова пропаднала държава
51
2
 
6
 
! Отговори
чичо преди 1 година
Кубрате/чалгаря не ми е от любовниците/,Славчо много пъти е удрян но никога не се е опитвал да бяга от ринга.А за доверието на народа сме на едно мнение.Ама това важи и за Кирчо,за Нинова,за Радев,за онзи с танковете-Рашков,за....
50
3
 
7
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
Тука Кобрата е прав.. бах тая диванена холограма..
49
1
 
1
 
! Отговори
ИЗРАЕЛ 1948 преди 1 година
фалшивото ЦСКА от София си върви заедно с турския ОРАНЖАВ фк"Аланияспор 1948" кръстени на етнически ПЕРСИ та шменти капели пълно........................................УКРАЙНА ,РУСИЯ и сие от схилядолетия живее със мюсюлмани докато един чужд външен мюсюлманин п БНТ в диспут с юдеоевреин заяви:"Ние исляма не сме многохилядолетни евробойци като вас юдеоевреите а едва чак след 1948 започнахме да живеем в Западна Европа"......1948 Договор за ИСЛЯМИЗАЦИЯ ли е подписан?....И защо Путин виновен?
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хора които ги бият по главата не трябва да дават съвети
47
3
 
4
 
! Отговори
Голяма злоба преди 1 година
Злоба и Ярост на останалите дупетати, които жадуват само за власт и пари и ЯРОСТНО РЕАГИРАТ срещу нови избори и мрязат Славчо.
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз не мога да повярвам, че някой е гласувал за пълен прос..к, който само се еб. и вися в Македония. Заплаши хората още на третия ден, че ще въведе задължителни ваксини. Изобщо той за какъв български интерес работи?! Посочете ми поне един. Какво направи той за България?!
45
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пулев е едно към едно с Просто Киро. И двамата не стават за нищо, но се мислят за велики
44
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Познавайки манталитета на болшинството опростачени българи бях сигурен, че те ще гласуват за СлаФчо и за всеки друг мoшeник, като Киро Ментето.
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предпочитам Трифонов, макар да ненавиждам чалга ,пред просто Киро, който довлече натовските БИО??лаборатории и който има собствени лаборатории и прави експерименти с насекоми, забележете, насекоми!!! ако напишете в нета ще видите, че се използват за експерименти за разпространяване на вируси. До село Лозен Кирето има такава лаборатория. А дрогата поръчана в МС изобщо няма да коментирам, нито неадекватното му поведение
42
0
 
5
 
! Отговори
Много удобно преди 1 година
пропускате обаче, че той каза също така, че той е гласувал лично за ПП и е разочарован, защото не са се справили. Защо ГП пропускате това?
41
0
 
16
 
! Отговори
Антъни Джошуа преди 1 година
Аз пък не мога да повярвам, че хората гласуваха за Демократична Бухалка и Празни Приказки
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опулев като спрат да го бият за пари много бързо ще му свършат мангизите, щото главата му от толкова бой е станала мека и няма никой вътре
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народа просто е загубен и политическиМалоумен. Такива клоуниФатмаци, рапъри и чалгари няма начин да ги изберат да управляват в нормална държава с нормален народ. Само в Африка и колониите може да се случи подобна политическаИдиотщина. Все едно сте сложили Мамуни от джунглата да ви управляват.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом някав бияч взе да ни поучава, работата наистина е много зле с триото лъжци: ДБ, ПП и БСП!
37
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Тоя едно изречение неможе да подреди, седнал акъл да ръси
36
2
 
8
 
! Отговори
Пенкилер преди 1 година
Пулев да направи партия и да видим кой ще гласува за него
35
1
 
7
 
! Отговори
До 51 преди 1 година
Не плюя мощно, а се изказвам обективно. ЕС беше добра идея, но се превърна в едно чудовище, което ограничава човешките свободи, налага решения, облагодетелстващи само определени лица, стандартът на живот на гражданите видимо се стопява. Има достатъчно добри държави извън ЕС - бих в Дубай, има достатъчно международни фирми да пробиеш там с английски, Сингапур, някъде в Южнна Америка. Австралия и Нова Зеландия са същите каторги като ЕС. И това, че не одобрявам сегашния ЕС не значи чехарвсвам Русия
34
4
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 1 година
И къде ще емигрираш като така злобно плюеш ЕС? В Рассия или в Китай?
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мога да повярвам, че някой е викал Пулев за интервю...